Kadınlar Kulübü 13. Yaşında

isabelisabel hesabı doğrulanmış üye.

Kuzey Ege
Yönetici
Super Moderator
Anneler Kulübü
6 Mart 2012
17.755
28.041
798
49
Birçok Ülkeden,birçok ilden,her yaştan,her meslekten binlerce kadını bir araya getiren Türkiye nin en büyük forumu KADINLAR KULÜBÜ 13. yaşında..Daha nice uzun yıllar bir arada olmak dileği ile.Mutlu yıllar !!!

fireworks2.gif
fireworks2.gif
fireworks2.gif
fireworks2.gif

k.gif
a.gif
d.gif
i.gif
n.gif
l.gif
a.gif
r.gif
k.gif
u.gif
l.gif
u.gif
b.gif
u.gif
1.gif
3.gif
y.gif
i.gif
l.gif

fireworks2.gif
fireworks2.gif
fireworks2.gif
fireworks2.gif

Son düzenleme:
Birçok Ülkeden,birçok ilden,her yaştan,her meslekten binlerce kadını bir araya getiren Türkiye nin en büyük forumu KADINLAR KULÜBÜ 13. yaşında..Daha nice uzun yıllar bir arada olmak dileği ile.Mutlu yıllar !!!

Daha nice yıllara olsun :kkk::kkk:
Mutlu yıllar kk :46::46:
Teşekkürler Kazen ve Curly :46: biz kadınlara böylesine güzel bir site kurup armağan ettiğiniz için

Kaç kere rüyamda Kazen'e teşekkür ettim.

KK bana kardeşimi, can ötesi dostumu verdi. Burası vesile olmasa başka türlü tanışma şansımız olurmuydu, kader bizi buluştururmuydu bilmiyorum.

O bana allahın bir lütfu vesile olanda KAzen ve Ekibi.

Teşekkürler emeğinize sağlık.

Eki Görüntüle 860636
Hayatımın çok önemli bir parçası haline gelen,asla olmadan yapamadığım,bazen gülüp ,bazen ağladığım; Acısıyla ,tatlısıyla iyiki varsın kadınlar kulübü:69:
Yıllar önce söyleseler sanal bir hayat,güzel dostluklar asla inanmazdım:69:
Kadınlar kulübü ailesini seviyorum ve her zaman bu ailenin bir parçası olmak istiyorumEki Görüntüle 860635 Eki Görüntüle 860635

ilk tanıştığımızda ürktüğüm, bilgisayarımı ele geçirdiler sandığım :) , zamanla ayrılmaz bir parçam olan, yokluğunu düşünemediğim kulübüm iyiki doğmuşsun. somut bir varlığın olsaydı da sana kocaman bi sarılsaydım:29:

Back