Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
internetten alacaksan eğer kitapyurdu adlı sitede var canım.
Tesekkür ederim. Peki oraya üye olmam gerekiyormu alabilmek icin?
evet canım üye olmak gerekiyor,ama ücretsiz üyelik neticede.ben de yeni keşfettim siteyi,almak istediğim kitaplar vardı dışardaki fiyatlarıyla bu sitedeki fiyatlarını karşılaştırdım bazılarında 4,5 tlye varan fark oluyordu.ben de almak istediğim birkaç kitap vardı burdan sipariş ettim,1 tanesi bedavaya geldi gibi bir şey oldu.Daha ilk siparişimi verdim kitaplarım elime gelmedi ama eğer sipariş vereceksen aklında olsun kargo ödeyen kampanya var.Sen gidip kargo ödeyen kitaplardan seçiyorsun ya da kitap ayracı filan kargo parasını ödemek yerine bunlardan birini satın alıyorsun,kargo ücreti ödememiş oluyorsun.aldığın kitap başına da puan mı ne veriyolarmış
Cok tesekkür ederim. Peki kitaplarin eve gelmesi ne kadar yani kac gün sürüyor? :)
canım ben sana yazdığım zaman sipariş vermiştim bugün elime ulaştı kitaplarım hiçbir sorun yoktu.zaten sen satın alacagın zaman orda ödeme ekranında yazıyor tahmini 3 gün içinde ya da aynı gün diye.ben gelen kitaplara baktım,arkasında gerçek fiyatları yazıyordu.mesela 11 tl yazıyordu kitabın arkasında ben siteden 7 tlye aldım.
Hemen eline ulasti ne güzel. Burada kitap siparisi verdigim zaman en az bir haftayi buluyor bana ulasmasi.
Bu arada sende evlilik hazirligi icindesin sanirim? :)
canım kitaplar ist.dan geliyor tedarik sürelerine göre değişiyor eline ulaşması.ama en uzun tedarik süresi 3 gün sanırım,nerde yaşıyosun bilmiyorum ama 4,5 günde mutlaka eline ulaşır diye tahmin ediyorum.evet canım evlilik hazırlığındayım ama daha 2 sene var her şeyi biz yapacağımız için şimdiden çeyizimi tamamlamaya çalışıyorum,çok eksik var :26::26:
Ben yurt disinda yasiyorum canim ama temmuz 2012den itibaren TRye gelin geliyorum:)
Herseyi biz yapacagiz derken sen ve damat bey mi yoksa sen ve senin ailen mi canim?
Allah yardimciniz olsun insaAllah 2 seneye kadar herseyi tamamlarsiniz.
Ki buna inaniyorum ben 2 sene yeterli bir zaman strese sokma kendini :)
oo ne güzel hayırlı olsun canım,Allah bir yastıkta kocatsın inş.Her şeyi erkek arkadaşımla ben yapacağız canım.Erkek arkadaşımın annesi vefat etmişti yıllar önce,babası da başkasıyla evli.O yüzden ailesinden bir yardım göremeyecek.Ben de bu yüzden kendi ailemin yardım etmesini istemiyorum,ilerde biz şunu aldık şunu taktık onlar bir şey yapmadı muhabbeti olmasın diye.Bir de erkek arkadaşımın da kendini kötü hissetmesini istemiyorum çok gururludur böyle şeylerde,altta kalmak istemez hiç.Gerçi ben ne kadar yapmayın desem de ellerinden geleni yapar bizimkiler,zaten şimdi öğrenciyim çeyizimi onların sayesinde tamamlıyorum.Ama beyaz eşya,mobilya gibi şeylere karışmalarını istemiyorum.Allah herkesin gönlüne göre verir inş