Kadınlar kulübü 💪

zeynep5341

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2023
37
40
26
Yahu kızlar içimden böyle yazmak geldi gerçekten. Biz kadınlara hem üzülüyor hem seviniyorum he. Böyle yazıyoruz bi sıkıntımızı hiç tanımadığımız insanlar yorum yapıyor ufkumuzu açıyor bakış açısı katıyor bize.. adlında ne kadar üzücü her birimizin bayatın her noktasından farklı farklı şeyleri deneyimlemiş ve bir çare arıyor olması… bir o kadar da güzel ki buradaki dayanışma. birbirimize akıl,teselli,temenni veya adına ne derseniz deyin verdiğimizi bilmeden bir caddede yan yana yürüyor, göz göze geliyoruz belki de…. Ay iyi ki varız beeee!❤️

Yahu kızlar içimden böyle yazmak geldi gerçekten. Biz kadınlara hem üzülüyor hem seviniyorum he. Böyle yazıyoruz bi sıkıntımızı hiç tanımadığımız insanlar yorum yapıyor ufkumuzu açıyor bakış açısı katıyor bize.. adlında ne kadar üzücü her birimizin bayatın her noktasından farklı farklı şeyleri deneyimlemiş ve bir çare arıyor olması… bir o kadar da güzel ki buradaki dayanışma. birbirimize akıl,teselli,temenni veya adına ne derseniz deyin verdiğimizi bilmeden bir caddede yan yana yürüyor, göz göze geliyoruz belki de…. Ay iyi ki varız beeee!❤️

Aha yine biri bize saydırdı derken tam tersi çıkması 🥺

Sizin konu ne oldu karar verebildiniz mi

Sizin konu ne oldu karar verebildiniz mi
Eğer yine kandırılmadıysam bir sonuca bağladık gibi gözüküyor. Yalnızca gözlemlemek kaldı bana. İnşallah gözlerim kör değildir.. bu yol beni çok korkutuyor ama bir yandan da huzurlu hissediyorum ailesini davet ettik geldiklerinde zaman geçirdiğimizde bir şeyler olumlu ya da olumsuz biraz daha rayına oturur diye düşünüyorum

Siteye ilk geldigimde yaptığım yorumlarla şimdiki düşüncelerimin arasında çok fark var .farklı görüşler düşünceler i harmanlayıp çok farklı açıdan bakabilmeyi öğrendim tesekkurler kk teşekkürler canım kadınlar 🥰

Şey geldi aklıma eskiden bir derdim var bölümü kısım kısımdı. Eş ailesi dertleri eş dertleri başka dertler falan. Ne alaka ama geldi aklıma. 😂😂
Aşırı iyi ahahahahahahhahh nereden nereye en azından sınıflandırmaları kaldırabilmişiz dertleri sahada büyütüp hepsini harmanlamışız yemin ediyorum yıkık bir hayat ahahshhahsjsjs

X