Kadınlar Kulübü Yıllığı

KankamStyle

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
3.680
14
0
İngiltere
Kadınlar Kulübü Yıllığı,

Gider ayak bir konu acayim dedim. Konu açmaya bağımlı oldum iyi mi:)

Bu bölümde sevdiğimiz arkadaşlarımızın sizin için değerini, ne zaman tanıştığınızı vs vs... yazıyoruz. Lisede nasıl yıllığımız varsa, burda da bir yıllığımız olsun dedim.

İlk yine ben başlıyorum.

Cudana nam-ı diğer Angel.

Onunla arkadaş bile değildik itiraf edeyim. :) Yorumları ne kadar kötü gelirdi bana. Sevmezdim onu hiç.

Şaka tabiki. Baştan beri yorumlarını beğendiğim doğru ama gerçekten arkadaş değildik. Onunla konuşmaya bu sene Mart gibi başladım ama Mart'tan önce de yorumlarını beğenirdim. Sonra ilerledi ve aşık oldum ona :) İlan-ı aşk ta edeyim burdan. Kocası artık ne düşünürse düşünsün. KK ye giremez artık ahaha :))

Seninle cogu konuda ayni düşündüğümüzü görmedim ama bu bizi arkadaş olmaktan alı koymadı çünkü biz görüşlerini bir topikte adam akıllı dile getiren ve özele taşımayan bireylerdik. Senin en sevdiğim yanın da bu oldu zaten. Sen beni kovana kadar arkadaşın olmaya devam edeceğim ama kovmasan iyi olur tabi, bak ağlarım sonra. :)

Benim için çok özelsin Cudi. Sana erken gelen doğum hediyesi olsun bu. Iyiki doğdun arkadaşım.

Kocanla, iki çocuğunla birlikte bir ömür boyu, ayrılmadan mutlu , huzurlu ve sağlıklı yasamanı diliyorum. Maddi durumun da iyi olsa fena olmazdı hani. :))

Son düzenleme:

Kankammmmmmmm bugün zaten duygusalım bu da üstüne tuz biber oldu ya

Bir insan eve doğalgaz döşenirken duygusala bağlar mı ya?
Ben bağladım işte anlatsam şok olursun

Neyse onu geçeyim aslına bakarsan ben de seni hiç sevmezdim dermişim :)
Şaka bir yana evet bir çok konuda ters düşüyoruz,
amma velakin beni iyi tanımışsın .
İnsanlar değil fikirler önemlidir benim için :)

Sagolasın arkadaşım. Gerçekten çok duygulandım :2:
Yalnız maddi durum derken çok şükür durumumuz iyi be ,
hatta Türkiye ortalamasının çok üzerindeyiz diyeyim.
Allah'ım olmayana da versin...

Son düzenleme:
Ah canım...

siz daha yenisiniz..

eskiden buralarda fazla üye yoktu buralar hep tarlaydı..sen o zaman görecektin KK yı..

KK deyince akla gelen üyeler vardır burda..hala da varlar ama fazla aktif değiller artık..

Bilmeyenler öğrensin..:)

Gurbaa Prensess
Tatlı cadı
Kuzum
Lalee
Çirkin Betyy
Sarıböceg
Kronik
Adıvar
Barçman
Canavar
esmeralda
İlona
Üfürükten prenses
vee ben tabii..

KK nın ilk ve en aktif üyelerinden..unuttuklarım affetsin.. 20 sene de geçse şahsen ben bu üyeleri unutmam..çoooook şey paylaşıldı burda.Ne günlerdi be..

yeni üyeleri pek tanımıyorum son yıllarda KK ya pek giremiyordum ama aklı başında çok üye var..

Son düzenleme:
Amin Cudi hepimize Insallah. Ben evlenirsem sende beni yazarsin ahaha. Sayfalar dolarmis 2 bin sayfa olurmus hala yazamazmissin ne komik olurmus. :)

Sen yenisin galiba, bir biskrem mi versem diyorsun. :))

Üfürükten prenses i taniyorum biraz. Bizim office in en yakin arkadaslarindan biri.

Son düzenleme:
olsa yerdim valla..

ama şaka bir yana, hani ..unutulmayanlar ..diye bir liste olsa bu yazdıklarım mutlaka ilk sırada olurlar emin ol...

Ayip ettin gondereyim hemen.
Sen tembelsin galiba, hepsini tek tek uzun yazmak yerine bir mesajda halledeyim dedin. Unutulmayanlar diye bolum yoksa ben acayim hemen. :)

Topigin hayirli olsun.
Daha yeniyim ben,pek tanidigimda yok.Oldukca yazarim artik

Sagol canim. Beni yazabilirsin tatlim.

Durmadan topik acan uye diye. :)

Son düzenleme:
Kankamstyle açtığın her topicte '' Ben bunu neden düşünemedim'' diye içten içe kıskanıyorum artık senii

Ama inan yürekten tebrik ediyorum nazarım değmesin

KKomegazin topiğinde de yazmıştım pek tanıdığım yok henüz ama elim yazdığınca seninle başlamak istiyorum. ( bknz : Dilim döndüğüncenin yazı versiyonu )

Henüz tanışmamış olsakta konulara yapmış olduğun yorumlar göz ardı edilecek türden değil bence

İlk başlarda ne yalan söyliyim biraz sert gelmişti cevapların ama sonra haklı olduğunu ve ne kadar yerinde yorumlar yaptığının farkına vardım. Yorumlarını severek takip ediyorum artık

Bi süre ara vericeğini okudum ama çok ihmal etme buraları

Birde aklımdayken yazıyım Medcezir adlı üye vardı. Foruma ilk kayıt olup konu açtığımda o kadar güzel ve içten cevaplar vermişti ki

gece gece karşılıklı ağlaşmıştık. Sonra gördüm ki UI olmuş. Umarım geri döner.

Şimdilik bu kadar yıllığımıza yeni ve güzel dostluklar eklenmesi dileğiylee

Su sert yorumlarimi ben de gorsem artik diyorum :)) Benim uyeligi bazen baskasi kullaniyor da, benim mi haberim yok acaba. :)

Seni tanimadigim halde yorumun beni mutlu etti.

Uzakta degilim , her an burdayim. Sadece biraz enerji temizligi yapmam lazim.

Iyi geceler.

Son düzenleme:
Sert değilmiş işte ben başta yanlış yorumlamışım

Buarada haklısın arada bi yenilenmek iyi gelir :)

Şimdilik İyi geceler o zaman

Siteyi uzun süre misafir olarak gezenlerdenim. Bu listeye birini eklemek istedim.

Gülsüm Sultan(umarım doğru hatırlıyorumdur). Sanırım Almanyada yaşıyordu. Çok uzun süreden beri görmüyorum. Hani insan uzun süreden beri görmediği birini merak eder ya nedense o duyguyu yaşıyorum.
Sonra biri daha vardı cinli derlerdi ona ama nickini hatırlamıyorum. Encinilii bişeydi...
Ona , kuzum`a ve gurbaaya çok gülerdim.
Misafir olarak takıldığım zamanlardı, ben de bile iz bırakmışlar, mesajınızı görünce dile getirmek istedim..
Bir de son anda aklıma geleni de yazayım Çenebaz..

Ben de buradan makarakukara isimli arkadasa selam gondermek istedim bi anda :)))
Eski editorlerden kendisi,taze anne ilginc avatariyla bilinir
eli sopali hatun
Geyik topiginde bayagi bi eglendik vakti zamaninda...
Birde aycangul nickli arkadasa selam olsun...
İstenmeyen tuyler topigiyle bayagi meshur bir arkadastir..
Blogu da var su an ordan takip ediyoruz..
O topikten paytakpaytakkosankoala aklima gelen bir uye...
Onun ardindan tweety , ikiz81,hanimkelesimigetir ve bir de su siralar saglik sorunlariyla bogusan Zebosu da anmak istiyorum...
Eskilerden bazilari aklima gelenler...

Son düzenleme:
Arkadaslar iyi hosta, isim vererek selam gondereceginiz , nickinden bahsedeceginiz baska topiklerde var. Yani burda aynisini yaparsak o topiklere de haksizlik olmuyor mu? Bu topigin acilis amaci lisedeki yilligimiz gibi olmasi. Farzedin ki sira arkadasinizi yaziyorsunuz.

Hayal43: Bu forumda sadece okuduğum hiç yorum yapmadığım zamanlarda ilk dikkatimi çeken üyeydi.
Ne kadar aklı başında yorumlar yapıyor der taktir ederdim.
O benim forumdaki ilk göz ağrım.
Sonra bir gün yorumlarına hiç rastlamamaya başladım.
Biraz araştırdım uı olmuş.
Üzülmüştüm. Daha sonra forumu aktif olarak kullanmaya başladım bir kişinin yorumları yine dikkatimi çekmeye başladım.
O olduğunu anladım. Fakat uzun bir süre sen o musun diye sormaya cesaret edemedim.
Sonra bir cesaret sordum ve evet oydu.
Nick eşinde bir kişi beni ona benzetmişti :)
Ama kim olduğunu söylemem :)

Kankamstyle: Ben onu ilk üyeliğiyle tanıdım.
Hiç muhabbetimiz yoktu.
Bir gün bir konuda aslında polemik bile değilken banlandım.
Sonra profilime tıkladım. Orda kadesa'nın bir mesajı dikkatimi çekti.
Sinir bozucu topiğinde bir mesaj ''Angeldreams'a haksızlık yapıldı''
Tıkladım.Mesaj Kankam tarafından yazılmıştı. Şok oldum. Vay be dedim :)
Bu cümle benim açımdan minik bir sürprize sebep oldu .
Bu olayı hiç unutmuyorum. Bende saklı :)
Nasıl arkadaş olduğumuz da bize kalsın :)

Kadesa: Onunla nasıl tanıştığımızı hiç hatırlamıyorum.
Fakat çoğu zaman bir çok konuda aynı düşündüğümüz için mesajlarını hep beğeniyordum.
O da benimkileri beğeniyordu. Sonra da arkadaş olduk.

Parkon: Onu terör ve kürtaj konusundan çok önce daha çok gelin kv görümce konularında görüyordum.
Olayları kısa ve öz betimlemesi dikkatimi çekmişti.
Konudan konuya koşarken tanıdık birbirmizi.
Şahsım tarafından ona verilen unvan ''Forumun Piri'' dir :)

Son düzenleme:

Haksizliga dayanamam bilirsin. :)) Ayni senin gibi.

Guzel dileklerin icin sagol bende seni seviyorum. Seviyorum uleyyynnn Kankam'i desen ölür musun yani.

Sahi nasil arkadas olduk biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…