Kadınlar Kulübü Üyeleri ; tek umudum sizlersiniz bi el atsanız bu konuya?

mylifethefamily

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
25
0
6
Bursa
2-3 konu açmıştım kilo almak hakkında ama cevap verenler çok az oldu . ben 16 yaşındayım ve 38 kiloyum
Bir yardım edin ne olur ya denemediğim şey kalmadı . eski erkek arkadaşıma aşığım ve bu sene geldi bana çok zayıflamışsın iskelet gibisin falan dedi. Ya ne olur yardım edin hergün ağlıyorum artık resmen . hiç bedenime göre bir şey bulamıyorum . zaten bacaklarımda çok ince , bu sıcakta bile kat kat şeyler giyiyorum . kilo aldırıcak bacak ve kol kalınlaştırıcak bi öneri ?

canım yeme düzenin nasıl. iştahsız mısın iştahlı mısın. doktora gittin mi sağlık problemin var mı diye?

İştahsızım canım ya, sağlık problemim de yokmuş tahlillerim temiz çıktı

iştahını actıracak surup verebilirdi doktor..sabah kahvaltına dikkat et aksatma zorla ye canın istemesede oyle oyle miden buyur ve artık yemeye baslarsın her yemekten sonra 3-4 tane kuru kayısı at agzına ceviz tuket bol bol aynı sekilde bal veya pekmez aklına geldikce bir kaşık ye..sulu yemeklerden yemeye gayret et ekmeksizde olsa ye yemek saatlerini duzene sok bende alamıyordum ama bunları yaparak 4 kilo kadar aldım 54 um suan 57-58 gibi olunca rahat edicem:)

Son düzenleme:
Hemen deniycem bunları çok saol canım . ne güzel olur ben de şu 50 leri görsem kilo olarak Peki senin önerdiğin bi iştah açıcı var mı ?

canım ben hic kullanmadım cunku benim iştahım acıktı ama kahvaltımı yapmıyordum ve duzenli degildi yemek saatlerim..sen saglık ocagına git doktora soyle zaten testlerin temiz cıkmız o sana yazar zaten..birde kendini kilo aldıgına inandır alamıycam deme alıyorum de hep psikolojik olarakda kendini sartla

kızlar iştah açıcı beyin hücrelerini olumsuz yönde etkiliormuş ben de yıllar önce kullanmaya başlamıştım ve bunu öğreni,nce bıraktım...bence zorla yesen daha iyi olur yani.
ben normalde iki öğün yiyordum günde artık altı öğün yiyorum zorlada olsa aksatmadan yiyorum. yerseniz kilo alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…