- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
- Konu Sahibi waterlilly_
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok iğrenç bir insansın sen ya ....Merhaba değerli kadınlar. Öncelikle şimdiden hepimizin kadınlar günü kutlu olsun. Şimdi başıma gelen bir duurmdan bahsedip değerli düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. yaklaşık 1 sene önce biriyle tanışıyorum. baya bi sevgili gibi oluyoruz. geziyoruz tozuyoruz sevgili hatta karı koca gibi herşeyi yaşıyoruz. Ama tanıştıktan 10 ay sonrasında ben bir şekilde bi sürü yalanın oldugunu anlıyorum kendimce araştırıp o kişinin evli oldugunu öğreniyorum. sonra ayrılıp tekrar bir araya geliyoruz. ama ben o kdr çok seviyorum ki hiç bi şekilde vazgecemiyorum. karısının hasta oldugunu ve problem yaşdklarını sölüyo çoğu zaman anlaşamadıklarını. benmle daha keyifli oldugunu söylüyo vs. maddi manevi herşeyinde destek oluyorum. ve halaaa bu şekilde devam ediyo. bırakmak stiyorum ama olmuyo o kdr iyiyiz ki ayrılamıyorum ama bir yandan da bunu o kadına yapamam diyorum. şimdi sizce bu kişi karısını seviyormudur. sevse böyle bişi yaparmı? 1,5 sene oldu yani. sonra her ne kadar seversem seviyim içimde acıdığı için başta bir yalanla hayatıma girip kendisine bağlayıp sonra bu şekilde bi hayat yaşattığğı için bana ah ediyorum beddua da çıkıyo ağzımdan. sizce bu durum nedir.? nasıl yorumlarsınız?
ama iyide ben başta kandırıldım.... aşık oldum. Benmi suçluyum? Anonimm (
fakeMerhaba değerli kadınlar. Öncelikle şimdiden hepimizin kadınlar günü kutlu olsun. Şimdi başıma gelen bir duurmdan bahsedip değerli düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. yaklaşık 1 sene önce biriyle tanışıyorum. baya bi sevgili gibi oluyoruz. geziyoruz tozuyoruz sevgili hatta karı koca gibi herşeyi yaşıyoruz. Ama tanıştıktan 10 ay sonrasında ben bir şekilde bi sürü yalanın oldugunu anlıyorum kendimce araştırıp o kişinin evli oldugunu öğreniyorum. sonra ayrılıp tekrar bir araya geliyoruz. ama ben o kdr çok seviyorum ki hiç bi şekilde vazgecemiyorum. karısının hasta oldugunu ve problem yaşdklarını sölüyo çoğu zaman anlaşamadıklarını. benmle daha keyifli oldugunu söylüyo vs. maddi manevi herşeyinde destek oluyorum. ve halaaa bu şekilde devam ediyo. bırakmak stiyorum ama olmuyo o kdr iyiyiz ki ayrılamıyorum ama bir yandan da bunu o kadına yapamam diyorum. şimdi sizce bu kişi karısını seviyormudur. sevse böyle bişi yaparmı? 1,5 sene oldu yani. sonra her ne kadar seversem seviyim içimde acıdığı için başta bir yalanla hayatıma girip kendisine bağlayıp sonra bu şekilde bi hayat yaşattığğı için bana ah ediyorum beddua da çıkıyo ağzımdan. sizce bu durum nedir.? nasıl yorumlarsınız?
