Kadınlar Kulübü Yıllığı

Belli ki konu sahibince sevilmeyen birisini anmisim farkinda olmadan...
Yoksa diger yorumlardan bi fark goremedim yorumumda...
Neyse size iyi anmalar..

Artık burada olmayan insanlara yıllık yazmak istedim ben...

Larissa: benim tatlı güzel arkadasım. Bu ekran önünde bana kahkaha attirdigin günleri unutamam. Bu site bize sadece vesile oldu. Hala birarada 4 seneyi askın cok samimi bol kahkahali, aynı duyguları aynı anda paylaştığımız bir arkadaşlığımız var. Bu siteye cok teşekkür ederim onu hayatıma kazandırdığı için... Herkese nasip olmaz böyle arkadaşlıklar kurmak
Okypete: buradasin ama burada olmayan halini anmak istoyorum. Yeniler senin aktifligini, bu sitenin demirbaşlığını bilmez. sitenin olmazsa olmazlarındandi... Akıllı güzel bilgili ama bir o kadar da alçak gönüllülüğü ile dikkat çeker. Karşılıklı gulebilecegim, sır tutan dertleşmesi bile ayrı zevkli biricik arkadastir. Kk dan öte bir paylaşımımız asla bitmeyecek insallah
Narmik: sitede gözümün aradıklarından sitedeki ilk arkadasım...
Bana yol gösterdiği seyleri, danıştığımda gösterdiği samimiyet... Yeri bende cok cok başka narmik in.
Cok samimi ve içten kelimeleri onu anlatabilir ancak

Zebos: hastalığı nedeniyle aramızda olmasan da seni yaşın benden buyuk olmasına rağmen manevi ablan gibi goruyorum kendimi.
Allahım sana acil şifalar versin. Güzel kalpli güzel yüzlü arkadasım...

Şimdilik bu kadar devam edeceğim...

Son düzenleyen: Moderatör:

Sevgili deniz güneş ne güzel günlerdi o günler değilmi,eski üyelerden pek kimse kalmadı artık herkes bir yerlerde sanki
Gurbaa evlendi çocuk sahibi oldu gelmiyor artık,kimse tutamazdı onu sürekli ceza alırdı matrak bir kızdı ya.
Cadı arzu iletanışmak kısmet olmuştu bana tam cadıydı valla .
Sevgili barçmanımız lada tanıştık çok tatlı süper bir hatun diyeyim
Laale de arada da olsa geliyor artık muhteşem yorumları olan birisi kendiside.
Kuzum zaten fenomendir kk da
Diğer arkadaşlarda öyleydi zaten.
Eyy gidi günler heyyy
Gülsüm sultan vardı oda yok artık

Aycan da yok artık değilmi hiç gözükmüyor .
Zeboş kızımızda inşallah bir an önce sağlıpına kavuşup aramıza dönecek

Belli ki konu sahibince sevilmeyen birisini anmisim farkinda olmadan...
Yoksa diger yorumlardan bi fark goremedim yorumumda...
Neyse size iyi anmalar..

Kimi yazdigin farketmiyor prenses, dikkat edersen ben o yorumu herkese yaptim ama bir tek sen ustune alinmissin. Demek ki herkes yanlis anliyor.

Linki vereyim o zaman. Topik Dumadumadum'un linki. Isim vererek degisik yorumlar yapiliyor.

http://www.kadinlarkulubu.com/oyun-bolumu/611887-isim-vererek-istedigin-yorumu-yap.html

Sadece bir kisiyi yazmisim ilk mesajimda, baska kimseyi yazmamisim degil mi? Dilersem baska birini de yazarim ama tek mesajda.

Genel olarak ricam yillik seklinde olmasidir ama bu ricam sanirim anlasilmiyor. En azindan bir-kac cumleyi gecersek tek cumleyle sinirlamasak iyi olurdu, desem de kafaniza gore takilin ne yapalim. :)

Kankammm hayırlı olsun topiğin çikilatamla geldimm

Sagol Hanim Aga , yerinde olsam nickimi Hanim Aga olarak degistirirdim.

Zebos'ta sevdigim uyelerden ama yazacak kadar tanismiyorum. Umarim bir an once iyilesir.

Narmik' i bir gun ayri yazicam . Severim kendisini.

Son düzenleme:

Bu nick özleşti benimle değiştirisem havası gider sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…