- 20 Şubat 2019
- 4
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi Albayrak7474
Kızlar yardım edin.. Umut olun, ışık olun.. 6 aylık evliyim.. evlendikten hemen sonra hamile kaldım fakat kalp atışları gerçekleşmediği için sonlandırmak zorunda kaldık.. benim sorunum bu lanet hastalık PKO senelerdir çekiyorum bunu. Doğum kontrol ilacı ile adet oluyorum. İlacı bıraktığımda da oluyorum ama 30,35,40,45 hep bu şekilde düzensiz oluyo adet günlerim. Evlenmeden önce bıraktım. Olanı anlattım yukarda . Geçen ay doktora gittim adetim geçikmişti çünkü. Bana duphashon verdi ve ilaç bittikten 10gün sonra adet gördüm. Sonra adetin 2günü tekrar gelmemi söyledi gittim ve bana yumurtalarım için femara ilacını verdi. Ne yazık ki reçete ye ilacın adını yanlış yazdığı için bu ay o ilacı kullanamadım. Demir ilacı femarat ile karıştırmış. Kullanmadan fark ertim Allah tan. Çünkü bana bu ilacı sigorta karşılamıyor demişti. eczacı bana 10lira deyince şüphelendim tabi düştüm peşine. Artık bu aydan geçti doktorum özelde ve özrünü diledi bi daha ki tedavilerimi ücretsiz yapacağımı söyledi. Şimdi ben ne yapmalıyım akıl verin. O kadar çok kafama takıyorum ki psikolojim bozuldu. Çocuğum olmayacak mı sorusu beni çok korkutuyor. Hastaneye gittikçe yıpranıyorum. Hoş daha yeni başladım ama bekarken de gittiğim doktorum söylemişti tedavisiz kalamazsın diye. Var mı aranızda tedavisiz kalan. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin