• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın

lavender

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
712
2
643
İzmir
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Eklentiler

• $KADIN 1.jpg
    $KADIN 1.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 92
  • $KADIN 2.jpg
    $KADIN 2.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 67
  • $KADIN 3.jpg
    $KADIN 3.jpg
    72,7 KB · Görüntüleme: 80
  • $KADIN 4.jpg
    $KADIN 4.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 62
  • $KADIN 5.jpg
    $KADIN 5.jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 78
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Eklentiler

• $KADIN 6.jpg
    $KADIN 6.jpg
    73,6 KB · Görüntüleme: 72
  • $KADIN 7.jpg
    $KADIN 7.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 65
  • $KADIN 8.jpg
    $KADIN 8.jpg
    90,1 KB · Görüntüleme: 75
  • $KADIN 9.jpg
    $KADIN 9.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 65
  • $KADIN 10.jpg
    $KADIN 10.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 62
ay canım süper bir paylaşım olmuş valla çok duygulandım kendimizin nekadar değerli olduğunu çoğu zaman unutuyoruz

okurken tüylerim diken diken oldu.
ya benim bildiğim Rab,Allah asla ona insan şekli veremezsiniz.yok siz dinlenin,ben yaparım.yok şöyle yarattım ,böyle yarattım gibi sıfatlar takmak Allah korusun,mazallah çok tehlikeli,hatta tehlikeyi aşmış.kırmızı alarm veriyor olabilir,hayatınız.felaket gibi.
sizin bildiğiniz tanrı yani anlamı tapılacak şey demektir.(putlardır)böyle ise zaten onlar cansız konuşamaz.ineğede tapabilirsiniz o da sizinle konuşamaz.
hrıstiyanlarla,yahudilerle konuşursanız bu konuyu yüzünüze bir tokat yememeniz an meselesi olabilir.,
kuzum bunu yazan ya ateisttir ya da bizim müslümanların dinlerinin bozulmsıyla uğraşan misyonerdir.
bu topiğe yorum bile yazmak istemedim ama kendinle beraber diğer insanları sürükleme peşinden.
bu işler çok ciddi şeylerdir,öyle safsata hikayelere inanacak kadar cahil olmayalım.biraz uyanık olun Türkiye?

Back