Normalden anormale doğru giden abartı tepki, rahatsızlığını dile getirme yöntemi de yanlış. Yani haklı adam bence de, işte ne kadar haklı tartışılır.
Benim adam da beni ilgi yönünden kıskanır arada. Kedimiz var, "Beni şu kediyi sevdiğin gibi sevmiyorsun hea" der takılır, "Sanki sen benle böyle alakadarsın da, senin kedi gibi sevilmen eksik kalıyor" demek de bir seçenek, "Gel kucağıma yat koca bebek, seveyim" demek de bir seçenek. Keyfime ve eşimin davranışına göre değişiyor benim de tepkim.
Buraya ilk üye olduğumda, yeni bir dünya keşfetmenin merakı ile -ki buranın en büyük çekiciliği gerçek kadınları barındırıyor olması oldu benim için- takılmayı abartmıştım, pcden kalksam telefonu elime alıyordum; zaten o sıralar hamileydim (Öyle buldum burayı da :)) ).
Eşim de bendeki bu ilgimi kendisinden ani çekmem sebebiyle sormaya başlamıştı, gösterdim ettim, "Abartma ama beni ihmal etme" dedi. Ben yine azcık abarttım sonra "Mağdure Bacı" diye nick alıp geleceğim o olacak dedi ve bunu derken ciddiydi ve yapmış olduğundan hala şüpheliyim; bence nickini farklı alıp buralarda geziyor, ufacık bi fark edeyim hemen Mune müdürüme bildireceğim.
Abartmayın, dengeyi kurun yani işte sanal bağımlılıklar böyle böyle başlıyor bir yerde; kendimize "Yoo normal kullanıyorum" diye diye, kendinize bir dışarıdan bakın, onun kararını siz verirsiniz. Ama eşinizin tepkisini full haklı buluyorum anlamına gelmesin bu; size karşı oldukça ölçülü bir eş, ani çıkışa bağladıysa hani artık buradan filan durumunuzu tartarsınız, rahatsızlığını belirtme biçimi doğru değil çünkü, güven problemine de işaret ediyor.