..GkSu.. Türk Esirlik Kabul Etmez! Kayıtlı Üye 30 Haziran 2009 2.637 11 8 Haziran 2010 Konu Sahibi ..GkSu.. #1 adam : Daha önce tanışmamış mıydık? kadın: Evet.Hayvan Hastanesi'nin danışmasında çalışıyordum. adam: Daha önce sizi bir yerde görmemiş miydim? kadın: Evet.Bu yüzden artık dışarı çıkmıyorum. adam : Sana mı gidiyoruz , bana mı? kadın : İkisinede.Sen kendi evine , ben benimkine. adam : Haydi bırak numarayı.İkimizde bu barda , aynı nedenle bulunuyoruz. kadın : Evet.Hadi bi kaç piliç tavlayalım. adam : Bir kadını nasıl mutlu edeceğimi biliyorum. kadın : İyi.O zaman beni rahat bırak. adam : Seni çıplak görürsem,mutlu öleceğim. kadın : Ama ben seni çıplak görsem, gülmekten öleceğim adam : Sana, kendimi hediye etmek istiyorum. kadın : Basit hediyelerden hoşlanmam. adam : Senin için, dünyanın sonuna giderim. kadın : İyi.Benim için orda kalır mısın? adam : Nesin sen , lezbiyen mi? kadın : Ya sen, alternatifi misin?
adam : Daha önce tanışmamış mıydık? kadın: Evet.Hayvan Hastanesi'nin danışmasında çalışıyordum. adam: Daha önce sizi bir yerde görmemiş miydim? kadın: Evet.Bu yüzden artık dışarı çıkmıyorum. adam : Sana mı gidiyoruz , bana mı? kadın : İkisinede.Sen kendi evine , ben benimkine. adam : Haydi bırak numarayı.İkimizde bu barda , aynı nedenle bulunuyoruz. kadın : Evet.Hadi bi kaç piliç tavlayalım. adam : Bir kadını nasıl mutlu edeceğimi biliyorum. kadın : İyi.O zaman beni rahat bırak. adam : Seni çıplak görürsem,mutlu öleceğim. kadın : Ama ben seni çıplak görsem, gülmekten öleceğim adam : Sana, kendimi hediye etmek istiyorum. kadın : Basit hediyelerden hoşlanmam. adam : Senin için, dünyanın sonuna giderim. kadın : İyi.Benim için orda kalır mısın? adam : Nesin sen , lezbiyen mi? kadın : Ya sen, alternatifi misin?
..GkSu.. Türk Esirlik Kabul Etmez! Kayıtlı Üye 30 Haziran 2009 2.637 11 22 Temmuz 2010 Konu Sahibi ..GkSu.. #3 sempatiksalakcinnidimi hehe
Eylul Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2007 6.137 13 45 22 Temmuz 2010 Konu Sahibi ..GkSu.. #4 http://www.kadinlarkulubu.com/komik...ml?highlight=tan%FD%FEmam%FD%FE+m%FDyd%FDk%3Fyerimseniben