Kadinlar Kötümü Araba Kullaniyor?

beyaz46

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2007
111
1
Kadınlar kötümü araba kullanıyor?
Bence evet, neden mi?
Hala,
tali yollardan zırt diye kontrol etmeden anayola çıkmayı öğrenemediniz,
kırmızı ışıkta geçmeyi hala öğrenemediniz
şerit değiştirirken sinyal vermemeyi hala öğrenemediniz
hız sınırı olan yerlerde uçarak gitmeyi hala öğrenemediniz
sollama yasağı olan yerlerde birinin hayatını tehlikeye atarak sollama yapmayı öğrenemediniz
birinin park edeceği yere ondan önce davranıp parketmeyi öğrenemediniz
en sağdan kendi halinde giden bir araca deli gibi korna çalıp aklını çıkaramadınız
u dönüşü yapılmayan, girmenin yasak olduğu yollara girmeyi öğrenemediniz
veeeeeeeeeeee en önemlisi kolunuzun tekini camdan çıkarıp araba kullanmayı aslaaa öğrenemediniz....
haaa unuttum şunuda unutmayın bütün bunları öğrensenizde arkanızdan şöyle bağırırlar... KADIN DEĞİLMİSİN İŞTE !!!!!!!!!!!!:1shok:

Kadınlar kötümü araba kullanıyor?
Bence evet, neden mi?
Hala,
tali yollardan zırt diye kontrol etmeden anayola çıkmayı öğrenemediniz,
kırmızı ışıkta geçmeyi hala öğrenemediniz
şerit değiştirirken sinyal vermemeyi hala öğrenemediniz
hız sınırı olan yerlerde uçarak gitmeyi hala öğrenemediniz
sollama yasağı olan yerlerde birinin hayatını tehlikeye atarak sollama yapmayı öğrenemediniz
birinin park edeceği yere ondan önce davranıp parketmeyi öğrenemediniz
en sağdan kendi halinde giden bir araca deli gibi korna çalıp aklını çıkaramadınız
u dönüşü yapılmayan, girmenin yasak olduğu yollara girmeyi öğrenemediniz
veeeeeeeeeeee en önemlisi kolunuzun tekini camdan çıkarıp araba kullanmayı aslaaa öğrenemediniz....
haaa unuttum şunuda unutmayın bütün bunları öğrensenizde arkanızdan şöyle bağırırlar... KADIN DEĞİLMİSİN İŞTE !!!!!!!!!!!!:1shok:

Arkadasım malesef kadınların birçoğu iyi araba kullanamıyorlar..Kusurabakma .Ben iyi kullanıyorum ama bunu söylemeden geçemiycem...Benim erkeklerden çok bayanlar dikkatimi çekiyor trafikte...
Daha bu sabah başıma geldi. Karsıdan bir bayan geliyor ama yolu ortalamış üstüme geliyor ee kardeşim yol sana mı ait tapusu sende mi şeridinden gitsene...Bir de ne var yani der gibi el hareketi yapıyor hey Allahım dedim ya...Bazen bayan sürücülere kızan erkeklere hak vermemek mümkün değil....

Kadını erkeği olmaz bu işlerin!!! Hepimiz eğitim alarak ve birilerinin yardımıyla öğreniyoruz. Ben harika kullanıyorum diyemem ama kocamdan daha dikkatli ve soğukkanlı kullandığımdan eminim.

Erkeklerin arasında da kötü kullanan var kadınların arasında! Sonuç olarak; hepimiz insan değil miyiz, bir fark göremiyorum ben...

bir kadın olarak söylemeye utanıyorum ama kadınları malesef kötü araba kullanıyorlar, illet oluyorum bazen hemcinslerime

BENDE BAYANLARIN DAHA KOTU KULLANDIKLARINI DUSUNUYORUM,2SENE ONCE EHLIYET ALDIM VE KULLANMAYA BASLADIM AZ DAHA KAZA YAPIYORDUM NERDEYSE,NEYSEKI ESIM yanimdaydi ve freni cekti durdugumuz yerde donmustuk :Roflol: evt trajekomik:a015: erkekler araba kullanirken stress atiyorlar ama nedense bayanlar cok gergin oluyorlar araba kulanirken.. bi de araba kulanan erkek nezaket edip yol verir yaya'ya ama araba kullanan bayan nedense hic yol vermiyor hemcinsine

Bayanlar erkeklerden daha guzel ce sakin kullanirlar aslinda. Benimde ehliyetim var panolar ne gosteriyorsa oyle gidiyorum sakin kullaniyorum hiz yapmam ne gerek var. Burda tanidiklarimin hepsinin ehliyeti var. Hic bir bayan ceza yemis diye duymadim hep erkeklerden duydum. Ben her zaman diyorum zaten "asil magrifet yavas gitmekte" diye....

Her iki tarafında kötü şöforleri var ama bayanlar daha çoğunlukta sanırım

Bayanı erkeği nasıl olmaz ya bal gibi var bilimsel olarak da ispatlanmış birsey bu.. Erkeklerin yapı olarak bazı şeylere daha yatkın olduğu, daha soğukkanlı oldukları vs.. Aynı şey şöförlük olayında da açıklanmıştı..Bulursam eklerim buraya..

bir kadın olarak söylemeye utanıyorum ama kadınları malesef kötü araba kullanıyorlar, illet oluyorum bazen hemcinslerime

Evet ben sürekli araba kullanan birisi olarak kadınların daha kötü kullandıklarını düşünüyorum malesef..Genelleme yapmıyorum yani tüm kadınlar kötü kullanır demek istemiyorum.. Mesela ben şöförlük konusunda gerçekten iyiyimdir yakın çevrem de bilir ama trafik de hemcinslerime ''hadi arkadasım, hadi canım, hadi ablacım ya ,tamam geç hadisene, yavaş ya yolun tapusu sende mi'' demekten helak oluyorum.. Kusurabakmayın

Bayanlar erkeklerden daha guzel ce sakin kullanirlar aslinda. Benimde ehliyetim var panolar ne gosteriyorsa oyle gidiyorum sakin kullaniyorum hiz yapmam ne gerek var. Burda tanidiklarimin hepsinin ehliyeti var. Hic bir bayan ceza yemis diye duymadim hep erkeklerden duydum. Ben her zaman diyorum zaten "asil magrifet yavas gitmekte" diye....

Canım o kadar sakinlikte trafiği felç ediyor biliyormusun? Dikkat edicem sakin olucam diye direksiyona yapışan arkadaslarım trafiğin altını üstüne getiriyorlar...

Tabii bütün erkeklerde şöförlük konusunda mükemmel demiyorum ...Kurallara uyup uymamak farklı bir konu..
Ben şahsen bayan sürücüyle karşılaştığım an daha bir tetikte olmaya çalışıyorum çünkü ne zaman ne yapacağı belli olmuyor(genelleme yapmıyorum yine)

X