kadının ahını alan çekermi böyle bir konuda

Ne iğrenç bi mahlukmus sevgilin kusura bakmada.daha evliliğe adım atarken hastalıkta saglıkta diye verdigi sözü unutan yarın sana verdigi sözleri hatırlarmı sanıyorsun? Aşk bu kadar iğrenç değil ama aşık oldum demişinde aşk bu değil bu Olmasın lütfen

Su "2.kadin"larin hepsi ağız birligi etmis sanki

"Yaa ama evli olduğunu bilmiyodumkieee ogrendigimde de çoktan asik olmuştum vazgecemedim "

Arkadas nasil insansiniz nasil vicdaniniz var ben anlayamiyorum

Insanlar neler yasiyorlar hayatta herkes binlerce sinav veriyor. Dunyadaki en buyuk aci evladini kaybedip bile yasamaya devam ediyorlar bi şekilde, sen adamin tekine asik oldun ve onsuz yasayamazsin oyle mi cok aci cekersin yoksa bitersin mahvolursun !

Ilk cezami bu konudan alicam muhtemelen ama Kadinliginiza yazik ne diyim

Bir diger agiz birligi ettikleri konu da su "cok iyi anlasiyoruz" "hic kavga etmiyoruz" "birlikte cok mutluyuz"

Ulan adam seninle niye kavga edecek ki zaten seninle olma sebebi eglenmek! Hirsini sinirini evdeki karisindan cikartiyor zaten sana geliyo dünyanın en anlayisli en eglenceli adami. Neden ? Seksten baska verebileceğin hicbirsey yok ifade ettigin baska hicbir anlam yok o adama çünkü , deli mi seni uzecek kavga edecek seninle adam. Mutlu mesut yasayin 2.kadin olarak.

Yalanlari ortaya ciktigi an bitirmeliydin aslinda ama gel gorki sen goz gore devam etmissin ! Hic bir zaman mutlu olamazssiniz ! o kadin cagizin ahi ikinizede isleyecektir muhakkak Allah yapilanlari karsiliksiz birakmiyor

Bu ikinci kadinlarda akil tutulmasi falan mi oluyor acaba, karisini sevmeyen bir adamin coktan bosanmis olacagini hesap edemiyorlar bir turlu...

Ayrica ikinci kadin olupta mutlu olani gormedim. Omur boyu boyle gidiyorlar cunku.

Ne kadar igrenc bi iliski. Adam evli ve sen hala asik oldum bahanesiyle adamla gezip tozuyorsun. Diger kadina aciyorum Allah kimseye boyle koca vermesin. Miden nasil aliyor aklim almiyor yaa daha evine barkina sahip cikamayan adam sanami sahip cikicak saniyorsun?

Igrencsiniz yaa . Adam da , sen de!
Ama sen hem iğrenç hem de... anla artık ne demek istediğimi.

1.kadın hasta değil.
2.kadını seviyor. kimse sevmediği kişiyle devam etmez. siz bulana kadar yalanını itiraf bile etmemiş.yani yaşadıklarınız bile sizi sevdirtmemiş.

Hanginize uzuleyim bilemedim. Ben en iyisi evde kocasini sadakat ile bekleyen o kadina uzuleyim. Cunku biri bekar digeri evli iki insanin umrunda bile degil.yaziktir gunahtir. Allah islah etsin sizi

Yapicagini yapmışsın zaten,bari Arkasında dur. Vicdanliyim karısını düşünüyorum izlenimi verme, engel olamıyorum,seviyorum,vazgecemiyorum de en azından dürüst olur ya da herneyse. Karısını sevmesi veya hasta olması neyi değiştirir,allah korusun sizde hasta filan olsanız demek başkasını bulacak çok açık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…