kadının ahını alan çekermi böyle bir konuda

Erkek sevişmek için sevgiye ihtiyaç duymaz. Eğlenip dalgasına bakıyor bariz belli. Olan hiçbir şeyden habersiz karısına oluyor. Yazık.

Ya allah aşkına şu tarz konuları açıp bu konuda acı çeken yüzlerce kadının canını daha fazla acitmayin. Ne Istiyorsunuz yaniniza yandaşmı,sen haklısın aferin diyen şakşakcilarmi..Yok hanımefendi size allahtan başka kimse yardım edemez..Siz zaten ahlarin en büyüğünü almışsınız,sizin ahiniz kimseyi tutmaz,günah keçisi aramayin,zira onun ta kendisisiniz....

Evet ya ahin tutar merak etme bekle dur sen
Suc zaten hep o karisinda degilmi
Kotu kadin neden bosanmazki esinden
Adam asik olmus sana ,o karisi yuzunden tum bunlar zaten kocasi onu hic sevmiyorki adam tercihini senden yana yapmis
Hadi once bilmiordun evli oldugunu ,peki simdi
Simdi ise asikmis aci cekiyormus ,sen ah et dur o ah en sonunda seni bulur merak etme
Tutucak bir ah varsa oda karisinin ahi ,sen hanhi hakla ah ediyorsun ya

çok iğrenç bir insansın sen ya ....

Adam karısını sevmiyor. Ama seni Dr sevmiyor. Bu adam kendinden başkasını sevemez. O yüzden uzak dur. Zaten sana yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma. O kadına da yazık.

Hep öyle başlar zaten bütün hikaye...hep karısınla anlaşamıyordur sevmiyordur. Yalan hemde koca bir yalan. Erkek milleti şerefsiz malesef. Ne evdekinden olsun ister ne de disardakinden.. Ama ah tutar hemde çok fena. Kadın kadına bu yapmamalı. Unutma sende birgün ne umutlarla evleneceksin onunla yada bununla.. Bi düşün kocan seni bir başka kadınla aldatıyor. Canın yandı demi düşününce bile....

Bilmediğiniz süre için bir şey diyemem, aldatılmışsınız. Şimdi de siz aldatmasına yardım ediyorsunuz. Yani adama ah ediyorsunuz ya emin olun tutar. Hem size hem ona tutar. Tutsun da inşallah! Her şeyi seviyorum kılıfının altına sokmayın ya. Sevgi çok temiz, onurlu, şerefli bir duygudur. Sizin de o adamın da yaptığının bu şeref ve onurla yakından uzaktan ilgisi yok. İkinize de yazıklar olsun.

ama iyide ben başta kandırıldım.... aşık oldum. Benmi suçluyum? Anonimm (

Bırakın şu aşığım laflarını ya . başkalarını mutsuz ederek bencilce bir aşk ı asla savunmuyorum.Dünyada tek önemli şey sizin aşkınız değil. Ben aşığım banane diyerek gözünüzü kulağınızı kapatamazsınız hiçbirşeye. sizce haklı olan siz misiniz. ya da tek suçlu o adam mı ? Tabikide hayır sizde bal gibi biliyorsunuz suçunuzu. Tanımadan etmeden bi adamla nasıl rahatça sevgili olup karı koca gibi yaşıyabiliyorsunuz. Hiç mi onca ay hayatından hiçbirşey öğrrenmediniz. Üstelik maddi manevi anlamda destekçiyim diyosunuz. Adam sizi kullanıyor. Hasta karısınız aldatacak kadarda şerefsiz ve sizde bir şerefsiz hakkında hala aşığım bırakamıyorum diyecek kadar düşkün haldesiniz. O kadın size ne beddua etse kabul olur çünkü zaten yuva yıkanın yuvası olmaz. Benciliğiniz madem geçmiycek kadar aşıksınız en azındankendinize saygınız varsa ve mutlu ve huzurlu bir şekilde bu hayatı yaşamak istiyorsanız yolu gösterin o adama. yoksa kullanılmaya devam edecek ve her zaman ikinci kadın olarak yaşıycaksınız.

adam sizi tepe tepe kullaniyor hem maddi hem manevi..
ama elbet sizinde son kullanma tarihiniz gelecek,nasil karisina hasta diyip aldatiyorsa size de bi bahane bulup yol verecek.
ah tutar mi..Allahin sizin agzinizdan ah vah dinlemesine gerek yok..
Allah hakkiyla adaletini uygular merak etmeyin,uzdugunuz kadar uzuleceksiniz..

fake

Sizin durumunuz "yuva yikanin yuvasi olmaz " durumu ,

Bu arada hele ki bu devirde insan sevgilisinin evli olduğunu 10 ay sonra nasıl anlayabilir? Gece telefonda konuşamazsın, kafan estiği saatte arayıp görüşemezsin, evine gidip gelemezsin, arkadaşlarıyla ailesiyle tanışamazsın. Ya şimdi bizi de aptal yerine koymayın. Sizin bunları ve diğer yalanlarını anlamanız 10 ay mı sürdü? Yemeyin bizi ya. Maksimum 1 ayda anlar insan. O da en aptalı olur emin olun. Başından beri siz de biliyordunuz. İşinize geldi birlikte oldunuz. Bu kadar basit.

Evet evet kesin tutar adamın c.kü kopar kadınında hastalığı ilerler tez zamanda diğer tarafa yol alır sizde ahım çıktı diye rahat edersiniz sonuçta kandirildiniz her ne kadar hala evli bir adamla görüşüyor olsanız da tek suç diğer kadının hasta olmasaydı oda

Kandırılmışsın, buraya kadar bir şey yok ama evli olduğunu öğrendiğin halde ayrılamadım, bırakamadım muhabbeti yapıyorsan orada dur derim. Aşktan kimse ölmez. Adam ne karısını ne seni sevmiyor ama karısından da ayrılmayacak bundan emin ol zira sırtını rahata dayamış, eh evli olduğunu bildiği halde hala onunla olan bir sevgiliside var daha ne olsun ki...
Olmaz canım olmaz, kes selamı sabahı. Adam gibi bir adam olsa zaten ne seni ne karısını seçenek haline getirmez.Bekar erkeklerin suyu çıkmadı. Birdahaki sefere gönül ilişkisine gireceğin biri olursada nufus müdürlüğünden soruştur evli mi bekar mı... Bu devirde şüpheci olmakta yarar var.

Utanmadan nasıl evli bir adamla birlikte olduğunuzu yazabiliyorsunuz ?
Aklınız yok mu sizin? Evli ve karısı hasta olan bir adamla nasıl birlikte olabiliyorsunuz?
Şunları okudukça cinsimden utanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…