Anket Kadınlar kulübü sosyal sorumluluk projeleri üretebilir mi?

KADINLAR KULÜBÜ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ ÜRETEBİLİR Mİ?

• ELBETTE

OY: 12 70,6%
  • MAALESEF

OY: 5 29,4%

• Ankete Katılan
    17

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
769
413
45
O kadar kadın toplaşıp muhabbet ediyoruz, dertleşiyoruz . Peki bizler etrafımızdaki dünyaya kayıtsız mıyız ? Elbette hayır . Madem bu kadar kadın bir araya geldi, bundan bir somut fikir ortaya çıkar mı? Her ne konuda olursa olsun, somut bir fikir üretip bunu yetkili mercilere iletebilir miyiz? Sohbet anlarında ince zekasına hayran kaldığım o kadar çok kişi tanıdım ki bu kulüpte. Ve bu soru geldi aklıma biz acaba bir şey yapabilir miyiz? Elbette
peki ne yapabiliriz ?

Süpper !

Konu hakkkında detaylı yazacağım çok güzel bir konu !

kazen döndüğünden haberim yoktu. çok sevindim seni gördüğüme.

elbette datlummm...

biz kadınlar istersek neler yaparız neler...

bir düşünelim bakalım...
:44:

evet elifcim;

hem dinimizde hem de örf ve ananelerimizde büyüklerimiz bizim için değerlidir ve onlara öfff bile diyemeyiz...

onlar tüm çocuklarına sabır sevgi ve şefkatle bıkıp usanmadan koruyup gözetebiliyorsa, biz gençler olarak

onları yalnız bırakmamalıyız...

kürük tilki dükkan

tamamlarmısın : )
kadınlar kulübüne yakışır bi deyim. ama sanada yazık , tek tilki olarak işin zor
neyse konumuza dönelim. öhümm öhümmm

Ne istersaek yaparız tabii.İşe yaşlılarımızı huzurevine yollamamakla başlasak keşke
yarama parmak bastın canım. yaşlı anne ve babası olan birisi olarak içim derinden yaralı. bir dönem bunu çok düşündüm. neler yapabiliirm diye . hatta burda konu bile açtım. ama çok bi etkisi olmadı. ve şimdi bu konuyu burda gündeme getirmek isabetli oldu sanırım. burada konuşmaktan sohbet emekten çok fikir üretelim istiyorum. yukarda da bahsettiğim gibi zahir gibi fikirleri olan arkadaşlarımız var. konu sadece benim annem onun babsı değil. toplumu kucaklayacak harekete geçirecek fikirler bulalım.
bunun için minickte bir umut olsa değer diyorum.

elbette datlummm...

biz kadınlar istersek neler yaparız neler...

bir düşünelim bakalım...
:44:
yaparız sultanım. yaparız . bizler ülkeyi yönetecek evlatlar yetiştirmiş analarız. istersek neler yaparız .

öncelikle bi konu başlığı altında toplanalım. elif yaşlılar konusunu açmış. bnecede uygun. ayrıca kadına şiddet konusunuda açmak istiyorum. başka fikri olan arkadaş varsa paylaşsın. birini seçip o konu üzerinden beyin fırtınası gerçkeleştirelim. uygulanabilirliği en iyi sonuç verecek fikri seçtikten sonra konu üzerinde detaylı araştırma konusuna geçelim. sonrası kendiliğinden gelecektir.
hadi bakalım yok öyle lak lak lak. beyinler çalışsın hanımlar. fikirlerinizi bekliyorum

imza çok hoşuma gitti elif.
çok doğru. allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz.
bende bir hayalin peşine takıldım. umarım rabbim nasip eder.

Bir mavi kapak kampanyası başlatalım mı ? Eğer gerçekten mavi kapakla ilgili bir kampanya varsa !

Bir mavi kapak kampanyası başlatalım mı ? Eğer gerçekten mavi kapakla ilgili bir kampanya varsa !

benim bildiğim mavi kapakları toplayıp bedensel engelliler için tekerlekli sandalye alınıyordu ama ne nasıl tam bilgim yok hemen bunu araştırıp pazartesi buradan yazacağım...

benim bildiğim mavi kapakları toplayıp bedensel engelliler için tekerlekli sandalye alınıyordu ama ne nasıl tam bilgim yok hemen bunu araştırıp pazartesi buradan yazacağım...

Bununla alakalı bir kaç haber var ama gerçekliğini bilmiyorum.
Mavi Plastik Kapak Toplama Kampanyası / Gönüllülük / Milliyet Blog
Mavi Kapak Kampanyası Ne Zaman Bitiyor?

başka önerisi olan var mı.

konu üyelerin dikkatini pek çekmiyo:26:

ya Kazeen şu üyeler bişey söyle allahını seversen. eccik tehdit falan et fikir üretsinler. bi konu açtım kimse yazmıyo yaa

.......................................................................
umut dünyası

ben oyumu malesef olarak kullandim cunku lafa geldimi 100 uygulamaya geldimi 10 kisi cikmaz...

bende her türlü sosyal aktivitelerinize katılırım her türlü yanınızdayım. mavi kapak kampayası ile ilgili bir sayfa vardı sanırım. ben topluyorum o sayfayda yazdım.başka neler yapabiliriz. ben burda giymediğmiz eski kıyafetlerimizi ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyorum. böyle bişey yapabilirz. eski , bize gelmeyen kıyafet , aykkabı vb. şeyleri ihtiyacı olanlara ulaştırabilirz ne dersiniz.

ben oyumu malesef olarak kullandim cunku lafa geldimi 100 uygulamaya geldimi 10 kisi cikmaz...
sorma canım. şu sayfayı ne umutla açtım ama hali içler acısı

olabilir tabi ama biraz daha destek lazım bunun için

......................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…