• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KADINLARDA SAÇ EKİMİ TECRUBEMİ ANLATMAK İSTİYORUM.

MERSAR

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2025
1
0
1
50
Merhaba;
Ben 51 yaşına merdiven dayamış,emekli ama çalışan bir kadınım.Çocukluğumdan evlilik dönemine kadar at saçı diye adlandırdıkları saçlarımı bilinçsiz boyama,oreal kullanımı ve geçirdiğim bir çok ameliyatlar ve hastalıklardan dolayı saçlarımı kaybettim.Hafta sonumu mahveden sarmısaklı zeytinyağları,çam terebendi kokuları,biberiye vs ler benim tamamen psikolojimi tamamen bozmuştu.Aldığım pahalı şampuanları ve yaptırdığım bakımları ,yaptığım masajları anlatamam.
Gelelim konuya ben bakımı çok seven bir kadın olarak bu konudan aşırı rahatsız olmaya başladım neredeyse gezme aşkımı elimden alacaktı saçlarım.Çünkü saç kadının süsüdür.Her gittiğim güzellik merkezleri aurası güzel bir kadınsınız neden saç ekimi yaptırmayı düşünmüyorsunuz dediklerinde bana çok uzak geliyordu.Eşimin desteği ile saç ekimi yaptırma kararı aldım.Sosyal medya malum ne düşünürsen karşına bitiyorya kafaya takmıştım.O kadar çok araştırdım ki beynim bulanmıştı vazgeçmiştim ki karşıma bir video çıktı dinledim.Sesi ve anlatımı bana öyle samimi gelmişti ki balkondan koşarak eşimin yanına gittim buldum işte bu hoca olsun yaptıralım dedim.Eşim de gaztecei olduğu için reklamlara inanma diyordu.Eşimin de kafası yatmıştı.Hemen mesaj attım ve bana müsait olduğunda dönüş yaptı.Beni öyle bir cesaretlendirdi ki heycanlanmıştım hemen yaptırmak istiyordum.Gittik görüştük ve herşeyi detayıyla bize anlattı bana güç vermişti samimiyeti.Ve operasyon günü gelmişti o kadar çok ameliyat oldum hastalıklar atlattım hiç bu kadar gerilmemiştim.Resmen bacağım odun gibi olmuştu.Çünkü süreç uzun ve sıkıntılıydı çünkü en az 3 ay saçsız gezecektim.Taki sedyeye yatana kadar.Hocam o kadar yanımda oldu ki yatıştırdı ve işlemleri tek tek anlattı .Önce saçlarımı traşladılar (traşlı halimi de beğendim) hiç botoks yaptırmayan ve iğneden aşırı korkan biri olarak diyorum ki hiç ama hiç acı çekmiyorsunuz.Uyuşturma esnasında hafif yanma oluyor 1 sn falan.Doktorum AHMET AYIK ve ekibi ile 6,5 saat süren muhteşem bir işlem sürecimiz oldu.Müzik eşliğinde sohbetlerle acısız işlem geçirdim.Saçlarım seyrek olduğu için donör bölgemden 3500 greft aldılar ve onları boşluk olan yerlere fue yöntemiyle ektiler.Klinikten uçarak çıktım diyebilirim.Dr.AHMET AYIK Beyle iyi ki tanışmışım.o kadar ilgili ki gece gündüz mesajla bilgi alıyor, bilgi veriyor.Çok alçak gönüllü,işine aşık ,para odaklı olmayan,idealist bir doktor.Kendisi ile bir sürece girdim ve yaklaşık bir yıl iletişim halinde olacağız.Aylık bakımlarım olacak,ilaçlarımı tek tek anlattı.Bugün 12.günüm saçlarım çıktı :).Donör bölgemde iyileşti. Çok mutluyum.Şimdi çok pişmanım neden bu kadar ertelediğime.Hocam beni güldürdün ALLAH da seni güldürsün.Minnettarım.Tüm saç sorunu olan kadınlara tavsiyemdir bırakın soğanı sarmısağı 10 günlük bir süreç için güzelliğinize güzellik katacak saçlarınıza kavuşun.Sizleri cesaretlendirmek için paylaşmak istedim.Güzel kalın.Sevgiler..

Back