bugün artık burama kadar geldi
kadınlar neden bu kadar seksi ateşli görünmek ister, devamlı erkeklerin onlara bakmasını ister, anlam veremiyorum, kadın erkek herkes bi dereceye kadar beğenilme derdiyle yanar ama genelleme yapmayalım yine de çoğu kadın bu isteklerin tümüyle yanıp tutuşuyor adeta.
aman ateşli görüneyim ortamdaki en çekici kadın ben olayım derdindeler.
temiz bakımlı olmak şart ama kendimizi bir objeye dönüşteren de yine bizleriz. bu kadar çok abartmak niye ???
bütün gün üniversite ortamındayım ve gördüklerimden, kadınların kendilerini hangi hallere soktuklarına şahit olduktan sonra küçük dilim ağzımdan kaçıp gidiyor
bir erkek arkadaşımız aman şükrediyoruz biz kış mevsimlerine dedi. hatta ne olur yaz gelmesin diye dua ediyoruz dedi. düşünün artık
sadece giyimleri değil dudaklarını oynatışlarından kedi gibi bakmaya çalışmalarından oturup kalkışlarından ben dünyaya sadece bakılmak için geldim tavırlarından bıktım artık
erkekler bile rahatsız oluyor artık kadınların bu garip hareketlerine, neden hala çevremiz doğal olmasını beceremeyen kadınlarla dolu, onlara bu şekilde davranmak mı öğretildi alttan alta düşündüm, tv programları mı popüler kültür mü hatta evrensel kültürün öğretilerinden birisi olduğu için, kadın hep kendini dış görünüşüyle mi ispat etmek zorunda kaldı
nasıl geldik bu durumlara
o kadar çok üzülüyorumki kadınlarımızın bu kendilerini yukarılara çekmeye çabalarken bakışları ilgileri kendilerine çekmeye çalışırken değerlerini düşürmelerine