Kadınlar Kulübü Atatürk Ziyaret Defteri

Bu marş beni hep çoşturur ve mutlu eder, sanırım duygularımıda çok güzel anlatır.

izindeyiz, yüce atam,
seninle güldü bu güzel vatan
ilkelerin yaşayacak
şeref sözüdür sen bize inan

mustafa kemal
özgürlük demek
en güzel şarkıdır dudaklarda
yine başımızda
nöbette yine
kim demiş bizden uzaklarda?

parıldayan güneş gibi
alev alev yaktı gönülleri
sana selam, sevgi sana
bütün cihan saydı bu millet

Son düzenleme:
"Yüzyıllardan beri Türkiye'yi yönetenler çok şeyler düşünmüşlerdir, ancak yalnız bir şeyi düşünmemişlerdir; o da Türkiye'yi" ATATÜRK[/B]
Atam ne güzel söylemişsin. Senin gibi bir lider bir daha gelmez bu dünyaya.

CAN YOLDAŞIMA MEKTUPLAR

Atlılar gördüm
Yağız atlar...doru atlar...kır atlar
Ta ötelerden gelir gibiydi,
Atlıların ayaklarında zaman
Ezilir gibiydi

Nal sesleri vardı zamanda
Uzak yakın..
Geceden sabaha doğru sesler
Akın akın
Artar...eksilir...gibiydi.

Bir avuç asker gördüm
Delik deşik bağırları
Al kan değil yaralarından akan
Kara sarı
Zehir gibiydi

Tel örgülerde diken dikendi kader
Sakarya,Sakarya değildi artık
Serpili vermiş ovaya üçer beşer...
Mehmetler...savaş
Süngülerine esir gibiydi..

Gazi'yi gördüm
Bir tümseğe dayanmış sağ ayağı
Başında bir kara kalpak
Kocatepede kalkan parmağı
Akdeniz'i gösterir gibiydi..

Bir vatan şahlanmıştı balam
Devir,tarihe hükmeden devir gibiydi
Bu millet ölür mü,ölür müydü hiç
Baksan ki Gazinin gözlerinde,
Ölmekle yaşamak bir gibiydi...

Jülide G. Ergüven

Doğum günün kutlu olsun ATAM!!

Cumhuriyetimizin Kurucusu Saygıdeğer ATAM.....

Bizler yaşlarımız ne olursa olsun tüm Türk Gençleri olarak, ilkelerinin ve devrimlerinin yılmaz bekçileri olacağız. Her zaman Yüce Türk Milletinin emrinde ve hizmetinde olmanın verdiği onurla, Cumhuriyetin ve kazanımlarının, Devletimizin bekasının, yetiştireceğimiz Kemalist nesillerin sancaktarı ve bayraktarı olacağımıza inancımızı senin huzurunda bir kez daha perçinlerken, muhtaç olduğumuz kudretin damarlarımızdaki asil kanda mevcut olduğunun bilincinde olarak, gerektiğinde canımızı vermek için hazır olduğumuzu bildiririz.

Türk Gençliği emanetine gök kubbe üstümüzde durduğu sürece sahip çıkacaktır.

Ey Büyük Ata,

Varlığımızın en kutsal temeli olan, Türk İstiklâl ve Cumhuriyetinin sonsuz bekçisiyiz. Bu karar, değişmez irademizin ilk ve son anlatımıdır. İstikbâlde, hiçbir kuvvet bizi yolumuzdan döndürmeyecektir. Bizler, bütün hızımızı senden, ulusal tarihimizden ve ruhumuzdaki sönmez inanç ateşinden alıyoruz. Senin kurduğun güçlü temeller üzerinde attığımız her adım sağlam, yaptığımız her atılım bilinçlidir. En kıymetli emanetimiz olan, Türk İstiklâl ve Cumhuriyeti, varlığımızın esası olarak, eğilmez başların, bükülmez kolların, yenilmez Türk evlatlarının elinde sonsuza dek yaşayacak ve nesillerden nesillere devredilecektir. İstiklâl ve Cumhuriyetimize kastedecek düşmanlar, en modern silahlarla donanmış olarak, en kuvvetli ordularla üzerimize saldırsalar dahi, ulusal birliğimizi ve yenilmez Türk gücünün zerresini bile sarsamayacaktır. Çünkü, bu aziz vatanın toprakları üzerinde yetişen azimli ve inançlı Türk gençliği, dökülen temiz kanların ve Cumhuriyet devrimlerimizin aydın ürünleridir. Vatanın ve milletin selameti için her zorluğa iman dolu göğsümüzü germek, gerçek amacımızı olacaktır.

Ey Türk'ün büyük Ata'sı !

