kadının ahını alan çekermi böyle bir konuda

Merhaba değerli kadınlar. Öncelikle şimdiden hepimizin kadınlar günü kutlu olsun. Şimdi başıma gelen bir duurmdan bahsedip değerli düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. yaklaşık 1 sene önce biriyle tanışıyorum. baya bi sevgili gibi oluyoruz. geziyoruz tozuyoruz sevgili hatta karı koca gibi herşeyi yaşıyoruz. Ama tanıştıktan 10 ay sonrasında ben bir şekilde bi sürü yalanın oldugunu anlıyorum kendimce araştırıp o kişinin evli oldugunu öğreniyorum. sonra ayrılıp tekrar bir araya geliyoruz. ama ben o kdr çok seviyorum ki hiç bi şekilde vazgecemiyorum. karısının hasta oldugunu ve problem yaşdklarını sölüyo çoğu zaman anlaşamadıklarını. benmle daha keyifli oldugunu söylüyo vs. maddi manevi herşeyinde destek oluyorum. ve halaaa bu şekilde devam ediyo. bırakmak stiyorum ama olmuyo o kdr iyiyiz ki ayrılamıyorum ama bir yandan da bunu o kadına yapamam diyorum. şimdi sizce bu kişi karısını seviyormudur. sevse böyle bişi yaparmı? 1,5 sene oldu yani. sonra her ne kadar seversem seviyim içimde acıdığı için başta bir yalanla hayatıma girip kendisine bağlayıp sonra bu şekilde bi hayat yaşattığğı için bana ah ediyorum beddua da çıkıyo ağzımdan. sizce bu durum nedir.? nasıl yorumlarsınız?
Ne ahı ne alaka? Siz kendi isteğinizle bu ilişkinin içindesiniz neden ah ediyorsunuz ve neden tutsun ki? İlk başta kandırılmış olabilirsiniz, ama öğrendiğiniz halde bu ilişkiyi sürdürüyorsanız ah edemezsiniz. Umarım diğer kadının ahı tutar.

Merhaba değerli kadınlar. Öncelikle şimdiden hepimizin kadınlar günü kutlu olsun. Şimdi başıma gelen bir duurmdan bahsedip değerli düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. yaklaşık 1 sene önce biriyle tanışıyorum. baya bi sevgili gibi oluyoruz. geziyoruz tozuyoruz sevgili hatta karı koca gibi herşeyi yaşıyoruz. Ama tanıştıktan 10 ay sonrasında ben bir şekilde bi sürü yalanın oldugunu anlıyorum kendimce araştırıp o kişinin evli oldugunu öğreniyorum. sonra ayrılıp tekrar bir araya geliyoruz. ama ben o kdr çok seviyorum ki hiç bi şekilde vazgecemiyorum. karısının hasta oldugunu ve problem yaşdklarını sölüyo çoğu zaman anlaşamadıklarını. benmle daha keyifli oldugunu söylüyo vs. maddi manevi herşeyinde destek oluyorum. ve halaaa bu şekilde devam ediyo. bırakmak stiyorum ama olmuyo o kdr iyiyiz ki ayrılamıyorum ama bir yandan da bunu o kadına yapamam diyorum. şimdi sizce bu kişi karısını seviyormudur. sevse böyle bişi yaparmı? 1,5 sene oldu yani. sonra her ne kadar seversem seviyim içimde acıdığı için başta bir yalanla hayatıma girip kendisine bağlayıp sonra bu şekilde bi hayat yaşattığğı için bana ah ediyorum beddua da çıkıyo ağzımdan. sizce bu durum nedir.? nasıl yorumlarsınız?
karısını sevmiyorsa boşasın mahkemeler mi tükendi?
nasıl bir akıl sizde ki?
bu yalanlara kanmayı basarabılıyorsunuz anlatsanıza nasıl yapıyorsunuz bunu?.
böyle karaktersiz yalancı bir adamın yanında dolasmayı elini tutmayı nasıl kabul edebiliyorsunuz?

bir de beddua ediyormus tutarmıymış. bedduan tutsa ne olacak tutmasa ne olacak Allah aşkına?

Her ne kadar kandırılmış olsanda şuan bu konunun bilincindesın. Bence her ne kadar acı çeksende senın kurtulman lazım . Boyle bir adam sana gelecek vaad edemez ki karısından ayrılsa sana gelse için rahat eder mi? Amacı bence gönül eğlendirmek aklını başına topla arkadaşım mantıklı düşün bence. Allah yardımcın olsun.

