Kadında erken boşalma!

Cucezurafa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2022
17
18
38
Bu arada sorum şu kadında erken boşalma tedavisi var mı, tedavi olan var mı? Eşimle duygusal bağımız çok kuvvetli. Dünyadaki en mükemmel adamla evliyim. Onu çok arzuluyorum sevişirken çok bencil ve aceleciyim çünkü çabuk uyarılıyorum. O gelmeden boşalıp sevişmeyi bıraktığım çok oldu, ''tedavi olsam mı?'' dediğimde 'sende sorun yok' diyor. Boşaldıktan sonra kumsalda dalga ayağınıza gelip giderken el ayak çekilmesi hafif bir baş dönmesi ve parka ucu karıncalanması oluyor ve 3-5 dk ona sarılıp durmak istiyorum. Bu arada pozisyon olarak üste olmak gibi bir takıntım var 1. sebep eşim dizinden ameliyat olmuş dizinden kırt diye ses geldiğinde uykularım kaçıyor ve aşırı sinirli oluyorum çok evhamlı biriyim ve canının yandığını düşünüp onu kafamda kuruyorum. Kısaca ben zor biriyim ve çok kuralcıyım. 2. sebep hakimiyet kurmayı seviyorum. 3. sebep te eşimin organı az büyük galiba çok içime girince az acıtıyor onu da üste olunca az yukarı kaçarak ayarlıyorum.

Bu arada sorum şu kadında erken boşalma tedavisi var mı, tedavi olan var mı? Eşimle duygusal bağımız çok kuvvetli. Dünyadaki en mükemmel adamla evliyim. Onu çok arzuluyorum sevişirken çok bencil ve aceleciyim çünkü çabuk uyarılıyorum. O gelmeden boşalıp sevişmeyi bıraktığım çok oldu, ''tedavi olsam mı?'' dediğimde 'sende sorun yok' diyor. Boşaldıktan sonra kumsalda dalga ayağınıza gelip giderken el ayak çekilmesi hafif bir baş dönmesi ve parka ucu karıncalanması oluyor ve 3-5 dk ona sarılıp durmak istiyorum. Bu arada pozisyon olarak üste olmak gibi bir takıntım var 1. sebep eşim dizinden ameliyat olmuş dizinden kırt diye ses geldiğinde uykularım kaçıyor ve aşırı sinirli oluyorum çok evhamlı biriyim ve canının yandığını düşünüp onu kafamda kuruyorum. Kısaca ben zor biriyim ve çok kuralcıyım. 2. sebep hakimiyet kurmayı seviyorum. 3. sebep te eşimin organı az büyük galiba çok içime girince az acıtıyor onu da üste olunca az yukarı kaçarak ayarlıyorum.

Bizde esimle haftada 1 iliski yasiyoruz ondan kaynaklimi bilmiyorum bende esimden önce geliyorum hatta burdaki yorumları takip ediyorum siz yazana kadar siteki tek kadin oldugumu dusunuyordum ama su var bende orgazm olsamda ne sevismeyi ne iliskiyi asla birakmiyorum hatta esim biraz maharetli olsa ikinci orgazmida cok rahat olabilirim diye düşünüyorum ki bir kac sefer oldu ustte olmak hakimiyet kurmakta benim favorim 😂 sizin konuyu okurken aaaa bu benim dedim kendi kendime neyse bunun icin doktora gitmeye gerek yok bence sizde ikinci icin kendinizi zorlayin bende orgazm olsamda asla istek azalmasi olmuyor siz bence ona bi çözüm bulun

Bizde esimle haftada 1 iliski yasiyoruz ondan kaynaklimi bilmiyorum bende esimden önce geliyorum hatta burdaki yorumları takip ediyorum siz yazana kadar siteki tek kadin oldugumu dusunuyordum ama su var bende orgazm olsamda ne sevismeyi ne iliskiyi asla birakmiyorum hatta esim biraz maharetli olsa ikinci orgazmida cok rahat olabilirim diye düşünüyorum ki bir kac sefer oldu ustte olmak hakimiyet kurmakta benim favorim 😂 sizin konuyu okurken aaaa bu benim dedim kendi kendime neyse bunun icin doktora gitmeye gerek yok bence sizde ikinci icin kendinizi zorlayin bende orgazm olsamda asla istek azalmasi olmuyor siz bence ona bi çözüm bulun
3-5 dk sarılıp parmak ucumdaki o uyuşma hissi geçince tekrar beraber olabilecek durumda oluyorum ama o arada eşim küçülmüş oluyor. Az da utanıp moralim bozuluyor. Hiç eşimin ters ya da olumsuz tepkisi olmadı ama ben bunu kafamda kurdukça yetersizlik hissi ile kafamı doldurmaya başladım, çok evhamlı biriyim.

