Kadınlara özel bir tüy sorunu..?Bu sorundan kurtulanlar..

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
947
198
34
Arkadaşlar tüylerinden kurtulmuş kişilere özel bir sorum olacak..

Vücudunuzdaki ayva tüyleri için hangi yöntemi kullandınız..Lazer dışında? çünkü gerçekten uzun vadede faydalı bir yöntem olduğunu düşünmüyorum.3 kez genital bölge ve koltukaltından lazer epilasyon yaptırdım fakat aranızda böyle bir sorun yaşayan oldumu bilmiyorum ama (burası biraz özel olacak) uygulayan kadın popo arasına uyguladıktan sonra bende gaz kaçırma problemi başladı.Bariz bir şekilde lazerin 1. seansından sonra oldu bu durum..aynı gün hatta..hayır ondan olamaz deyip devam ettim ama malesef o ışınların makata zarar verdiğini düşünüyorum..
İğneli epilasyon derseniz zaten genitale uygulanmıyor.ve çok maliyetli bir işlem..Ayva tüylere ağda uygulamakta tüyleri artırır veya genitalde iç kısımlarda kararmaya sebep olur diye tavsiye etmiyorlar.
Gerçekten bu sorundan sağlıklı bir şekilde kurtulanınız varmı?
Evli arkadaşlar bu konuda tüyler uzamadan düzeni nasıl oluşturuyorsunuz..

Bu gun kil, tuy gunu mu? Bu gordugum 3. Konu tesaduf olsa gerek.

bekarım ama yazın çok fazla göbeği açık giyerim mesela ben.
göbeğimi belimi ağdalık uzatamayacağım için hep jiletle alırım. sarı renkleri koyulaşıyor ama hiç bir şekilde kalınlaşmadılar çok şükür. hala ayva tüyleri yani. kışın göbeği kapalı tuttuğum için de düzenli sir ağda yaptırıyorum kuaförde, gene renkleri açılıyor. böyle bi döngü işte.

ancak ağdadan sonra (düzenli yapmasam da) aklıma geldikçe ilk 3 gün limon ve tuz uygulaması yaparım, ağda yaptırdığım her yerime.
bikini bölgeme de çok uygularım bunu. ayıptır söylemesi kasık üstlerim aşırı kelleşti. alt kısımlarında çıkıyor sadece, yukarlarda tek tük. incelme yok, seyrelme var.
kesinlikle bu uyguladığım şeyin çok faydası var.

1 limon suyuna (şişede satılanlar olmasın kendiniz sıkın bence daha doğal) kafama göre tuz atıyorum tuzu karıştırıp eritiyorum, pamukla ağda yapılan yerlerime sürüyorum. yarım saat sonra da duruluyorum.
zaten yakıyor kökleri tatlı tatlı kaşınıyor hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…