-
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
Seninle konuşabilmeyi çok isterdim.Sana olan sevgi ve saygım dışında sitemlerimin de olduğunu bilmelisin.Hatta bazen çok kızıyorum sana.Neden kendini feda ettin,neden sende diğerleri gibi boş vermedin,neden bu ülkeyi kurtarmak için bu kadar çabaladın.Neden , neden , neden ? Çabalarının sonuçlarını görmen halindeki yaşayacağın hayal kırıklığı beni üzüyor.Bunun için miydi her şey ? Hiç bir şey istediğin ve düşündüğün gibi değil. Kıymetini bilemediler !!! Minnet duygusu yerini öfkeye bıraktı.Yanlış yaptın bu halka Ata'm.Onların düzeleceğini düşünerek yanlış yaptın.Yedikleri kaba pisleyen insanları göremedin.İyi niyetini yanlış yere kullandın...Bütün dünya heykellerini dikip , onların liderleri olmanı dilerken ; sen bizi seçtin ama burada heykellerini yıktılar.Geriye gidebilmek mümkün olsaydı ilk senin yanına gelirdim.Bugünlerimizi anlatırdım. Üzülürdün, Karşılıklı ağlardık belki..Anlatacağım o kadar çok şey var ki sığdıramam buraya.Bu dünyanın başına gelebilecek en iyi lider sensin ve öyle kalacaksın...Bazen çok kızıyorum sana.