Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende sadece bakımlıyım imajı vermek için yani makyajsızda cildim güzeldir bebek gibi hafifte tombişlik ama makyaj yaptığımda bakımlı olduğumu hissederim
Ben hep sevgulümlen kavga ettiğimizde, ertesi gün makyaj yaparım -tatlicadiarzu- Daha çabuk kandırabileyim diye herhalde, ya da psikolojik kaydirigubbakcemile3
ben her zaman yaparım makyaj yapmadıgımda solgun ve hasta gibi hissederim yapınca kendime gelirim aynayada bakar allah kahretsin bu gün de çok gzlim derim makyajı çok seviyorum
Sefkülümle buluşcaksam yapmam fazla doğal halimi seviyor çünkühihoyyyt Evdeysem de asla yapmam makyaj... Arkideşlerlen gezceksem ya da okula giderken şenlenir yüzümkaydirigubbakcemile2
bugün kendimi kötü hissediyorum. bir makyaj yapıp kendime geleyim. ohh ne güzel birgün makyajımı da yaparsam tam olacak. hasta gibi görünüyorum sanki makyaj bu görüntümü değiştirir. aşkıma daha güzel görünmeliyim....diye makyaj yapmak için uydurduğum bahanelri uzatabilirim. hafif makyaj yaparım ama genellikle yaparım. bazen çok üşendiysem yapmıyorum o kadar.
guzel gorunmek icin herhalde:))) ben makyaj yapmayi sevmiyorum ama okula giderken kizlarin yaninda garip durmayayim diye yapiyorum.1 de makyaj apmayinca yuzum solgun gibi geliyor bana.
genelde h.sonu yaparım.işe giderken hiç yapmam..h.sonu daha özenli giyinirim bu özenide makyajla tamamlarım.yüzüm soluk çünkü...biraz renklendiririm o yüzden
60'lı yıllardan kalma siyah beyaz bir filmde kadın ayna karşısında makyaj yaparken "erkeklere acıyorum, onlar bir ruj sürüp kendilerini daha iyi hissetme şansına sahip değiller" diyordu