Sizin durumunuz "yuva yikanin yuvasi olmaz " durumu ,Merhaba değerli kadınlar. Öncelikle şimdiden hepimizin kadınlar günü kutlu olsun. Şimdi başıma gelen bir duurmdan bahsedip değerli düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. yaklaşık 1 sene önce biriyle tanışıyorum. baya bi sevgili gibi oluyoruz. geziyoruz tozuyoruz sevgili hatta karı koca gibi herşeyi yaşıyoruz. Ama tanıştıktan 10 ay sonrasında ben bir şekilde bi sürü yalanın oldugunu anlıyorum kendimce araştırıp o kişinin evli oldugunu öğreniyorum. sonra ayrılıp tekrar bir araya geliyoruz. ama ben o kdr çok seviyorum ki hiç bi şekilde vazgecemiyorum. karısının hasta oldugunu ve problem yaşdklarını sölüyo çoğu zaman anlaşamadıklarını. benmle daha keyifli oldugunu söylüyo vs. maddi manevi herşeyinde destek oluyorum. ve halaaa bu şekilde devam ediyo. bırakmak stiyorum ama olmuyo o kdr iyiyiz ki ayrılamıyorum ama bir yandan da bunu o kadına yapamam diyorum. şimdi sizce bu kişi karısını seviyormudur. sevse böyle bişi yaparmı? 1,5 sene oldu yani. sonra her ne kadar seversem seviyim içimde acıdığı için başta bir yalanla hayatıma girip kendisine bağlayıp sonra bu şekilde bi hayat yaşattığğı için bana ah ediyorum beddua da çıkıyo ağzımdan. sizce bu durum nedir.? nasıl yorumlarsınız?
Bu arada hele ki bu devirde insan sevgilisinin evli olduğunu 10 ay sonra nasıl anlayabilir? Gece telefonda konuşamazsın, kafan estiği saatte arayıp görüşemezsin, evine gidip gelemezsin, arkadaşlarıyla ailesiyle tanışamazsın. Ya şimdi bizi de aptal yerine koymayın. Sizin bunları ve diğer yalanlarını anlamanız 10 ay mı sürdü? Yemeyin bizi ya. Maksimum 1 ayda anlar insan. O da en aptalı olur emin olun. Başından beri siz de biliyordunuz. İşinize geldi birlikte oldunuz. Bu kadar basit.Merhaba değerli kadınlar. Öncelikle şimdiden hepimizin kadınlar günü kutlu olsun. Şimdi başıma gelen bir duurmdan bahsedip değerli düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. yaklaşık 1 sene önce biriyle tanışıyorum. baya bi sevgili gibi oluyoruz. geziyoruz tozuyoruz sevgili hatta karı koca gibi herşeyi yaşıyoruz. Ama tanıştıktan 10 ay sonrasında ben bir şekilde bi sürü yalanın oldugunu anlıyorum kendimce araştırıp o kişinin evli oldugunu öğreniyorum. sonra ayrılıp tekrar bir araya geliyoruz. ama ben o kdr çok seviyorum ki hiç bi şekilde vazgecemiyorum. karısının hasta oldugunu ve problem yaşdklarını sölüyo çoğu zaman anlaşamadıklarını. benmle daha keyifli oldugunu söylüyo vs. maddi manevi herşeyinde destek oluyorum. ve halaaa bu şekilde devam ediyo. bırakmak stiyorum ama olmuyo o kdr iyiyiz ki ayrılamıyorum ama bir yandan da bunu o kadına yapamam diyorum. şimdi sizce bu kişi karısını seviyormudur. sevse böyle bişi yaparmı? 1,5 sene oldu yani. sonra her ne kadar seversem seviyim içimde acıdığı için başta bir yalanla hayatıma girip kendisine bağlayıp sonra bu şekilde bi hayat yaşattığğı için bana ah ediyorum beddua da çıkıyo ağzımdan. sizce bu durum nedir.? nasıl yorumlarsınız?
Ah eden kişi konu sahibi canım. Erkek arkadaşının onu kandırdığını, evliliğini gizlediğini iddia ediyor.Kim kime ah ediyo anlamadim?
Diger anlamadigim sey de konuya begeni yapan arkadaslar?
metres hayatına devam eder bu arkadas bence hıc pışman olmus bır edasıda yok yanı gayet rahat rahat anlatıyor...Adam da hain bile bile devam eden de ..yazık böyle insanlara..