Kadınlar klübünden kıskanan koca 🤣

Başlıkta ki konumuz hallolur.
Dert değil de " beni sevmiyorsun zaten " bu cümle çok yıkıcı.

Ne yaptinizda bunu hissettirdiniz ? Yeni evlendiğimiz biri bu şekilde düşünüyorsa üzücü.

Onunda sizin kadar hayalleri vardır. Oturup bu hisleri hakkında konusmalisiniz.

Arkadaşlar aranıza katılalı bir süre oldu yurtdışına evlilik yaptığımı söylemiş ve bir kaç konu açmıştım .sosyal çevre olmadığını şu an çalışmadığımı ve geldiğim yere bir türlü alışamadığımdan bahsetmiştim :110: Eşimin çalışma saatleri vs bir hayli yalnız kalıyorum .buraya üye oldum açılan konuları takip ediyorum kendimce öneriler de bulunuyorum ,açıkcası bana çok iyi geldi ,fakat eşimin yanına uğruyorum işyerine ara sıra elimde telefon bu sürekli bakıyor ,kiminle yazışıyorsun vs bende gösterdim ,anlattım orda ne yazışıyorsun ne klübü Kadınlar eşlerinimi şikayet ediyor ,sen de sıkıntılarını paylaşıyormusun değişik sorular sormaya başladı ve bir hayli canımı sıktı ,şimdi sürekli gün içinde mesaj yazıyor laf sokuyor sana iyi yazışmalar bu durumun altında birşeymi çıkacak bakalım:işsiz:hayırlısı falan normal de biraz paranoyaklığı var iyice abarttı işi beni sevmiyorsun pişmansın evlendiğine bir de şimdi Kadınlar klübünden kıskanmaya başladı .az önce kavga ettik ne alaka saçmalıyorsun Zaten burda bir arkadaş çevrem yok evdeyim tüm gün ne istiyorsun yani falan dayanamayıp patladım:KK62:sizce bu tutumu normalmi nasıl hareket edeyim fikirlerinizi bekliyorum.En Büyük KK
ben de genelde eşimin yanında çok takılmam, ilk başlarda bi merak etti bakıyım falan dedi ama o benim kız arkadaşlarımla konuşmam gibi dedim özelim dedim kestirip attım. Ekşideki kullanıcı adımı da bilmez sormaz. Bazen önemli bi konu olunca akşamları da takılıyorum hemen anlıyor yüz ifademden :KK70: kk arkadaşların mı der kime ne olmuş falan der bazen anlatırım yorum yapar şaşırır falan olaylara :KK70:

ben de genelde eşimin yanında çok takılmam, ilk başlarda bi merak etti bakıyım falan dedi ama o benim kız arkadaşlarımla konuşmam gibi dedim özelim dedim kestirip attım. Ekşideki kullanıcı adımı da bilmez sormaz. Bazen önemli bi konu olunca akşamları da takılıyorum hemen anlıyor yüz ifademden :KK70: kk arkadaşların mı der kime ne olmuş falan der bazen anlatırım yorum yapar şaşırır falan olaylara :KK70:
Biz daha detaylı anlatma durumlarına giremedik ama Kadınlar klübü diyorum ,hala Kadınlar makinesi diyor :rolleyes: Oyun oynuyor yanım da oyuncusun diyorum ,dün den beri ağzına doladı sen de Kadınlar makinecisisin diyor:KK70:ben vazgeçtim doğru şekilde söylemesin meraktan girer nasıl bir ortam var falan korkuyorlar bir sürü kadın bir araya gelip ne konuşur onlara göre tehlikeli sanırım:işsiz:

Biz daha detaylı anlatma durumlarına giremedik ama Kadınlar klübü diyorum ,hala Kadınlar makinesi diyor :rolleyes: Oyun oynuyor yanım da oyuncusun diyorum ,dün den beri ağzına doladı sen de Kadınlar makinecisisin diyor:KK70:ben vazgeçtim doğru şekilde söylemesin meraktan girer nasıl bir ortam var falan korkuyorlar bir sürü kadın bir araya gelip ne konuşur onlara göre tehlikeli sanırım:işsiz:
her seferinde uygulamadan çıkış yap sende giremez o zaman :KK66: arada bikaç konu falan oku ona merakı geçsin :KK70:

X