Ilahi adalet bu meselede sadece o sucsuz kadinin hayrina donecektir. Ogrendiginde ayrilsaydin sonuna kadar hakliydin. Ama bu sekilde evli bir adamin metresi olmaktan baska bir vasfin yok. Bir asktan vazgecmek imkansiz degil biz de asik olduk ama yeri gelince vazgecmesini de bildik. Ki seninkisi yasak ask. Olmamasi gereken bir ask. Yani diyecegim o ki rabbim buyuktur sen ve o hirto sevgilin bu isten fazlaca zararli cikacaksiniz.

hiçbir şeyden habersizken evet sizin hakkınıza girmiş bu adam ama öğrendikten sonra değil.
eşiyle kötüyse araları neden boşanmıyor?
kendi eşi konudan haberdar ya da değil ama o da kocasını masum, evinde barkında temiz bir adam bellemiştir kesin.
sizin de geçen zamanınıza yazık temiz bir adam bulur, meşru bir ilişki yaşar seviliyor muyum diye düşünmezsiniz.

Evet ama oda vazgeçmeme izin vermedi... oda vazgeçmedi... evet bende hatalıyım. Ama şimdi karısına gidemem aralarını açmış hatta boşanmalarına sebep bile olabilirim aslında. en iyisi Allahından bulsun diyip uzaklaşmak olabilir. :KK43: pişmanım çok hala çok sevsemde pişmanım.

olgun insan hataya düşmeyen değil, hatanın farkına varıp ondan dönendir.
siz eşinin yanına filan gitmeyin, gerek yok böyle şeylere. allah'a sığınıp sevseniz de aşık da olsanız kalbinize taş basacaksınız. ötesi yok.

var ya sırf sana yorum yazmak için üye oldum. senin gibi birisi de benim başımda vardı. neymiş bekar zannedip konuşmuş da evli olduğunu öğrenince şaşırmış da. iki çocuğum olduğunu öğrendi,hala adamın telefonlarına cevap veriyor, bile bile konuşuyordu. erkekler zaten hep yok karımla sorunluyuz da falan filanlarla idare etmeye çalışır. (hiç sorunlarımız yokken dahi) senin adam demiş karım hasta, o yüzden onu seninle aldatıyor ve onu bırakmak istiyor. adam hasta olunca karısı (çok afedersiniz altına kadar temizler de) bir kadın hasta olunca bunu hakediyor yani!! burada beddua etmesi gereken siz değil, aldatılan kadın. ben 2. çocuğumu emzirirken sütümü sağıp o sütün hürmetine evli olduğunu bile bile hala kocamla konuşan bu kadının DÜNYASI ZİNDAN, AHİRETİ CEHENNEM OLSUN diye beddua verdim. belki görürüm belki göremem. adam evli ya evli.Allahın izniyle istediler, nişanlandı, düğünü oldu, gelinlik damatlık gidiler. belki çocuk hayalleri kurdular.birileri böyle musallat gibi yapışmasa eminim herkes daha mutlu olacak.. sana da tavsiyem, birileri sana beddua vermese de Allahtan kork derim. git kendine tertemiz bir adam bul. karısını aldatandan, zor zamanda bırakandan, yalan üstüne yalan söyleyenden hayır gelmez. arkana bakmadan kaç Allah aşkına. bazı kadınlar daha fazla üzülmesin. bilsen zaten çekiyodur kocasından. bi de senden çekmesin. ha adam dersen, er ya da geç muhakkak bir şekilde cezasını çekecektir.

Ama şu durumda adam kocasını aldatıyor gibi yani. Allah muhafaza. Bence iyi düşün taşın sen böyle anlatınca pek hoş görünmüyor, kendine yazık etme

Bu adam bu kadar rahatsız olsa ayrılır dimi siz hadi baştan bilmiyordunız şimdi bilr bile devam ediyorsunuz o adam evinde karısıma aşkım diyor birşeyler yaşıyor sonra yanına geliyot evet ah tutar ama sizinki değil aldatılan kadım bunu öğrenirse işte onun ahı ikinize de tutar. Bir de bu adamla hem yalanlarına rağmen devam edip hem ah etmek ayrı ilginç ah ediyorsan hala onunla ne işin var

ama iyide ben başta kandırıldım.... aşık oldum. Benmi suçluyum? Anonimm :KK43:(
Kandirildin? Ayrilmadin
Evli oldugunu ogrendin iliskine devam ettin...
Suclu o adam oldugu kadar da sensin.kendine saygin olsun herseyden once...
Yazdim sildim ama bi cok sifati hakediyosunuz..
Kandirildigin adamin evli oldugunu ogrendigin halde ask diyosan boyle igrenc bi asktan beklentin ne?
Evet ah tutacak...merak etmeyin.yarina kalirda yaniniza kalmaz.

