kadının ahını alan çekermi böyle bir konuda

evet kesinlikle çok haklısınız. çok denedim olmadı ama artık sonlandırcam bu durumu evet çok acı çekicem ama biticek. Yani kesinlikle 2. kadın durumunda olmak istemiyorum bende. hep huzursuzum asla rahat değilim. bunu başta kendime sonra başka bir kadına yaşatmaya hakkım yok. ama o allahından bulurmu 2 kişiyide aldattığı için sizce? Erkekler hiçbir kadın sevmiyosa eğer bence hiç bi ilişkiye gerek yok en güzeli yanlızlıktır o zaman.

evli olduğunu öğrendiğiniz an uzaklaşmalıydınız o kişiden. eşini aldatan o erkek kadar sizde suçlusunuz ne ahı Allah aşkına? kendinizi o kadının yerine koyun hastaymış birde... kadının kadına ettiğine bak.. yazık.

evet zaten bende bunu kabul ediyorum hata yaptığımın. ama çok zordu bir bilsen. Evet bir kadın bir kadına bunu asla yapmamalı. kesinlkle öle bir insan değildim ben. Adam yalanlarla dolanlar seni seviyorum larda öle bir bağladı kendine kopamadım. ama hatamın farkındayım. bitiriyorum. Tek merak ettiğim. Bu adam hem karısına hemde onu gerçekten tamamen samimi bir şekilde çıkarsız seven bir kadına bunları yaptığı için cezasını çeker mi?

Sen gönül rahatligiyla bitir dön yanlisindan.. birak Allah mutlaka ondan bi sekilde cikaracaktir ama sunuda unutma herkes yaptigini mutlaka bulur yani onun yanina kalmaz ama sen bilerek Devam edersen senin de yanina kalmaz... Allah yardimcin olsun

Öle yapcam çok teşekkür ederim. Amin. Ve o cezasını çekerken ben buna şahit olmak istiyorum

bence tutacak ah sana tutsun
bir de yazıyor musun buraya
o kadının günahına girdin nasıl ödiyceksın?
hangı hakla ah edıyorsun ????
yazık.

bence tutacak ah sana tutsun
bir de yazıyor musun buraya
o kadının günahına girdin nasıl ödiyceksın?
hangı hakla ah edıyorsun ????
yazık.
Ne kdr zor bi durum yaşadığımı kimse yaşamadan bilemez. Allah kimseyede yaşatmasın. Aşık olup kandırıldıltan sonra hemen o aşkı silip atamıyosun. Ama ben bitiricem.

Amacım ne üzmek ne de eleştirmek.Yarın öbür gün bizde aynı durumda olabilirz.Ama şu sekilde düşünün.Adamın eşinin yerinde siz olsanız.Yıllarca kandırılsanız.Ne hissederdiniz.Mutsuz bir evlilikleri var gibi düşünmek hata olur.Eliliklerinin mutlu yada mutsuz olması onların sorunu.Güzel hatıralar zorluyor bitmesi için demişsiniz.Bırakın yaşandı güzeldi ama yanlış bir durum.Bitmesi sizin açınızdan geleceğiniz açısından gerekir.Bu şekilde sadece kendinize ve adamın eşine zarar veriyorsunuz.
Acı cekseniz de çok çabuk toparlanırsınız.Yaşınız daha genç.Önünüze aklınıza yatan biri çıkabilir,Onunla güzel birliktelik yaşamak varken neden kendiniziolmicak hayalin peşinden savrurucaksınız ki?

10. Aya kadar neyse de o zaman ayrildiginda bir ahh etme durumun olurdu da simdi ah edecek bir durum var mi sence. Alan razi satan razi modundasiniz.
evet ah tutar kesinlikle (tutsun da zaten Allahin izniyle) ama mazlumun ahi tutar sizin degil. O kadincagizin size ve kocasina edecegi ah tutar

Ah canım ya halbuki ne kadar da iyi kalplisin değil mi? O kadının üzülmesini hiç istemiyorsun gercekten.

Zaten bu turlerin bahanesi hep aynidir.Mutsuzum,bosanmak uzereyiz,onu sevmiyorum,cocuklar icin hala birlikteyiz vs vs.evet basta sizde kandirilmissiniz ama simdi adamla elele verip kadini aldatiyorsunuz.Ahi olacak biri varsa o da o kadindir.Hicbir zaman kinamiyorum,insaniz hepimiz,benimde kizim var.Ama bari bu saatten sonra aklini basina al.Baksana karim hasta demis adam.Bir omur hastalikta saglikta diye yemin eden adam,karisi hastalaninca hemen sirtini donmus..Size ne kadar sadik kalacagini dusunuyorsunuz acaba?

Ne sizi ne karısını sevmiyor bu adam. Hani sizi seviyorsa niye en bastan ayrilmadi karisindan?
Bakin kimsenin ahini almayin, ortada bi evlilik ve hasta bir bayan var. Benim kocam ben hastayken baska bi kadina gitmis olsa, kocama da o kadina da beddualarin en beterini ederdim.
Ki sizden haberi olmadığını zannetmeyin, kadinlar hisseder..

Kendinizi bi adama nasil bu kadar kör kütük baglayabiliyorsunuz? FARZEDIN KI ÖLDÜ GITTI BI ARABANIN ALTINDA HAYATINI KAYBETTI oyle davranin ve kimsenin yuvasini yikmayin. Yuva yikanin yuvasi olmaz bu soz bosuna degil

Kendini kandırıyorsun.onu suçlayıp vicdanını rahatlatmaya çalışıyorsun.o seni bir güzel kullanıyor.sen de eşinin günahına giriyorsun.tencere kapak olmuşsunuz.üstüne bir de mağduru oynamayın lütfen.gerçekten anlayamıyorum.ülkede eğitim düzeyi ne kadar artarsa artsın,böyle kadın ve erkeklerin sayısı azalmıyor malesef.içimden çok şey geçiyor da yazamam şimdi.allah o kadıncağızı ikinizden kurtarsın

Yazık değil mi o kadına senin eşin seni aldatsa ne hissedersin evli olduğunu öğrendiğini an bitirmeliydin bidaha donmemeliydin benim eşim bunu yapsa o kadini da eşimi de oldururdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…