Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CANIM NERDE EKTİRDİN SEN MEMNUN MUSUN15 gün önce ektirdim iyi gidiyo şimdilik
Merhabalar saclarinizi tamamen kazittiniz mi bendede erkek tipi dokulme var tepe bolgelerim açık düşünüyorum ama iyi bir yer bulmak gerekEkilen saçlar 15 gün sonra döküldü.3. Aydan sonra çıkmaya başlıyormuş yeni ekilenler. Sabırsızlıkla bekliyorum. Çok istyodum, hayalimdi, erkek gibi bi alnım vardı, saçımı arkaya asla bağlayanıyordum, ama çok meşakkatli bi süreç. Değer inşallah. İsmi memnun olursam söyleyeyim inşallah.Benim ekileli 2,5 ay oldu. Memnun kalırsam özelden fotoğrafı hemen silmek kaydıyla gönderebilirim. Ama şimdi yorum yapmak için erken.
Hayır saçlarım kazınmadı, ekilen alan kazınmadı. sadece verici bölge yani enseden bir bölüm kazındı.Merhabalar saclarinizi tamamen kazittiniz mi bendede erkek tipi dokulme var tepe bolgelerim açık düşünüyorum ama iyi bir yer bulmak gerek
Cok mutlu oldum bunu duyduguma bende kazitmak istemiyorum çünkü,peki saclarinizin durumu simdi nasil bir sorun yasadiniz mi görüştüğüm sac ekim merkezlerinin bazilari kazinmasi gerek dedi bana,maliyeti ne oldu cok soru sordum kusura bakmayin saclarim psikolojimi alt ust ettiHayır saçlarım kazınmadı, ekilen alan kazınmadı. sadece verici bölge yani enseden bir bölüm kazındı.
Saçlarınız cıktı mı acaba bende de pco var ve düşünüyorumDhi tekniğiyle kazınmasına gerek yok, ben 4000 tl ödedim
Evet ekilen saçlarımın büyük bir kısmı çıktı, şu an 10 cm kadar oldu, tam istediğim gibi olmadı ama yine de muhteşem bir değişim oldu benim içinSaçlarınız cıktı mı acaba bende de pco var ve düşünüyorum
Merhaba canım. Peki saçlarımız aktif dökülürken de yapılabilir mi?Evet ekilen saçlarımın büyük bir kısmı çıktı, şu an 10 cm kadar oldu, tam istediğim gibi olmadı ama yine de muhteşem bir değişim oldu benim için
Ben saçım döküldüğü için değil, alın çizgimi öne almak için yaptırdım. Dökülen saçta ekim yaptırmak maalesef iyi sonuçlar vermiyorMerhaba canım. Peki saçlarımız aktif dökülürken de yapılabilir mi?
Bir de memnun kalırsam doktor adı paylasirim demistiniz ya doktorunuz kim acaba
Tam anlayamadım ya kusura bakmaBen saçım döküldüğü için değil, alın çizgimi öne almak için yaptırdım. Dökülen saçta ekim yaptırmak maalesef iyi sonuçlar vermiyor
Tam anlayamadım ya kusura bakma
Mesela benim saçımın tepe kısmı zamanla seyreklesti. Ben bu alana siklastirma için dusunmustum. Tecrubenden faydalanmak için soruyorum da olumsuz mu sonuç olur acab
Anladım canım peki dökülme durduktan sonra tepeleri falan siklastirmak için yapilabilir miSaçların hala dökülmeye devam ediyorsa yeni ekilen saçlar da dökülecektir
Dökülmenin tamamen durması lazım evetAnladım canım peki dökülme durduktan sonra tepeleri falan siklastirmak için yapilabilir mi