Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim de sorun yok.. Çok ilgili davranıyor. Saçma düşündüğümü söylüyor. Ama işte çok takıyorum kafama.. Çok aşırı kilolu değilim. Ama kafama içten içe çok takıyorum. 23 yaşındayım. Çocukluktan kurtulamadım. Biraz sexy falan olmak istiyorum. :tomato:
Eşim de sorun yok.. Çok ilgili davranıyor. Saçma düşündüğümü söylüyor. Ama işte çok takıyorum kafama.. Çok aşırı kilolu değilim. Ama kafama içten içe çok takıyorum. 23 yaşındayım. Çocukluktan kurtulamadım. Biraz sexy falan olmak istiyorum. :tomato:
yaaa deli misin kzı sen valla.:mymeka:
3 aylık evlşi ol kiloyu dert et.. valla ben evlenebilsem sevdiğimden koç kestirecem die adağım var..düşün.. kilolu değilim ama balık etli göbeğim var accuh.. kadın demek 0 beden sıska kemikleri sayılan bi yaratık gibi bişe değil:1rolleyes: seni beğenmiş eşin ki almış evine eşi yapmış bundan güzel bişey mi var hayatta.. daha 3 aylık evlişsin ya inanamıyorum.. eşinin hayat heyecanınıda söndürme böle mırın kırın ederek.. eğer istersen kuaföre git bambaşka biri olmak istediğini söle. boyat saçını .. çık çarşıya kilolarını belli etmeyen bişeler al giy.. akşama eşinle yaratıcı akşam yemekleri ye.. ona kurabiyeler yap.. tanrıım bunlar benim hayallerimlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae ama evlenemiom. sen evlenmişin kilo dion ya. ne kilolular var hemde yeni evli. boşversene hayatın tadını çıkar :jeyyar::jeyyar:hiç görmedim tanımam da seni kardeş ama bence o kadar kiloluda değilsin..sositososito