var ya sırf sana yorum yazmak için üye oldum. senin gibi birisi de benim başımda vardı. neymiş bekar zannedip konuşmuş da evli olduğunu öğrenince şaşırmış da. iki çocuğum olduğunu öğrendi,hala adamın telefonlarına cevap veriyor, bile bile konuşuyordu. erkekler zaten hep yok karımla sorunluyuz da falan filanlarla idare etmeye çalışır. (hiç sorunlarımız yokken dahi) senin adam demiş karım hasta, o yüzden onu seninle aldatıyor ve onu bırakmak istiyor. adam hasta olunca karısı (çok afedersiniz altına kadar temizler de) bir kadın hasta olunca bunu hakediyor yani!! burada beddua etmesi gereken siz değil, aldatılan kadın. ben 2. çocuğumu emzirirken sütümü sağıp o sütün hürmetine evli olduğunu bile bile hala kocamla konuşan bu kadının DÜNYASI ZİNDAN, AHİRETİ CEHENNEM OLSUN diye beddua verdim. belki görürüm belki göremem. adam evli ya evli.Allahın izniyle istediler, nişanlandı, düğünü oldu, gelinlik damatlık gidiler. belki çocuk hayalleri kurdular.birileri böyle musallat gibi yapışmasa eminim herkes daha mutlu olacak.. sana da tavsiyem, birileri sana beddua vermese de Allahtan kork derim. git kendine tertemiz bir adam bul. karısını aldatandan, zor zamanda bırakandan, yalan üstüne yalan söyleyenden hayır gelmez. arkana bakmadan kaç Allah aşkına. bazı kadınlar daha fazla üzülmesin. bilsen zaten çekiyodur kocasından. bi de senden çekmesin. ha adam dersen, er ya da geç muhakkak bir şekilde cezasını çekecektir.

Cok üzüldüm okuduğumda cok zor şeyler yaşamışsiniz.. Allah yardimciniz olsun.

Konu sahibinin de (konu fake degilse tabi) su mesaji 5 kere okumasini tavsiye ediyorum. Iste siz bu yasanmisliktaki kotu kadinsiniz. Bi insan nasil dunyada bir yerlerde bi kadina bunlari yasatirken kafasini yastiga koyup uyuyabilir? Aklim almiyor. Vicdan insanlik namina bir sey kalmamis kimsede. Hadi hepsini gectim karısı hastayken gözleri fıldır fıldır dönen bi adamdan ne umuyorsunuz? Sanki dünyada adam kitligi var da gelip evlilere musallat oluyolar. O adama da diyecek laf yok zaten. Onun icin agzimi acarsam kkyi gecin komple internetten banlanirim herhalde keserler interneti.

Bu adam asla karısını bosayıp sizi almaz. Alacak olsa zaten şimdiye kadar alırdı. Kurulu düzenini bozmak istemiyor işte sızınlede gönül eğlendiriyor. Ama tılkının dönüp dolasacagı yer Kürkçü dükkanı derler. Adamda eninde sonunda evine karısına dönecek. Kadın belki bilmeyecek belki bilecek ama ya caresızlıgınden ya çocukları için adamı kabul edecek. Yapayalnız kalacak olan siz olacaksınız. Bir mecburıyetınız yok arada çocuk yok. Bir sürü bekar erkek var. Mutlaka birini bulursunuz. Ha aşk acısı dıyosanız. Merak etmeyin o da geçer. Şu hayatta neler geçmiyor ki.

Öğrendin an bırakacaktın şimdi o adamla aynı karakterdesin hoş senin gibiler o karakteri bozul erkek müsvetteleri gibi klasik yalanları söylet. Cidden maddiyat mı durum getirisi yüksek diye mi berabersin ?

Sizler nasil insanlarsiniz. Ya adam evli.. Ve devam ediyorsunuz. Zaten sizde vicdan olsa yürek olsa .. Öğrendiginiz an bitirirsiniz. Hic mi utanmiyorsunuz, skilmiyorsunuz. Eğer Rabbim sizi islah eder doğru yolu bulmaniza izin verirde ,kimsenin yuvasini yikmadan bir yuva yaparsanız geceleri rahat uyuyabilecek misiniz. Her gece belki de kocanizin sizi aldatip aldatmadigini düşüneceksiniz.
Biraz merhametli din ve imanlı olun o pislikten ayrilin. Kendinize yazik etmeyin
O pislik zaten yolunu sasirmis o nun kuklasi olmayin. Bu arada sizin değil de evinde kocasini bekleyen kadininda cocuklarinin da ahi tutar.. Hem de öyle bir tutar ki..

Hep öyle başlar zaten bütün hikaye...hep karısınla anlaşamıyordur sevmiyordur. Yalan hemde koca bir yalan. Erkek milleti şerefsiz malesef. Ne evdekinden olsun ister ne de disardakinden.. Ama ah tutar hemde çok fena. Kadın kadına bu yapmamalı. Unutma sende birgün ne umutlarla evleneceksin onunla yada bununla.. Bi düşün kocan seni bir başka kadınla aldatıyor. Canın yandı demi düşününce bile....
Aynen canim yaa karisi ne hasta nede anlasamamazlik var adam ben ş....sizim demiyoda.Bence evde karisiylada cok iyi disardada macera arıyor. Birak ya boyle bi insandan sana hayir gelirmi???evlensen bike cok mutsuz olacağın belli. .

X