Önünde Saygı ile Eğildiğim, Ulusumun, Vatanımın Kurtarıcısı Cesur Kahraman, Vatansever, İnsansever, Zeki, Çalışkan, Laik İnsan!
Sen, ulusumun insanları için özellikle gönderilmiş olmalısın bu dünyaya...
O kadar farklısınki hepsinden....İnsanlık için, sahip çıktığın Türkiye Cumhuriyeti için yaptıklarının mükafatlarını yeterince alamadığı düşünüyorum sonsuz bir uykuda uyurken bile. Bazılarının gözlerindeki öfkeye seslerindeki yüksekliklere anlam veremiyorum.
Hoşgörü, sevgi, anlayış, birlik ve beraberlik içinde çıkarsızca el ele yürümeliyizken içinde bulunduğumuz durum tam bir karmaşa
Eğitimimize önem veriyordun; Çünkü biliyordunki eğitime önem veren, insana da önem verir. Sen herkesi önemsiyordun. Sana yakın olmak istediklerinde bu zor olmuyordu. Çünkü yanıbaşlarındaydın insanların. Ya da sorunlarını öğrenmek için onların sana gelmesini beklemiyordun. İşte biz sana bu yüzden hayranız. Bu yüzden kimse senin yerini dolduramaz....
Yapmış olduğun İlke ve Inklaplarına, bayrağımıza resimlerine vs. sahip çıkamaya çalışıyoruz. Birileri değiştirmeye ya da yok saymaya çalışsada hiçkimse bunu başaramayacak. Bizim senden aldığımız, almayada devam ettiğimiz güç bitmeyecek.
Yaptıklarının karşısında bir kez daha saygı ile eğiliyorum ATAM. İzindeyiz