G gizemsuuu Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Mart 2024 26 1 28 5 Kasım 2024 Konu Sahibi gizemsuuu #1 Arkadaşlar merhaba Eylül’ün 18’inde sezeryan doğum ettim dün dün gece saatlerinde kan gördüm sizce regl mı oldum ?
Arkadaşlar merhaba Eylül’ün 18’inde sezeryan doğum ettim dün dün gece saatlerinde kan gördüm sizce regl mı oldum ?
E ellerimlekazidim Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2023 7.544 13.849 5 Kasım 2024 Konu Sahibi gizemsuuu #2 Hayırlı olsun, sağlıkla huzurla büyütün. Kanama devam ederse regl görmüşsunuzdur. Uzun sürerse doktorunuza danışın.
Hayırlı olsun, sağlıkla huzurla büyütün. Kanama devam ederse regl görmüşsunuzdur. Uzun sürerse doktorunuza danışın.
G gizemsuuu Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Mart 2024 26 1 28 5 Kasım 2024 Konu Sahibi gizemsuuu #3 ellerimlekazidim .!.: Hayırlı olsun, sağlıkla huzurla büyütün. Kanama devam ederse regl görmüşsunuzdur. Uzun sürerse doktorunuza danışın. Genişletmek için tıkla... Sağolun Allah razı olsun yani şu an kanama yok arada bir leke gibi geliyor ama regl sancısı çekiyorum
ellerimlekazidim .!.: Hayırlı olsun, sağlıkla huzurla büyütün. Kanama devam ederse regl görmüşsunuzdur. Uzun sürerse doktorunuza danışın. Genişletmek için tıkla... Sağolun Allah razı olsun yani şu an kanama yok arada bir leke gibi geliyor ama regl sancısı çekiyorum
E ellerimlekazidim Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2023 7.544 13.849 5 Kasım 2024 Konu Sahibi gizemsuuu #4 gizemsuuu .!.: Sağolun Allah razı olsun yani şu an kanama yok arada bir leke gibi geliyor ama regl sancısı çekiyorum Genişletmek için tıkla... Ayaklarınızı sıcak tutun. İnşallah korkulacak bir durum yoktur ki sanmıyorum olsun.
gizemsuuu .!.: Sağolun Allah razı olsun yani şu an kanama yok arada bir leke gibi geliyor ama regl sancısı çekiyorum Genişletmek için tıkla... Ayaklarınızı sıcak tutun. İnşallah korkulacak bir durum yoktur ki sanmıyorum olsun.