Saç Kesim Şekilleri Kadını gösteren saç mıdır?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
teşekkür ederim utandırdınız :)) peki kısa boylulara da kısa saç olur değil mi

burda kimse 170-180 değil ayol hahahaha :KK70: benim boyum 158 :KK33: sizin gibi minyonuz gayette daha tatlı oluyor insan ya bazısı niye kıydın saçlarına derken, bazısı da çok tatlı olmuşsun ya diyorlardı. maşallah yüzünüzde güzel çok yakışır :KK51:

burda kimse 170-180 değil ayol hahahaha :KK70: benim boyum 158 :KK33: sizin gibi minyonuz gayette daha tatlı oluyor insan ya bazısı niye kıydın saçlarına derken, bazısı da çok tatlı olmuşsun ya diyorlardı. maşallah yüzünüzde güzel çok yakışır :KK51:
teşekkür eerim inşallah güzel olur sabah ilk işim gidip saç kestirmek olacak acayip moral alım buradan

teşekkür eerim inşallah güzel olur sabah ilk işim gidip saç kestirmek olacak acayip moral alım buradan

Güzel kesen bir yere git bu mühim..

yarın bu testi yapmış olacağız :)

: )
Hadi bakalım..
Burayada foto koyacakmısın?
Aman okadarda takma kafana kökü sende değilmi? Elbet uzar sonunda.
Gülben ergenin kısa saçlı hali güzel, nasıl bişey düşünüyorsun?

Güzel kesen bir yere git bu mühim..

: )
Hadi bakalım..
Burayada foto koyacakmısın?
Aman okadarda takma kafana kökü sende değilmi? Elbet uzar sonunda.
Gülben ergenin kısa saçlı hali güzel, nasıl bişey düşünüyorsun?
evet buraya yorum yaparken bir yandan da bulunduğum şehirler ilgili kuaförelere facebook sayfalarına baktım yorumlar falan bir kişi yattı kafama sabah ona gideceğim en erken saatte.8-9 gibi büyük ihtimalle saçlarım kesilmeye başlanır :) evet fotoğraf koyacağım gülben ergenin saç kesimleri çok hoşuma gidiyor ama ben model belirleyip gitmek istemiyorum onların eline bırakacağım sadece kısalığını ölçüp tarttım kafamda ama ne olursa olsun çıtçıt takılabilecek bir kısalıkta kestireceğim :) :) :)

evet buraya yorum yaparken bir yandan da bulunduğum şehirler ilgili kuaförelere facebook sayfalarına baktım yorumlar falan bir kişi yattı kafama sabah ona gideceğim en erken saatte.8-9 gibi büyük ihtimalle saçlarım kesilmeye başlanır :) evet fotoğraf koyacağım gülben ergenin saç kesimleri çok hoşuma gidiyor ama ben model belirleyip gitmek istemiyorum onların eline bırakacağım sadece kısalığını ölçüp tarttım kafamda ama ne olursa olsun çıtçıt takılabilecek bir kısalıkta kestireceğim :) :) :)

Çıtçıtla tedbiride elden bırakmıyon yani: DD

Yıpranmış saç uzun olsa nolur, kısa olsa nolur... Tüy gibi ama uzun saçlıları da görüyoruz, çok basit görünüyor saçlar. Senin yerinde olsam saçlarımı önce yıprandığı yerden kestirir, ondan sonra yüzüme yakışabilecek modeli verdirirdim. Saçta da önemli olan uzunluk değil, kalite diye düşünüyorum.

önce soruya cevap vereyim, bence kadını gösteren saç değil, kaş.
kaşlarım çıktığı zaman yarabbim makyaj yapasım gelmiyor, böyle bi özgüvenim kırılıyor falan. kaş önemli. saçtan daha önemli. saç tepede toplanır da yüzü kaş gösterir.

sürekli düzleştirip maşa yapmaktan yıprandı bi ara benim saçlarım, kırıkları aldırdım öyle çok kestirmedim, toparladı. biraz daha uzayınca da gittim perma yaptırdım yıkadım çıktım kullandım. dökülmesi de azaldı. sonra da uçlarını boyattım, tepe tepe kullandım. biraz daha uzasın kalan boyayı kestirip tekrar perma yaptıracağım.

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Kadini kadin yapan sactir derler buyuk sacmalik. Sana gelince bence kestir cunku bu sene moda cogu dunyaca unlu uzun saclarina kiyip kestirdi. Sanada yakisir :KK66:

X