• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın hastalıkları

Adet sonrasi

• Adet öncesi

OY: 0 0,0%
  • Adet sonrasi

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

Bayan07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2020
117
67
48
26
Merhaba hanimlar nisanda tüp bebek yaptirdim tutmadı ve haziranda tekrar yaptiracaktım ama haziranda adet görmedim adetim gecikeli bugunden 8 gün oldu tüp bebek yaptırıp tutmayan sonradan hamile kalan oldumu yardimci olurmusunuz🤲🏼🤲🏼🤲🏼 Mayıs ayında gördüm adet

oldu benim yakın arkadaşım hiç ummadığı bir anda kaldı 2 kez denemişti tekrar deneyecekken rabbim nasip etti diliyorum sizinde öyle olmuştur rabbimden sağlık sıhhatle olmasını ve doğmasını dilerim sizin adınıza olmuşsa haber verin sevinelim

oldu benim yakın arkadaşım hiç ummadığı bir anda kaldı 2 kez denemişti tekrar deneyecekken rabbim nasip etti diliyorum sizinde öyle olmuştur rabbimden sağlık sıhhatle olmasını ve doğmasını dilerim sizin adınıza olmuşsa haber verin sevinelim
Ya insallah rabia hanim insallah vermezmiyim veririrm.tabi 🤲🏼

Ama malesef verdim ama negatif çıkmış 1 hafta 10 gun sonra tekrar yaptırmamı.soyledi
Hayırlısı olsun Allahtan ümit kesilmez rabbim doğru zamanda sağlıcakla versin sana olana kadar dua edicem söz olunca mutlaka bana yaz ben yakın zamanda olacak diyorum hayırlısıyla inşallah sadece kafana bi takma 🤲🤲🤲

Hayırlısı olsun Allahtan ümit kesilmez rabbim doğru zamanda sağlıcakla versin sana olana kadar dua edicem söz olunca mutlaka bana yaz ben yakın zamanda olacak diyorum hayırlısıyla inşallah sadece kafana bi takma 🤲🤲🤲
Yaa cok sagolun allah razi olsun ne kadar mutlu oldum mesajiniza🤲🏼🥰❤ Rabbim en iyisini bilir 🤲🏼

Back