73 yıl oldu seni ebediyete uğurlayalı..seni göremesemde herzaman yaptıklarını,kurduğun cumhurıyeti,bize yaşattığın bu gunlerın değerini,seni,ideolojini anlayarak yaşayarak ömrümü geçirmekten onur duyuyorum..ömrüm boyunca seni okuyup seni düşünüp seni anlamaya çalışıp sana layık bır cumhurıyet kızı olmaya çalıştım çalışacağım..sonsuza dek bızımle olacaksın..biz ölüp gıtsekte sen asla ölmeyecek,bu vatan topraklarında hergun yenıden guneş gıbı doğan evlatların sayesınde yaşayacak,yaşatılacaksın..verdiğin bu ülkeyi bu cumhurıyeti,bize yaşama hakkı verdıgın kadın haklarını,bızı duşmandan kurtarışını,düşmanın elınde somurgeyken yoktan var ettıgın Turkıye Cumhurıyetıne sahıp çıkılacak herzaman..vatan ve uzerınde yaşayan yaşamış olan ve yaşayacak olanlar sana mınettardır...sen olmasaydın eğerki şuan bızım olmamız ımkansızdı..dedelerimiz olmayacaktı..Yuce Rabbım sana bu ulkeyı kurmanı nasıp ettı..ınanıyorum kı sen bıze ozel olarak gonderılmış dunyada kı en yuce lıdersın..ve herzaman oyle kalacaksın..ATAMIZ oldugun ıcın herzaman gururluyuz..uzerımızde herzaman ısmın golgen olacak..aklımızda herzaman fıkırlerın duşuncelerın olacak..kalbımızde herzaman bıtmek tukenmeyen sevgımız olacak..içimizde 73 yılın acısı olacak...sana dil uzatanların haddını bıldırecegız herzaman..yoluna kurban oluruz ATAM ! SONSUZA DEK YAŞAYACAKSIN !