- 6 Mart 2015
- 53
- 22
- 38
-
- Konu Sahibi waterlilly_
peki bu adam seninle evli olsaydı ve seni başka bir kadınla aldatıyor olsaydı ne hissederdin. deli gibi de kocana aşıksın mesela. iki kuma geçinip gideriz dermiydin. şunu bilki bu mutluluk uzun sürmez. bir gün mutlaka çok ağır acılar çekeceksin. erkekler hiç bir kadını sevmez. yalandır bu. en sadık adamın yanına bir tane aşüfte koy bakalım hala sadık mı? o sebepten gelecekte çok büyük acılar çekmeden şimdiden ayrıl. en fazla bir kaç ay aşk acısı çekersin belki de seni çok seven bekar bir erkek bulursun. ömrünün sonuna kadar ikinci kadın olmaya tahammülün var mı? onun koynundan çıkıp sana gelmesini mi bekleyeceksin? herkes hata yapar ama erdemli olan hatadan dönmektir. umarım doğru yolu bulursun...
evli olduğunu öğrendiğiniz an uzaklaşmalıydınız o kişiden. eşini aldatan o erkek kadar sizde suçlusunuz ne ahı Allah aşkına? kendinizi o kadının yerine koyun hastaymış birde... kadının kadına ettiğine bak.. yazık.
Sen gönül rahatligiyla bitir dön yanlisindan.. birak Allah mutlaka ondan bi sekilde cikaracaktir ama sunuda unutma herkes yaptigini mutlaka bulur yani onun yanina kalmaz ama sen bilerek Devam edersen senin de yanina kalmaz... Allah yardimcin olsun
Ne kdr zor bi durum yaşadığımı kimse yaşamadan bilemez. Allah kimseyede yaşatmasın. Aşık olup kandırıldıltan sonra hemen o aşkı silip atamıyosun. Ama ben bitiricem.bence tutacak ah sana tutsun
bir de yazıyor musun buraya
o kadının günahına girdin nasıl ödiyceksın?
hangı hakla ah edıyorsun ????
yazık.
banlanmamak için susuyorumNe kdr zor bi durum yaşadığımı kimse yaşamadan bilemez. Allah kimseyede yaşatmasın. Aşık olup kandırıldıltan sonra hemen o aşkı silip atamıyosun. Ama ben bitiricem.
Susmasan nolur merak ettim senn gibilere halden anlamayan denir işte dusbanlanmamak için susuyorum
allah ıslah etsın.
Amacım ne üzmek ne de eleştirmek.Yarın öbür gün bizde aynı durumda olabilirz.Ama şu sekilde düşünün.Adamın eşinin yerinde siz olsanız.Yıllarca kandırılsanız.Ne hissederdiniz.Mutsuz bir evlilikleri var gibi düşünmek hata olur.Eliliklerinin mutlu yada mutsuz olması onların sorunu.Güzel hatıralar zorluyor bitmesi için demişsiniz.Bırakın yaşandı güzeldi ama yanlış bir durum.Bitmesi sizin açınızdan geleceğiniz açısından gerekir.Bu şekilde sadece kendinize ve adamın eşine zarar veriyorsunuz.Merhaba değerli kadınlar. Öncelikle şimdiden hepimizin kadınlar günü kutlu olsun. Şimdi başıma gelen bir duurmdan bahsedip değerli düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. yaklaşık 1 sene önce biriyle tanışıyorum. baya bi sevgili gibi oluyoruz. geziyoruz tozuyoruz sevgili hatta karı koca gibi herşeyi yaşıyoruz. Ama tanıştıktan 10 ay sonrasında ben bir şekilde bi sürü yalanın oldugunu anlıyorum kendimce araştırıp o kişinin evli oldugunu öğreniyorum. sonra ayrılıp tekrar bir araya geliyoruz. ama ben o kdr çok seviyorum ki hiç bi şekilde vazgecemiyorum. karısının hasta oldugunu ve problem yaşdklarını sölüyo çoğu zaman anlaşamadıklarını. benmle daha keyifli oldugunu söylüyo vs. maddi manevi herşeyinde destek oluyorum. ve halaaa bu şekilde devam ediyo. bırakmak stiyorum ama olmuyo o kdr iyiyiz ki ayrılamıyorum ama bir yandan da bunu o kadına yapamam diyorum. şimdi sizce bu kişi karısını seviyormudur. sevse böyle bişi yaparmı? 1,5 sene oldu yani. sonra her ne kadar seversem seviyim içimde acıdığı için başta bir yalanla hayatıma girip kendisine bağlayıp sonra bu şekilde bi hayat yaşattığğı için bana ah ediyorum beddua da çıkıyo ağzımdan. sizce bu durum nedir.? nasıl yorumlarsınız?
Merhaba değerli kadınlar. Öncelikle şimdiden hepimizin kadınlar günü kutlu olsun. Şimdi başıma gelen bir duurmdan bahsedip değerli düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. yaklaşık 1 sene önce biriyle tanışıyorum. baya bi sevgili gibi oluyoruz. geziyoruz tozuyoruz sevgili hatta karı koca gibi herşeyi yaşıyoruz. Ama tanıştıktan 10 ay sonrasında ben bir şekilde bi sürü yalanın oldugunu anlıyorum kendimce araştırıp o kişinin evli oldugunu öğreniyorum. sonra ayrılıp tekrar bir araya geliyoruz. ama ben o kdr çok seviyorum ki hiç bi şekilde vazgecemiyorum. karısının hasta oldugunu ve problem yaşdklarını sölüyo çoğu zaman anlaşamadıklarını. benmle daha keyifli oldugunu söylüyo vs. maddi manevi herşeyinde destek oluyorum. ve halaaa bu şekilde devam ediyo. bırakmak stiyorum ama olmuyo o kdr iyiyiz ki ayrılamıyorum ama bir yandan da bunu o kadına yapamam diyorum. şimdi sizce bu kişi karısını seviyormudur. sevse böyle bişi yaparmı? 1,5 sene oldu yani. sonra her ne kadar seversem seviyim içimde acıdığı için başta bir yalanla hayatıma girip kendisine bağlayıp sonra bu şekilde bi hayat yaşattığğı için bana ah ediyorum beddua da çıkıyo ağzımdan. sizce bu durum nedir.? nasıl yorumlarsınız?