Kadın ilk adımı atar mı

ThinkinPinky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
488
128
31
Bi süredir bakısıyoruz bana bakarken yakaladıgımda gözlerin kaçırıyr hemen sanırım utanıyor.bakmaya utanan nasıl gelip tanışacak?ben de atmak istemiyorum. Bu sekilde adım atıp sonuca ulastıran var mı:)))

bakışmak utanmak falan çok masum çok hoşuma gitti:) böyle sevimli ilişkilerde varmış oleyy!! adım atın. ama atmak derken gidip ilanı aşk etmek değil tabi. muhabbete başlayın. samimiyet kurun acıktım yemek yesekmi diyin mesela, yemeğe çıkmış olursunuz.. bu tarz ufak tefek..

neredesiniz?
ne yapıyorsunuz?
yaşlar kaç?
nasıl bir adımdan bahsediyorsunuz?

bu zamana kadar hep atar düşüncesini savundum şimdi sonuna kadar savunuyorum eğer bir erkek adım atmıyorsa kadında vazgeçemiyor aklında büyütüyorsa atmalı. vakit kaybetmeden. çünkü fazla sürüncemede kalırsa kadın daha çok bağlanıyor kötü oluyor. ilkten ne b.k olduklarını görmek en iyisi. ben biraz önce gördüm mesela :)

Ayni sorun bendede var ama ben seven insan gelir diye düsünüyorum eger gelip tanismiyo demekki hoslanmiyo diye düsünüyorum. Sizce ben yanlismi düsünüyorum

atma bence de.
ben üniversitedeyken yapmıştım şimdi düşünüyorum da yapmasam daha iyiymiş.
çocuğu 1 sınıfta görmüştüm ortak derslerimiz vardı çok hoşlanmıştım.
gördüğüm yerde göz hapsine alırdım hep
3. sınıfta artık nasıl bir gaza geldiysem (kanka seviyorsan git konuş bence!!! ) gittim konuştum.
biraz sohbet ettik hatta konuşmayı da o uzattı iyice telefonumu da istedi.
sonra okul tatile girdi.
yav arkadaş bir telefon bu kadar mı çalmaz?
ben daha fazlasını yapacak tarzda biri değildim. bende kesinlikle aramadım hatta telini sildim ki arayıp maramayım.
insan kabul etmeyecekse bile derki "ben düşündüm duyguların için teşekkür ederim ama bende karşılığı yok" değil mi?
"nayır benim olacaksın ulen" diye imüğünü sıkanda yoktu.
bak üniversiteye gelmiş okumuş adam iki kelimeyi birleştirip karşısındaki insana bir yanıt verebilecek zekada değil.
velhasıl kelam ortalıkta malak herif çok.
geliyorsa o gelsin.

Bakışıyormuşsunuz yani siz de bakıyormuşsunuz daha ne yapacaksınız?

Hoşlanan erkek bu fırsatı kaçırmaz o bırakın bunu fırsat bilmeyi...

Siz bakınca gözlerini kaçırıyormuş, siz de bunu utangaçlığa bağlıyorsunuz.

Oysa sizden hoşlanmıyor olabilir, aklında ya da hayatında başkası olabilir.

Yoksa sizin bakışlarınıza cevap verememekten ve aranızdaki durumun başlamadan bitmesinden çekinirdi.

Yani utangaçlık -yazdığınız kadarıyla- çok çok küçük bir ihtimal.

Ki eğer doğruysa daha fena, bakmaya utanan insanla sağlıklı ilişki kurulmaz.

Üstelik utangaçlığından bakışlarını kaçıran biri kızın gelip adım atmasıyla heyecandan bayılır ya da ölür.

Kıymayın çocuğa.

Erkeklerin dogasinda avcilik vardir. Ava cikmayi, avlamayi severler. Avladiklarinin degeri kat ve kat fazla olur, bi basari sanirlar cunku onu. O yuzden birak, sen pasini atmissin (yani bakisiyorsun), bundan sonrasi ona kalmis. Avlasin bi zahmet ; )

Ben varım :) Her erkeğe adım atılmaz ama. Ben bunu sadece bir kere yaptım. Benim eşim aşırı utangaçtı ve ben ilk sevgilisi, sonunda da eşi oldum. Adam bana bakmaya utanıyordu. Hoşlandığını da arkadaşlarımız söylemişti. Baktım bizimki herhangi bir adım atmıyor. Hep havadan sudan gidiyor. Dedim bu ne böyle ya neyiz biz dedim :) Ben sormasam söyleyeceği yoktu yani. Gayet de mutluyuz. Hiç konuşmuyorsanız arkadaşlık kur, selam vererek başla mesela. Tabi şöyle bir durum var. Sen bu çocuğu tanımıyorsan sakın gidip de hoşlanıyorum falan deyim deme. Ben eşimi tanıyordum. Yapısını biliyordum yani. Boğazını kessen gelip seni seviyorum da bir ilişkiye başlayalım falan demezdi. Çok da temiz bir insandı. Hala da der, sen sormasan ben söyleyemezdim diye :) Bir araştır bakalım nasıl biri. Rahat biriyse hiç konuşma. O gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…