• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kadınlar Kulübü olarak Beyaz Show'a katılalım mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ArzuGızım
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Beyaz show a katılalımmı

• evet

OY: 67 73,6%
  • hayır

OY: 6 6,6%
  • bende katılırsam evet

OY: 18 19,8%

• Ankete Katılan
    91
A

ArzuGızım

Ziyaretçi
KK :enbuyukkk: olarak Beyaz Show'a katılalım mı sizce?:teytey:

hayir katilmayin ben gelemiyorum zaten hicbir bulusmaya eger giderseniz cat cat catlarim

Kizlarrrrrrr superrrrrrrr bi fikir bence katilin bizlerde izleriz sizi.. Beyazi biraz terletin orda, ne zaman evlenek bu usak yaaaa!! hadi katilin ne guzel olur...Bekliyorum giderseniz haberimiz olsun kizlarrrrrrr

KATILIN KATILINN katiiillllliiiiinnnnnnnnnnn (:

valla çok güzel benim bebeğim var gelemeyebilirim ama
bbüyük bir zevkle izlerim

ben gelemem taaa istanbulaaaa
ama nolur katılın...izlerim ben...hiç kaçırmam süper olur haa....zaza danası da çatlasın patlasın orta yerinden ikiye ayrılsın

Bence Beyaz Show'a katılmamız çok güzel olur..Tüm izleyicilere paylaşım alanımızı,arkadaşlığımızı duyurmuş oluruz.:teytey:Gönül ister ki herkes katılsın;ama bu mümkün olamayacağı için İstanbul'dakiler ya da İstanbul'a gelecek olan bir grubun bizi temsil etmesi yerinde olur diye düşünüyorum.:dance:

kATILIN DESTEKLIYORUM AMA GELEMIYORUM.............................................

geçen beyazı izlerken aklıma gelmişti istanbuldakiler neden gitmiyorki diee
aklınla bin yaşaa
valla süper olurr bakk yapınnn haberimizde olsun amaa

ayy katıılın kızlar ben ikizlerden gelemem ama büyük bir gururla izlerim ve izlettiririm jeyyar herkeze yerimseniben

neden olmasın güzel bir fikir bence katılın bizde sizleri izleriz işte

bence katilmayin, cünkü bu siteyi televizyonda tanittiginizda,
bu siteye erkeklerde merak edip, girebilirler,
sonrada kadinmis gibi kendilerini sitede tanitabilirler,
ben sadece bu acidan katilmanizi istemem..
ama tabiki siz bilirsiniz..

Eveeeeeet eveeeeeeet eveeeeeeeeet :teytey::teytey:
Ben Mayis ayinda Istanbul´a gelmeyi düsünüyorum, uygun bir ucak bileti bulabilirsem tabii..
Zaten Istanbul´a gelecegim %100 belli olsaydi Kanal D´yi arayip davet isteyecektim kendi adima..Cünkü coook gitmek istiyorum :asigim:
Ama K.K olarak hic aklima gelmemisti sahsen jeyyar
Gercekten süper olur.. Istanbul´da olursam kesinlikle katilirim gidecek olanlara..
Hem grup halinde gidersek,üstelik Kadinlar Kulubu oldugumuzu duyduklarinda ( jeyyar ) iceri girme olasiligi kesinlikle daha yüksek olur :dance:

katılsanız süper olur izleriz tvden

Hemen hemen herkes iyi olur gidin ama ben gelemem diyorsırnaşık şeyKim gidecek o zaman?:sm_confused:Ha,ben giderim o ayrı.Hatta gelen olmasa da KK diye pankart açarım.:enbuyukkk:Nasılsa iki kişilik yer kaplıyorum zaten.:roflol:Telefonle destek verirsiniz artık.Selamlarınızı beklerim.:smiley-cool:a.s.

Eveeeeeet eveeeeeeet eveeeeeeeeet :teytey::teytey:
Ben Mayis ayinda Istanbul´a gelmeyi düsünüyorum, uygun bir ucak bileti bulabilirsem tabii..
Zaten Istanbul´a gelecegim %100 belli olsaydi Kanal D´yi arayip davet isteyecektim kendi adima..Cünkü coook gitmek istiyorum :asigim:
Ama K.K olarak hic aklima gelmemisti sahsen jeyyar
Gercekten süper olur.. Istanbul´da olursam kesinlikle katilirim gidecek olanlara..
Hem grup halinde gidersek,üstelik Kadinlar Kulubu oldugumuzu duyduklarinda ( jeyyar ) iceri girme olasiligi kesinlikle daha yüksek olur :dance:

Bana eşlik edecek biri çıktı en azından.:teytey:

ee ben de varım yoksa beni yaşlı mı buldunuz kız:)

tabii gençlerin arasında ne işi var koca kadının dimi:))

Çok özür dilerim.:utangac::utangac:Seni unutmuşum.Gerçekten çok ayıp ettim.:utangac:Hiç sensiz şenlik olur mu?:roflol::teytey::dance:

Back