• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı - Doç. Dr. Aylin Pelin Çil

Ben doktorumun sayesinde dileğime kavuştum dünyanın en mutlu insanı oldum sizlerde olun istedim

• soru cevap

OY: 0 0,0%
    OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
Aylin Hanimla bahcecide tanistik hamdolsun Basta o kadar tereddutluydum ki ama bosunaymis Transfer olana kadar ki ilgi alakasi mukemmeldi Medipolun basina gectigi zaman gelip bahceci de benim transferimi yapti bizi ortada birakmadi ekstra para talep etmedi Elinin ugurlu oldugunu dusundugum doktorum sayesinde %2 sansla hamile kaldim Allahim isteyen herkese nasip etsin Sonra amerikan hastanesine gecti O nereye ben oraya seklinde takip ediyorum. Insani strese sokmayan gebelik takibini de muhtesem bir rahatlikla yapan ultrasyonda bebegimi gorunce benden cok sevinen bunu her cumlesiyle belli eden Aylin Hanima sonsuz teşekkür ederim Allah razi olsun Evlatlatini ona bagislasin yolu acik olsun
Aylin Hocayi tercih edin asla pisman olmazsınız

Aylin Hanimla bahcecide tanistik hamdolsun Basta o kadar tereddutluydum ki ama bosunaymis Transfer olana kadar ki ilgi alakasi mukemmeldi Medipolun basina gectigi zaman gelip bahceci de benim transferimi yapti bizi ortada birakmadi ekstra para talep etmedi Elinin ugurlu oldugunu dusundugum doktorum sayesinde %2 sansla hamile kaldim Allahim isteyen herkese nasip etsin Sonra amerikan hastanesine gecti O nereye ben oraya seklinde takip ediyorum. Insani strese sokmayan gebelik takibini de muhtesem bir rahatlikla yapan ultrasyonda bebegimi gorunce benden cok sevinen bunu her cumlesiyle belli eden Aylin Hanima sonsuz teşekkür ederim Allah razi olsun Evlatlatini ona bagislasin yolu acik olsun
Aylin Hocayi tercih edin asla pisman olmazsınız
Neden yüzde 2 sorununuz neydi acaba

Genetik problem vardi esimde 33 yumurtada sadece 1 tane saglikli cikti mesela gecen sefer o da tutmadi PGT denilen genetik taniyla hamile kaldim tum kromozomlari incelendi bebegimin sonunda tuttu cok şükür N Naznaznaz81

Son düzenleme:
Back