Kadınlar klübünden kıskanan koca 🤣

Başlıkta ki konumuz hallolur.
Dert değil de " beni sevmiyorsun zaten " bu cümle çok yıkıcı.

Ne yaptinizda bunu hissettirdiniz ? Yeni evlendiğimiz biri bu şekilde düşünüyorsa üzücü.

Onunda sizin kadar hayalleri vardır. Oturup bu hisleri hakkında konusmalisiniz.

ben de genelde eşimin yanında çok takılmam, ilk başlarda bi merak etti bakıyım falan dedi ama o benim kız arkadaşlarımla konuşmam gibi dedim özelim dedim kestirip attım. Ekşideki kullanıcı adımı da bilmez sormaz. Bazen önemli bi konu olunca akşamları da takılıyorum hemen anlıyor yüz ifademden kk arkadaşların mı der kime ne olmuş falan der bazen anlatırım yorum yapar şaşırır falan olaylara

Biz daha detaylı anlatma durumlarına giremedik ama Kadınlar klübü diyorum ,hala Kadınlar makinesi diyor Oyun oynuyor yanım da oyuncusun diyorum ,dün den beri ağzına doladı sen de Kadınlar makinecisisin diyorben vazgeçtim doğru şekilde söylemesin meraktan girer nasıl bir ortam var falan korkuyorlar bir sürü kadın bir araya gelip ne konuşur onlara göre tehlikeli sanırım

her seferinde uygulamadan çıkış yap sende giremez o zaman arada bikaç konu falan oku ona merakı geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…