Kadınlarda cinsel isteksizlik

Burcak91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
41
9
33
Merhaba, ben 3 yıllık evliyim boyunca vajinismus ile uğraştim ve 8 ay önce yendim. Eşimle artık düzenli cinsellik yaşıyoruz ama sorun şu ki ben de hiç istek yok. Eşim istemeden ben hiç teklif etmiyorum. Bu durum eşimin moralini bozuyor. Yaşadığım bu durumu öncedne yaşadığım vajinismus hastalığına bağlıyorum çünkü şuan cinselik yaşasak bile içimdeki korku tamamen geçmedi. Her başlangıçta kasılmalar devam ediyor hiç rahat olamıyorum ama birleşme olunca da da rahatlıyorum yani korkum azalıyor. Bunları sadece bir görev olarak yapıyorum. Eşimi çok seviyorum ama cinsellikten hiç zevk almıyorum. Ne yapmalıyim bir fikri olan var mı?

Vajinismus geçti sanıyorsunuz ama geçmemiş cinsel terapi almanız lazım. Vajimismus sadece ilişkiye girmekle ilgili bir sorun değil girseniz dahi kendinisi rahat hissetmiyor kasılıyor veya ağrı hissediyorsanız veya zevk almıyorsanız bu yine de vajinismustur.

Merhaba, ben 3 yıllık evliyim boyunca vajinismus ile uğraştim ve 8 ay önce yendim. Eşimle artık düzenli cinsellik yaşıyoruz ama sorun şu ki ben de hiç istek yok. Eşim istemeden ben hiç teklif etmiyorum. Bu durum eşimin moralini bozuyor. Yaşadığım bu durumu öncedne yaşadığım vajinismus hastalığına bağlıyorum çünkü şuan cinselik yaşasak bile içimdeki korku tamamen geçmedi. Her başlangıçta kasılmalar devam ediyor hiç rahat olamıyorum ama birleşme olunca da da rahatlıyorum yani korkum azalıyor. Bunları sadece bir görev olarak yapıyorum. Eşimi çok seviyorum ama cinsellikten hiç zevk almıyorum. Ne yapmalıyim bir fikri olan var mı?
Kendi başınıza orgazm olmayı denediniz mi hiç? Çok faydası oluyor

kendini kastığın için hissetmiyorsun aslında kendini kasma gevşe iyi uyarılırsan canın acımaz böyle düşün
ön sevişmeyi kısa tutma birde utanma eşinin elini cinsel bölgene getir oksasın
yukarıdaki yanıtlarda da yazıldığı gibi kendi başınıza orgazm olmayı deneyip vücudunuzu tanıyıp eşinizi yönlendirin sende onun vucuduna dokun ona edepsiz :KK23:sözler söyle.

Vjinusmusu bir kenara koyarsak aslında konunun temelinde geçmişten gelen küçük yaşlarda empoze edien cinsel tabular , konular , anlatılanlar geliyor bence. Yanlış cinsel bilgiler , ilk gece korkusu , erkeğin cinsellikteki tek hakimiyeti vs. vs ..
Maalesef böyle büyüyor ,böyle evlendiriliyor çoğu genç kız.
Daha cinselliğin tanımı bilmeyen , hayatında hiç mast yapmamış kızlar kocalarıyla baş başa bırakılıyor.
Kasılmalar , vajinusmus veya adına ne denilirse denilsin beyin olarak hazır olmayan / olamayan bu kızlar yaşantılarını sürekli bu şekilde sürdürmek zorunda kalıyor.
Bu benim düşüncem.

X