• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadınlar anne oluncamı olgunlaşıp uysallaşıyor

karabibernilis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
ben anne olmadan önce çok sinirli ve agrasiftim hamile kaldım hamileliğim tam bir stres topu gibiydi yakın çevrem bana sen bu sinirle bu çocuğa bakamazsın diyorlardı doğum yaptım ve 24 saat ağlayan bir bebeğim vardı ve bende müthiş bir sabır herkes şaşırıyordu sonra olgunlaştığımı hissettim
insanlara bakış açım değişti daha iyimser oldum kavgacı tarafım asla kalmadı dinlemeyi öğrendim
şimdi çevrem bana eskiden hiç çekilmezdin diyor kendime hayret ediyorum anne oldum ve sakinleştim annelik ne kadar yücelikmiş onu anladım herkes benim gibimi acaba
ben 24 yaşımda anne oldum ama 24 yaşımda olgunlaştığımı hissettim insanın kıymetini anladım yorumlarınız için teşekkürler

cnm kesinlikle haklısın ,kadınların ruhunda zaten doğuştan anaçlık ve olgunluk var birde annelik gibi yüce bir duyguyu yaşayınca acıya,hastalığa ve bunun gibi birsürü olumsuz luklara sabırla bakabiliyor.dışardan bakınca katlanılmaz olduğu sanılan bi çok şey aslında annelikle kolaylıkla üstesinden geline biliyor.Allah herkese yaşatsın bu duyguyu a.s.

ben okadar sabırlı oldugumu sanmıyorum oyuzden annleık bana gore degıl dıye dusunuyorum

cnm annelik öyle yüce bir duygu ki onu tadınca anlıyacaksın sen bile kendine inanamıcaksın nelere katlandığını, sabrettiğini Allahım herkese yaşatsın bu güzelliği
a.s.

annelik duygusunu yaşadıktan sonra daha olgun davranmaya başladım annelik bir kadının tatması gereken en güzel duygu allah herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu .annelik sabretmeyi, bebişinin tırnağına zarar gelse ciğerinin parçalandığını hisssetmeyi bebişin yemek yedimi sen yemesende doyduğunu hissettirmeyi başaran en güzel duygu bence

Ben 23 yaşındayım ve 4 yaşında bir oğlum var.Hala olgunlaşmaya çalışıyorum.
Sizin yaşadığınızın tam tersini yaşadım ben.Pozitif olan ben negatif oldum.

Annelik çok yüce bir şey ama hazır olmadanda anne olunmamalı.

bnecede annelik kadını olgunlaştırır.bir bakın size neler öğretirler:sabırlı olmayı(sizi çıldırsalarda),soğukkanlı olmayı(başlarına bişey geldiğinde), koruma ve cesareti(size sarılmış uyuyorken)ve en önemelisi sizi özel hissettirler(annem dediğinde yada sizi öptüğünde).annelik çok yüce bir duygu.......

Back
X