Kadınlardaki göğüsten göbeğe ve oradan cinsel organa inen çizgi nasıl oluşur?

Epcet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
474
2
96
32
Balıkesir
Spor başlığına mı açsam buraya mı bilemedim :17:bu çizginin adı ne bilen var mı?ben 15 16 yaşlarımdayken sahiptim buna ama şuan yok karnım dümdüz olmasına rağmen.Bir arkadaşımda gördüm bugün aklıma geldi bi zaman bende de vardı diye.Acaba sporla mı oluşur diye düşündüm o yaşlarda ben taekwondo ve karate yapıyordum fakat o arkadaşım hayatında hiç spor yapmamış bi kız.Bu çizgiyi nasıl belirgin hale getirebiliriz bilen var mı google'da ne yazdıysam bulamadım.Resim ekliyorum daha iyi anlamanız için.buradaki gibi: $çizgi1.jpg$çizgi2.jpg

İnanır mısın hemen kendi karnımı açtım baktım:D İlk defa dikkat ediyorum ilginçmiş yapısal bir şey sanırım ya da zayıflıktan mı çıkıyor ki? Ama hatunlarda hoş durmuş:D Ne ola ki:44:

Sanki nefesini içine çekmiş gibi duruyor nedense...

Ama yüksek ihtimal kaslardan ve vücut yağ oranının düşük olmasından kaynaklanır.

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

o bölgeyi çalıştıracak hareketlerle ordaki kasları belirginleştirirsen ortaya çıkar bence. spor yapmadan olacağını sanmıyorum...

İnanır mısın hemen kendi karnımı açtım baktım:D İlk defa dikkat ediyorum ilginçmiş yapısal bir şey sanırım ya da zayıflıktan mı çıkıyor ki? Ama hatunlarda hoş durmuş:D Ne ola ki:44:

Sende varmış ne kadar güzel genetikte olabilir diye düşünüyorum belirginliği.O arkadaşım tanıdığım tek Çeçen kız kardeşleri ve hatta yaşlı annesinde bile varmış o çizgi.

O çizgi benim de dikkatimi çekmiştir zayıf olmama rağmen bende de yok ve olmasını isterdim.
Çok hoş gösteriyor fit bir görüntü katıyor

o bölgeyi çalıştıracak hareketlerle ordaki kasları belirginleştirirsen ortaya çıkar bence. spor yapmadan olacağını sanmıyorum...

Genetik olanlarda spor yapmadanda oluyor ama herhalde, bende sporla olacak mekik falan çekeceğim inşallah çıkar bide adını bilen olsa :ssz:

Sende varmış ne kadar güzel genetikte olabilir diye düşünüyorum belirginliği.O arkadaşım tanıdığım tek Çeçen kız kardeşleri ve hatta yaşlı annesinde bile varmış o çizgi.

Ay yok bende var mı diye baktım sadece sıktım vs kendimi yok yani:D

canim bu bendede bariz bir şekilde var kiloyla alakasi yok 49kilo ikende vsrdi suan 62kiloyum hala var. genetik de olacağını pek sanmıyorum ama yag tabakasi g izliyor olabilir o cizgiyi yada kaburgalarin cikikligi belki:26: tam tarif edemiycem o bolgedeki kasin adini bilmiyorum ama ben günde en az 30 mekik cekerdim orada dikdortgenimsi bir kas yapısı oluştu bu nedenle kaburgalarin altinda gobek deliğinin üstünde tam işte nezaman dik dursam o iki kas ayrılıyor ve ortaya bu çizgi çıkıyor kiyafetlerden bile belli oluyor hatta kazak vs değilse:31: bol bol mekik cekmelisin ta ki bir yere uzanip yarim bir biçimde kalktığında karninin ortasi toplanana kadar su resimdeki gibi $1_200.jpg
birde ebru Şallı nin kaburga üzerine olan egzersizlerini yap mutlaka etkisini görürsün:31:

Son düzenleme:
canim bu bendede bariz bir şekilde var kiloyla alakasi yok 49kilo ikende vsrdi suan 62kiloyum hala var. genetik de olacağını pek sanmıyorum ama yag tabakasi g izliyor olabilir o cizgiyi yada kaburgalarin cikikligi belki:26: tam tarif edemiycem o bolgedeki kasin adini bilmiyorum ama ben günde en az 30 mekik cekerdim orada dikdortgenimsi bir kas yapısı oluştu bu nedenle kaburgalarin altinda gobek deliğinin üstünde tam işte nezaman dik dursam o iki kas ayrılıyor ve ortaya bu çizgi çıkıyor kiyafetlerden bile belli oluyor hatta kazak vs değilse:31: bol bol mekik cekmelisin ta ki bir yere uzanip yarim bir biçimde kalktığında karninin ortasi toplanana kadar su resimdeki gibi Eki Görüntüle 717921
birde ebru Şallı nin kaburga üzerine olan egzersizlerini yap mutlaka etkisini görürsün:31:

çok doğru haklı olduğunu düşünüyorum bende uzakdoğu sporlarıyla uğraşırken çok mekik çekiyordum salondan çıkınca böyle yarım 70er den 2 set çekiyordum hatta çok yapıyorsun demişti babamda bunun çok etkisi olacaktır bu akşamdan itibaren başlayacağım tekrar :)

başla canım mutlaka ama cokta yorma kendini asla boyle bir çizgi güzel fit bir görünüm ile elde edilir zaten o da yavas yavas sporla olur ve sakin hergün üstüste yapma canim bir gün arayla yap bir 10 20 gun sonra 2gun arayla yap .cunku bu resimdeki victoria secret melekleri okadar cok spor yapıyorlar ki canlari cikiyor boyle vücuda sahip olabilmek için:31:

O çizgiden bende de mevcut ama hayatımda hiç spor yapmadım zayıf sayılırım bi de genetik bence.

O çizgi olsa ne olcak olmasa ne olcak yahu sen vücudunu dinç ve fit tut gerisi boş :)

bu kastan kaynaklı bir sey bence

bence ne zayıflık ne kasla alakalı.kaburga kemiklerinin bazılarının dışa doğrudur o yüzden birleştiği nokta yani orta kısmı daha belirgin olur.benim tüm yağlarım karın kısmımda olmasına rağmen bende de var kaburgaların yapısıyla alakalı bence.bi de o çizgi göbeğe kadar olur ondan aşağı ineni hiç görmedim.olamaz da zaten çünkü alt kısımda kaburga yok

o cizginin varlıgından yeni haberim oldu he :1: yapısal olabilir zayıflıkla olsa bende deolurdu ama yok :32: bazı kadınların bel yapısı nasıl ince oluyor bazılarının olmuyor onun gibi yapısal birsey olabilcegini dusunuyorum

Back