Böyle bir sorun yasadınız mı pekıBiotğn kesinlikle işe yarar Bi de haftada 1 çörekotu yağı sürmenin öneririm
Çok ileri derecede yaşamadım ama düzenli biotin kullanımı ve çörekotu yağı haftada bir sürerek tellerde kalınlaşma yaptı yani hem güçlenme ve hacim hem de dolgunluk oldu.. Tabi siz doktorunuza da tanışın.Böyle bir sorun yasadınız mı pekı
Tesekkur ederimÇok ileri derecede yaşamadım ama düzenli biotin kullanımı ve çörekotu yağı haftada bir sürerek tellerde kalınlaşma yaptı yani hem güçlenme ve hacim hem de dolgunluk oldu.. Tabi siz doktorunuza da tanışın.
Etkisi oluyor mu pekiBenim açılma oldu tepe bölgemde . Keten tohumu tüketiyorum hergün. Bir de ada çayı içiyorum 2 kupa. Taze yeşil nane de iyi gelir diyorlar. Bol miktarda yemek lazım. Hormon dengeleyici başka bitkilerde içebilirsiniz. Onun dışın da multivitamin desteği alıyorum. Düzenli yapmak gerekiyor bunları. Çok düzenli kullanıyorum diyememsizde araştırın deneyin faydası olur belki. Dışarıdan saçıma losyon sürüyorum. Başka bişey sürmüyorum. Yağ sürünce daha çok dökülüyor. Gözenekleri tıkıyor
Yeni başladım. Çok düzenli kullanmadim. Deniyorum şuanda. Uzun vadede işe yarar belki. Soğan kürü etkili oluyor onu söyleyebilirimEtkisi oluyor mu peki
Mrb şuan ne durumda saçınız kaç yaşındasınızYeni başladım. Çok düzenli kullanmadim. Deniyorum şuanda. Uzun vadede işe yarar belki. Soğan kürü etkili oluyor onu söyleyebilirim
Bu tür şeyler yağlar ile çözülmez bu genetik bir dökülme malesef kalıcı ve sürekli saçı desteklemek gerekiyor aynı sorunu yaşıyorum ve kolay değil kabullenmekBöyle bir sorun yasadınız mı pekı
Siz neler yapıyorsunuz?Bu tür şeyler yağlar ile çözülmez bu genetik bir dökülme malesef kalıcı ve sürekli saçı desteklemek gerekiyor aynı sorunu yaşıyorum ve kolay değil kabullenmek
Siz neler yapıyorsunuz?
Ve yağlar tersine gözenek tıkar öncelikle saçı temiz tutmak gerek kepek şampuanı ile yıkayın ve her gün yıkayın yağlanmamalı gerek yağlandığında saçın zarar görmesini ve dökülmesini sağlayan 5 Alfa reductase DHT hormonu salgılanıyorSiz neler yapıyorsunuz?
Bu dht engellemek için ne yapılır,sizde pko var mı erkek tipi dökülme mi barVe yağlar tersine gözenek tıkar öncelikle saçı temiz tutmak gerek kepek şampuanı ile yıkayın ve her gün yıkayın yağlanmamalı gerek yağlandığında saçın zarar görmesini ve dökülmesini sağlayan 5 Alfa reductase DHT hormonu salgılanıyor
Pco için karar verilmedi ama aynı şey losyon kullanıyorum onun için sadece ama genel olarak ağızdan alınan bloke edici ilaçlar var ve spreyler var birde losyonlarBu dht engellemek için ne yapılır,sizde pko var mı erkek tipi dökülme mi bar