Carolina Herrera 212 Sexy Men EDT
212 nin sexy de klasiği de çok hoşuma gidiyor.
Paco Rabanne Black Xs EDT
Bence ağır.
Giorgio Armani Code Homme EDT
Seviyorum ama çok biliniyor kullanan çok çok fazla sanırım doldurmada kalıcılığı garanti olan parfümlerden olduğundan.
Dior Dune Homme EDT
Tam emin olamadım ama sanırım bu koku da hafif ama kalıcıydı (akılda).
Bvlgari Aqva
Buna bayılıyorum işte, çok hafif ama her yere yerleşen çok ilginç bir koku okulda bu parfümü kullanan çocuktan adını öğrenmek için kıvrandığımı hatırlıyorum.
Kenzo Power Homme EDT
Hiç hatırlmıyorum bununla ilgili bir şey, ama bakarım en kısa zamanda.
Issey Miyake L'eau d'ıssey For Men EDT
Buna da bayılırım işte, bayanı erkeği şahane bence.
Jean Paul Gaultier Le Male EDT
Fazla biliniyor hem de kokusu hoşuma gitmiyor.
Calvin Klein Euphoria Homme EDT
Sevmiyorum ağır geliyor bana.
Dior Fahrenheit EDT
Çok seviyorum bunu da erkek parfümleriyle kafayı bozduğum dönemlerde kız arkadaşlarımın ne güzel kokuyorsun sen diyerek yaklaşmalarına sebep olurdu.
Lancome Hypnose Homme EDT
Erkeği de bayanı da muhteşem ve herkeste çok farklılaşıyor ama yakışmadığı kişi çok az.
Dolce Gabbana Light Blue Male EDT
Bayanını hep kullanırım erkeğine de bayılırım. Derinden iz bırakan bir koku bana göre.
Hugo Boss Soul EDT
Doldurmada çok yaygın ve ne hikmetse kullananlar ne kadar sıkacağını ayarlayamayan tipler o yüzden fazla baskın oluyor, metrelerce öteden "erkek geliyor!!" çığlıkları atan bir hal alıyor.
Versace Blue Jeans
Şişesini de kokusunu da seviyorum, erkek parfüm şişelerinin neden sıkıcı olanları güzel kokuyor acaba?
Hugo Boss Hugo Man EDT
Giorgio Armani Acqua Di Gio Homme EDT
Kenzo Tokyo Homme EDT
Bu üçü de hoşuma gidiyor ama en sevdiğim Issey miyake, 212, Aqva.
Bvlgari blv nasıl listeye girmemiş ona da şaştım ayrıca.
Parfüm yanına sokulmadan alınmamalı bana göre ya da arkasında iz bıraksa da arkada kalanı öksürtüp öğğğğğğğğğğ dedirtmemeli, bunların çoğu da izi kalan ama belli belirsiz olduğundan kimden geldiğini anlamak için aranan kokular.
eşime hangi parfümü alsam diye düşünüyordum ,bazılarını not aldım bakıcam,teşekkürler...ne kadar güzel ve açıklayıcı bi yazı olmuşbu
katılıyorum ve eşime de mutlaka bittikçe aldığım parfümlerden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?