var ya sırf sana yorum yazmak için üye oldum. senin gibi birisi de benim başımda vardı. neymiş bekar zannedip konuşmuş da evli olduğunu öğrenince şaşırmış da. iki çocuğum olduğunu öğrendi,hala adamın telefonlarına cevap veriyor, bile bile konuşuyordu. erkekler zaten hep yok karımla sorunluyuz da falan filanlarla idare etmeye çalışır. (hiç sorunlarımız yokken dahi) senin adam demiş karım hasta, o yüzden onu seninle aldatıyor ve onu bırakmak istiyor. adam hasta olunca karısı (çok afedersiniz altına kadar temizler de) bir kadın hasta olunca bunu hakediyor yani!! burada beddua etmesi gereken siz değil, aldatılan kadın. ben 2. çocuğumu emzirirken sütümü sağıp o sütün hürmetine evli olduğunu bile bile hala kocamla konuşan bu kadının DÜNYASI ZİNDAN, AHİRETİ CEHENNEM OLSUN diye beddua verdim. belki görürüm belki göremem. adam evli ya evli.Allahın izniyle istediler, nişanlandı, düğünü oldu, gelinlik damatlık gidiler. belki çocuk hayalleri kurdular.birileri böyle musallat gibi yapışmasa eminim herkes daha mutlu olacak.. sana da tavsiyem, birileri sana beddua vermese de Allahtan kork derim. git kendine tertemiz bir adam bul. karısını aldatandan, zor zamanda bırakandan, yalan üstüne yalan söyleyenden hayır gelmez. arkana bakmadan kaç Allah aşkına. bazı kadınlar daha fazla üzülmesin. bilsen zaten çekiyodur kocasından. bi de senden çekmesin. ha adam dersen, er ya da geç muhakkak bir şekilde cezasını çekecektir.