• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadın kokusu

kikoleyim

onlar benim prenseslerim
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
3.313
523
323
43
Samsun
arkadaşlar ben şimdiye kadar hep bildik parfümleri kullanırdım emoşın egual caldion gibi mat kokular hoşuma giderdi
ama eşim bugün ilk defa bana
ne bu oda kokusu gibi dedi
azcık kadınsı kokun olmalı
cezbetmeli kışkırtmalı yakmalı dedi
ama ben ölebi koku bilmiyorum:çok üzgünüm: yardımcı olabilirmisiniz

ben amor amoru kullaniyorum esim cok begeniyor
ayrica erkek kardesimde cok guzel kokusu oldugunu soylemisti

[ı]canım bı fıyat aralıĞın var mı ona gÖre yardımcı olsak amor amor sÜper bı koku ama tuzlu tabıkı[/ı]

[ı]canım bİ fİyat aralıĞın var mı ona gÖre yardımcı olsak amor amor sÜper bİ koku ama tuzlu tabİkİ[/ı]

canım herkezin tavsiyelerini not edicem ve gdip ya eşimle yada kendim deneyerek seçicem artık napalım
baksana bu böyle olmıcak
kadın kokusuymuş nealakaysa taktım kafaya işte

chanel chance 150 lira civarı sanıyorum cok kıskırtıcı bi koku ama eğer gucun yetmezse doldurma parfumlerde baya benzıyo orjinallerıne sanıorum..

canım kullandığın parfümlerden sıkılmış olabilir eşin yanlış anlama bu isteğini hatta sevin:jeyyar:
parfümeriye eşinle beraber gidin ve mutlaka dene alacağın parfümü teninde bir 15 dakika bekle ki koku esas kokusunu versin tenine yakışanı böylece alırsın.seksi bir parfüm alırsın:jeyyar:

mesela calvin klein secret obsession a bak ben beğenmiştim denediğimde.çekici bir koku ama tabii mutlaka teninde dene ve beklet bir parfüm herkeste aynı kokmaz çünkü.

carolina herrera 212 sexy e bakabilirsin.

dolce gabbana the one da güzel bir kokudur.

bir de arkadaşların dediği gibi amor amor a bak.

hazır yılbaşı indirimleri başlamışken normal fiyatlarından çok daha ucuza alabilirsin

canım bence victorias secret very sexy kullanmalısın tam bir kadın kokusu, biraz ağır ama kadınsı kokularda ağır oluyor zaten.. nişanlım çok beğeniyor hatta bakkal bile diyo bu ne biçim koku ya felan diye :) parfüm fenomen içeriyor da :)Amor Amor önerilmiş bende bir ara kullandım güzel koku ama çakmalarını kullanan çok var yani herkeste var nerdeyse o yüzden beni artık cezbetmiyor ve kadınsı bir koku değil bence ama zevkler değişir tabi:)

bide bvlgari omnia amethyte i tavsiye ederim, benim vazgeçilmezlerimden ama kadınsı bir koku değil yumuşak pudralı bir koku. sanırım senin eşin dehşet bişiyler istiyor :) bide Bvlgari jasmin noir var oda çok kadınsı bir koku ama biraz pahalı bişiy malesef :)

sexy gfrafiti- 212 sexs- ayrica hypnozzzzzzzzzzz 3unude kullaniyorum ve 3 ude cok kalici ayrica otobuse binerken bile herkes kendinden geciyor :) tavsiye ederim valla. he birde christina aguilera gece kokusu var allahim bitiyorum o kokuya bu kadar mi cekici duruyorrrrrrrrr!!!!!! tek fislattim koluma suya girdi bulasik yikadim gece oldu filan hic cikmadi koku ama orjinalini sikmistim. harika bir koku

Back