Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanimlar nisanda tüp bebek yaptirdim tutmadı ve haziranda tekrar yaptiracaktım ama haziranda adet görmedim adetim gecikeli bugunden 8 gün oldu tüp bebek yaptırıp tutmayan sonradan hamile kalan oldumu yardimci olurmusunuz Mayıs ayında gördüm adet
oldu benim yakın arkadaşım hiç ummadığı bir anda kaldı 2 kez denemişti tekrar deneyecekken rabbim nasip etti diliyorum sizinde öyle olmuştur rabbimden sağlık sıhhatle olmasını ve doğmasını dilerim sizin adınıza olmuşsa haber verin sevinelim
oldu benim yakın arkadaşım hiç ummadığı bir anda kaldı 2 kez denemişti tekrar deneyecekken rabbim nasip etti diliyorum sizinde öyle olmuştur rabbimden sağlık sıhhatle olmasını ve doğmasını dilerim sizin adınıza olmuşsa haber verin sevinelim
Hayırlısı olsun Allahtan ümit kesilmez rabbim doğru zamanda sağlıcakla versin sana olana kadar dua edicem söz olunca mutlaka bana yaz ben yakın zamanda olacak diyorum hayırlısıyla inşallah sadece kafana bi takma
Hayırlısı olsun Allahtan ümit kesilmez rabbim doğru zamanda sağlıcakla versin sana olana kadar dua edicem söz olunca mutlaka bana yaz ben yakın zamanda olacak diyorum hayırlısıyla inşallah sadece kafana bi takma