fotoshop ilen.............
İnanır mısın hemen kendi karnımı açtım baktımİlk defa dikkat ediyorum ilginçmiş yapısal bir şey sanırım ya da zayıflıktan mı çıkıyor ki? Ama hatunlarda hoş durmuş Ne ola ki:44:
o bölgeyi çalıştıracak hareketlerle ordaki kasları belirginleştirirsen ortaya çıkar bence. spor yapmadan olacağını sanmıyorum...
Sende varmış ne kadar güzel genetikte olabilir diye düşünüyorum belirginliği.O arkadaşım tanıdığım tek Çeçen kız kardeşleri ve hatta yaşlı annesinde bile varmış o çizgi.
canim bu bendede bariz bir şekilde var kiloyla alakasi yok 49kilo ikende vsrdi suan 62kiloyum hala var. genetik de olacağını pek sanmıyorum ama yag tabakasi g izliyor olabilir o cizgiyi yada kaburgalarin cikikligi belki:26: tam tarif edemiycem o bolgedeki kasin adini bilmiyorum ama ben günde en az 30 mekik cekerdim orada dikdortgenimsi bir kas yapısı oluştu bu nedenle kaburgalarin altinda gobek deliğinin üstünde tam işte nezaman dik dursam o iki kas ayrılıyor ve ortaya bu çizgi çıkıyor kiyafetlerden bile belli oluyor hatta kazak vs değilsebol bol mekik cekmelisin ta ki bir yere uzanip yarim bir biçimde kalktığında karninin ortasi toplanana kadar su resimdeki gibi Eki Görüntüle 717921
birde ebru Şallı nin kaburga üzerine olan egzersizlerini yap mutlaka etkisini görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?