İstiklâl ve Cumhuriyetimizi korumak gerektiği zaman, içinde bulunacağımız durumlar ve şartlar ne olursa olsun, kudret ve cesaretimizi damarlarımızdaki asil kandan alarak, bütün engelleri aşıp her güçlüğü yenmek azmindeyiz.
Türk gençliği olarak özgürlüğün, bağımsızlığın, egemenliğin, cumhuriyet ve devrimlerin yılmaz bekçileriyiz. Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize, namus ve şeref sözü verir, kendimizi büyük Türk ulusuna adarız.

Türk Gençliği

Keşke seni tanıma fırsatım olabilseydide,o baktıkça etrafı kükretigin mavi gözlerine bakabilseydim atam...
Ben senin bıraktıgın mirasları bi genç olarak koruyorum atam

sol kolumda atamın ımzası var dovme yaptırdım omzuma yada sırtımada resmını yatırıcam ona sevgımı daha baska nasıl anlatabılırım

ben ist yasıyorum kacak olarak kımseden habersız anıt kabıre zıyaeret gıtmıstım ve son halını goren varmı bılmıyorum ama ses ler goruntu cok etkılernıyor ınsan aglamaktan dayanamadım kendımı dısarı attım herkez gıdıp gormelı ben ceeee

aynen katılıyorum..Atatürk e şehitlerimize ve gazlerimize minnettarım..sayelerinde şerefimizle onurumuzla ve namusumuzla özgürüz bu ülkede...ama bazılarımızz uykuya fena kaptırdı kendini Atamm..şikayetçiyimm

Önünde Saygı ile Eğildiğim, Ulusumun, Vatanımın Kurtarıcısı Cesur Kahraman, Vatansever, İnsansever, Zeki, Çalışkan, Laik İnsan!

Sen, ulusumun insanları için özellikle gönderilmiş olmalısın bu dünyaya...
O kadar farklısınki hepsinden....İnsanlık için, sahip çıktığın Türkiye Cumhuriyeti için yaptıklarının mükafatlarını yeterince alamadığı düşünüyorum sonsuz bir uykuda uyurken bile. Bazılarının gözlerindeki öfkeye seslerindeki yüksekliklere anlam veremiyorum.
Hoşgörü, sevgi, anlayış, birlik ve beraberlik içinde çıkarsızca el ele yürümeliyizken içinde bulunduğumuz durum tam bir karmaşa
Eğitimimize önem veriyordun; Çünkü biliyordunki eğitime önem veren, insana da önem verir. Sen herkesi önemsiyordun. Sana yakın olmak istediklerinde bu zor olmuyordu. Çünkü yanıbaşlarındaydın insanların. Ya da sorunlarını öğrenmek için onların sana gelmesini beklemiyordun. İşte biz sana bu yüzden hayranız. Bu yüzden kimse senin yerini dolduramaz....
Yapmış olduğun İlke ve Inklaplarına, bayrağımıza resimlerine vs. sahip çıkamaya çalışıyoruz. Birileri değiştirmeye ya da yok saymaya çalışsada hiçkimse bunu başaramayacak. Bizim senden aldığımız, almayada devam ettiğimiz güç bitmeyecek.
Yaptıklarının karşısında bir kez daha saygı ile eğiliyorum ATAM. İzindeyiz

Son düzenleme:
:a015:Tanrı kendisini ve bizi seninle ödüllendirdi.. İyi ki bizim liderimiz iyi ki bizim mavi gözlü devimizsin.
Seni her saniye saygıyla anıyoruz....senin bıraktığın, emanet ettiğin toprakları kanı bozuk bikaç kişi yüzünden sahip çıkamıyoruz... lütfen affet...
:a015::çok üzgünüm:

Atam,
Seni Kalpden,Samimi,İçten ve inanarak sevenleri çok seviyoruma.s.
Bunlar kemalistde olsalar, Dindarda olsalar, Dinsizde olsalar hiç farketmez( seni seviyorlarsa seviyorum onları )

Atam,
İki yüzlü, Menfaatleri için seni sever görünen, aslında en büyük düşmanın olan kişileri !!! dilerim halkımız farkeder.... ve ben bu kişilerin Atamızı dillerine dolayarak, sever görünerek, halkımızı kullanmasına kahroluyorum.... yazıklar olsun böyle kişilere

ASIRLARCA

<SPAN style="FONT-SIZE: 14pt; COLOR: black; FONT-FAMILY: Tahoma; mso-bidi-font-size: 10.0pt">-Dünyanın en büyük ölmezine-

Çok güzel bi şiirdi arkadaşlar ama çıkmadı :çok üzgünüm:
Atamın yolundan vazgeçmeyenlerdenim... a.s.

dünyaya yeniden gelmek ister misin diye sorsalar hiç düsünmeden sansımı Atamdan yana kullanırdım. en çok da ihtiyacımız olduğu şu günlerde...sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…