Keşke ilişki sırasında orgazm olabilsem , zamanı hiç önemli değil erken yada geç .Sizler çok şanslısınız.İlişkide olamıyorum malesef

Bu bana doğumdan sonra oldu. Doğumdan önce kolay kolay orgazm olamıyordum nedense. Hiç şikayetçi değilim. Böyle iyi. Ama sizin gibi bırakmıyorum ben. Pozisyon değiştirip devam edin yahu.

Keşke ilişki sırasında orgazm olabilsem , zamanı hiç önemli değil erken yada geç .Sizler çok şanslısınız.İlişkide olamıyorum malesef

İliskide olamiyorum derken masturbasyondan kaynakli olabilir mi burda bir kad uyeden daha okumuştum mastürbasyona alisinca gercek iliskide orgazm olamamislar sizinkide oyle bi sorun mu

Bu bana doğumdan sonra oldu. Doğumdan önce kolay kolay orgazm olamıyordum nedense. Hiç şikayetçi değilim. Böyle iyi. Ama sizin gibi bırakmıyorum ben. Pozisyon değiştirip devam edin yahu.

Aynen bırakacak ne var ki bence psikolojik olarak sikintisi var yoksa cok rahat devam eder yani pozisyon bile degistirmeye gerek yok 🤭

İliskide olamiyorum derken masturbasyondan kaynakli olabilir mi burda bir kad uyeden daha okumuştum mastürbasyona alisinca gercek iliskide orgazm olamamislar sizinkide oyle bi sorun mu
Evlenmeden önce yaptığım zamanlar olmuştu klitoral olarak.İlişkide orgazm olmayı vücudumun öğrenmesi mi gerekiyor bilmiyorum.Eşimle birlikteyken olabilmeyi isterdim

Onu çok arzuluyorum sevişirken çok bencil ve aceleciyim çünkü çabuk uyarılıyorum. O gelmeden boşalıp sevişmeyi bıraktığım çok oldu,
Orgazm siz üstteyken kontrol sizde olduğundan daha kolay. Siz orgazm olunca sevişmeyi bırakıp eşinizi hayal kırıklığına uğratmayın. Bir süre sonra onun da boşalacağı bir yol bulun. Misyoner pozisyonda belki ikinci orgazmınızı bile olabilirsiniz. Olmasanız da eşiniz rahatlamış olur.

kendinizi mi tatmin edince oluyorsunuz, o yaptığınız şeyleri eşinize öğretseniz ve o size yapsa ön sevişme gibi...

Normali bu değil mi? Sizin önce ya da ikinizin birlikte orgazm olmanız gerekiyor zaten. Önce eşiniz olsa daha kötü ya. 😂😂
ikimizin de aynı anda geldiği nadir de olsa oluyor ve o çok güzel oluyor. ama genelde ben erken gelip onu yarım bırakıyorum. parmak uçlarım uyuşuyor gibi oluyor ve içim boşalmış gibi oluyorum o arada eşim de küçülüyor. benim asıl aradığım şey geciktirici. Geciktirici prezervatif aldım vajinama sürdüm ama işe yaramadı. Ön sevişme yapmadan direk işe koyuldum stresten gelmedim eşim geldi ama hiç zevk vermedi onunda hoşuna gitmedi, üstelik benim gerginliğim onu da gerdi, seks sonrası ön sevişme yaptık bu sefer ben geldim o gelmedi yine yarım kaldık saçma salak bir döngü...

Aynen bırakacak ne var ki bence psikolojik olarak sikintisi var yoksa cok rahat devam eder yani pozisyon bile degistirmeye gerek yok 🤭
olabilir tabi Türkiye gibi bir ülkede çoğumuz için seks tabu. Şöyle üste olduğum için kum çuvalı gibi eşimin üstüne uzanıyorum ve o da üstüme çıkmıyor belki de onun çok nazik olması da bizim sorunumuzdur.

Dünyanın en mükemmel erkeği de boşalmadan ilişkiyi bırakmayın. Bencillik yaptığınız. Dünya'nın en mükemmel erkeği olmasaydı bırakabilirdiniz o zaman bencillik olmazdı.
Sizin gibi düşündüğüm için çözüm bulmaya çalışıyorum. Burada bulamazsam terapi almayı da düşünüyorum ama kadınlar için de üretilen benim bilmediğim bir geciktirici vardır..

Şanslı olduğunuz tek yer eşinizin bu durumu anlayışla karşılaması çoğu erkek bunu kabul etmez
Eşimle regl olduğumda kavga ederiz (benim huysuzluğum kaynaklı) pislik falan derim 7 yıldır bir gün bile sesini yükseltmedi sadece '' lütfen bana böyle şeyler söyleme, çok üzülüyorum'' der. Her konuda o kadar anlayışlı ki insanı yoruyor.

X