Elektronik kategorisinde gecersizmis ondan mi acaba?Malesef kupon kodu geçersiz diyor
tencere takımı için denemiştim.150 tl üstüydü ayrıcaElektronik kategorisinde gecersizmis ondan mi acaba?
Hayır büyük harfle olduğu gibi yazdım.siz denediniz mi acabaKüçük harfle mi yazdınız acaba
Denedım sorun yokHayır büyük harfle olduğu gibi yazdım.siz denediniz mi acaba
Yoo hic caninizi sıkmayın iade alirsiniz bilindik site cunku. Aslinda bu tur sitelerde kargo soylenenden daha uzun suruyor gelmesi. Farkli farkli anlasmali olduklari firmalardan alisveris yapmis oluyoruz ve onlar geciktirirse yogunluktan vs ana site bu sekilde sikayet aliyor. Bana evidea da olmuştu gec gelmisti orda yazanlar tutmuyor tarih olarak gelecektir dolabiniz eminim gelmezse de site zaten iade garantiliHaftasonu bir dolap siparişi verdim pazartesi kargoya verilcek yazıyordu ancak ne kargo var nede herhangi bir bilgi.Korkum şuki para iadeside alamıcam sanırım. Telefonda bayan 2 iş gününde dönüş yapılcak dedi lakin hiç ama hiç sanmıyorum geri dönüş yapacaklarına.Bakalım bekliyorum merakla.
Yoo hic caninizi sıkmayın iade alirsiniz bilindik site cunku. Aslinda bu tur sitelerde kargo soylenenden daha uzun suruyor gelmesi. Farkli farkli anlasmali olduklari firmalardan alisveris yapmis oluyoruz ve onlar geciktirirse yogunluktan vs ana site bu sekilde sikayet aliyor. Bana evidea da olmuştu gec gelmisti orda yazanlar tutmuyor tarih olarak gelecektir dolabiniz eminim gelmezse de site zaten iade garantili
Merhaba halledebildiniz mi insallah dilediginiz sekilde sonuclanmistir mesele? Ben carsamba gunu siparis vermistim portmanto, bugun geldi henuz kurmadim ama bu kadar çabuk beklemiyordum firmadan firmaya degisiyor tabi ellerinde mevcut olmasi siparis yoğunluğu vsUmarım dediğin gibi olur canım.Cumaya kadar beklicem bakalım ne olacak.
Merhaba halledebildiniz mi insallah dilediginiz sekilde sonuclanmistir mesele? Ben carsamba gunu siparis vermistim portmanto, bugun geldi henuz kurmadim ama bu kadar çabuk beklemiyordum firmadan firmaya degisiyor tabi ellerinde mevcut olmasi siparis yoğunluğu vs
Uzuldum gercekten cok sinir bozucu. Gecikmesi mesele degil asil geri yapilmamasi sorun. Arayıp soyleyin bugun icinde cozulmezse tüketici hakları hakem heyetine sikayet edeceginizi söyleyin bakalim o zaman da oyalayabiliyorlar miMalesef canım ne kargo var nede iade.Hepsini geçtim yazıyorum cevapta vermiyorlar...Çok sinir bozucu.Bide kendi sitelerinden aldım beklemiyim diye, aracı yerlerden alsam kimbilir ne olur.