- 6 Mart 2015
- 53
- 22
- 38
-
- Konu Sahibi waterlilly_
keser döner sap döner gün olur hesap döner , zaten tespiti yapmışsınız.gün gelir devran dönermi? eden bulur mu?
keser döner sap döner gün olur hesap döner , zaten tespiti yapmışsınız.
bakın başta bilmiyordunuz oraya kadar sizde sorun yok adam suçlu, sonra evli olduğunu öğreendiniz o saatten sonra sizde suçlu olursunuz bence, bitmeliydi, adam hanginizi seviyor hanginize bağımlı bilemem ama ya sevdiğini yada bağımlı olduğunu seçecek, bu şekilde her iki kadında mağdur, siz ikinc kadın olmayı hakediyormusunuz hayır, o kadın aldatılmayı hakediyormu hayır, nasıl ki öfkenizden beddua ediyorsunuz tutabilir,tabiki o kadında eder oda tutabilir, adam anlaşamıyorsa boşanacak , lütfen bu tür erkeklerin maceralarına alet olmayın , umarım bir an önce doğruyu yanlışı ikinizde ayırt edip o yönde kararlar alırsınız
aşık değilsin bence alışkanlık olmuş, bunu iyi ölç tart. çünkü aşk hala devam etse ne evli olduğunu umursardın nede beddua ederdin. heleki evli olduğunu duyduğunda aşk çoktan bitmiştir, kendini kandırarak devam ettiğin duygular hayatına yön vermesin, adam karısı çoluk çocuğu geçinir giderler olan sana olur. yazık etme sakın kendine hiç bir kadın isteyerek bu durumda olmaz ama isteyerek devam edebilir yada bitirebilir, umarım bitirip, eni daha sağlıklı bi ilşkin olurda yine bizlerle paylaşırsın:)Eveet doğru sölüyorsun ice floe Hala bir umutla belki die ayakta tutmaya çalışıyorum ama zarar veriyo bu herkese. Bitmesi gerek. Güzel hatıralar zorluyo çok bitmesi için. Yuva yıkanın yuvası olmaz bunuda çok iyi bilirim. Bu konumda olcak biri değildim asla. ama nasıl aşık olduysam vazgeçemiyorum ama vazgeçicem.
ama iyide ben başta kandırıldım.... aşık oldum. Benmi suçluyum? Anonimmbence ah tutar ama seninki değil. adamın karısının sana ahı, bedduası tutar
aşık değilsin bence alışkanlık olmuş, bunu iyi ölç tart. çünkü aşk hala devam etse ne evli olduğunu umursardın nede beddua ederdin. heleki evli olduğunu duyduğunda aşk çoktan bitmiştir, kendini kandırarak devam ettiğin duygular hayatına yön vermesin, adam karısı çoluk çocuğu geçinir giderler olan sana olur. yazık etme sakın kendine hiç bir kadın isteyerek bu durumda olmaz ama isteyerek devam edebilir yada bitirebilir, umarım bitirip, eni daha sağlıklı bi ilşkin olurda yine bizlerle paylaşırsın:)
Merhaba değerli kadınlar. Öncelikle şimdiden hepimizin kadınlar günü kutlu olsun. Şimdi başıma gelen bir duurmdan bahsedip değerli düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. yaklaşık 1 sene önce biriyle tanışıyorum. baya bi sevgili gibi oluyoruz. geziyoruz tozuyoruz sevgili hatta karı koca gibi herşeyi yaşıyoruz. Ama tanıştıktan 10 ay sonrasında ben bir şekilde bi sürü yalanın oldugunu anlıyorum kendimce araştırıp o kişinin evli oldugunu öğreniyorum. sonra ayrılıp tekrar bir araya geliyoruz. ama ben o kdr çok seviyorum ki hiç bi şekilde vazgecemiyorum. karısının hasta oldugunu ve problem yaşdklarını sölüyo çoğu zaman anlaşamadıklarını. benmle daha keyifli oldugunu söylüyo vs. maddi manevi herşeyinde destek oluyorum. ve halaaa bu şekilde devam ediyo. bırakmak stiyorum ama olmuyo o kdr iyiyiz ki ayrılamıyorum ama bir yandan da bunu o kadına yapamam diyorum. şimdi sizce bu kişi karısını seviyormudur. sevse böyle bişi yaparmı? 1,5 sene oldu yani. sonra her ne kadar seversem seviyim içimde acıdığı için başta bir yalanla hayatıma girip kendisine bağlayıp sonra bu şekilde bi hayat yaşattığğı için bana ah ediyorum beddua da çıkıyo ağzımdan. sizce bu durum nedir.? nasıl yorumlarsınız?
benceİnşaallaaaaaah ki yapcam bunu bir şekilde. Kısa süreli bir acı olcak belki ama şu anda verdiği uzun soluklu acıyı vermicek. çünkü böle hergün acı verici oluyo.... Peki alışkanlık ve aşkı nasıl ayırt edebiliriz?
aşık değilsin bence alışkanlık olmuş, bunu iyi ölç tart. çünkü aşk hala devam etse ne evli olduğunu umursardın nede beddua ederdin. heleki evli olduğunu duyduğunda aşk çoktan bitmiştir, kendini kandırarak devam ettiğin duygular hayatına yön vermesin, adam karısı çoluk çocuğu geçinir giderler olan sana olur. yazık etme sakın kendine hiç bir kadın isteyerek bu durumda olmaz ama isteyerek devam edebilir yada bitirebilir, umarım bitirip, eni daha sağlıklı bi ilşkin olurda yine bizlerle paylaşırsın:)
bence siz ah etmeyi bırakında, gidin karısından helallik alıp tövbe edin, evli erkekle ilişkiyi sürdürmekle, sonuçta gerçeği öğrenmişsiniz, gerçeği öğrendikten hemen sonra etseydiniz beddua hak verirdim size. ama gerçeği öğrenip hala deva ediyorsunuz sizin beddua etmeye hakkınız yok bence, gerçi o adama da Allah bildiği gibi cezalandırır zaten
yazdım canım:) 14 nolu cvp benimki farketmedin sanırım:)evet böle hergün acı veriyo... öbür türlü kısa süreli ağır bir acı yaşicam... Birde aşkı ve alışkanlığı nasıl ayırt edersin? ve teşekkr ederim inşaallah güzel bir ilişkimi paylaşırım sizlerle =)
yazdım canım:) 14 nolu cvp benimki farketmedin sanırım:)
Evet ama oda vazgeçmeme izin vermedi... oda vazgeçmedi... evet bende hatalıyım. Ama şimdi karısına gidemem aralarını açmış hatta boşanmalarına sebep bile olabilirim aslında. en iyisi Allahından bulsun diyip uzaklaşmak olabilir.pişmanım çok hala çok sevsemde pişmanım.