Kadın hastalıkları uzmanı tavsıyelerımızı burda paylaşsak, nasıl olur ;))

muhip

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2011
1.267
763
123
ya arkadaslar ben kendi adıma, kendısı hakkında olumlu şeyler duydugum bi doktora gideken daha rahat gdiyor ve o doktorun tedavisine daha güveniyorumm, etrafımdaki çoğu kişinn de böyle oldugunu görüyorum.. gidip de memnun kaldıgınız, mutlaka tavsıye ederım, dediğiniz kadın hastalıkları uzmanı tavsıyelerınızı bızımle paylaşımınızdan cok yararlancak kısı olacagını düşünüyorumm, başta kendim olmak üzere...

Evet tatlım sana katılıyorum bende de aynı sorun yasandı 6 doktor degıstırdım polıkıstık hastasıyım gıttıgım bı doktor 28 yasında menapoza gırdıgımı soyledı oturdum agladım sonra ona bı daha gıtmedım baska dooktora gıttım polıkıstıksın dedı bazı doktorlar cok acımasız olabılıyor

nerde yaşıyorsun bilmem ama aradığın doktor eğer ist daysa mutlaka doktor ayşegül sofuoğluna gitmeni tavsiye edrim ben şifamı önce allahtan sonrada ondan buldum

Ben konyada başkent hastahanesını herkese onerıyorum tahlıller rahım fılmı ultrason muayene dıgerlerıne gore daha ucuz doktorlarda daha kalıtelı orada erdem bey ayla hanım ve ceylan hanıma gıttım tedavı oluyorum bırı olmassa dıgerı gelıp ılgılenıyor tum tahlıl ve fılmlerın hastanede kayıtlı kalıyor tum doktorlar bunlara ulasıp ınceleyebılıyor

arkadaşlarr önerilerimizi yaparken aşağıda belırttıgım bılgılerı özellikle yazarsak, tavsıyelerınızden yararlancak arkadaslar ıcın daha ıslevsel olacagını düşünüyorum nacızane

1.Hangi şehirdesinizz
2. hastane adı (bunu yazmada site kuralları acısından bı sakınca yoktur diye düşünüyorum, baska başlıklarda hastane adı yazıyor cünkü. uygun değilse editör uyarır artık bizi )
3. doktor adı
4. ne şikayeti ile gittiniz yoksa size de baskalı tavsıye ettı de henüz gitmedinizmi..
5. memnunıyetınızın sebebı? (misal; cok sıcakkanlı, anlayışlı, bir bir açıklama yapıyor, tedavisi çok iyi geldi, vb sebepler )

bol paylaşımlarr ola inşallah konumuzdaa da çok kişi faydalana inşallah

sevgili editör cidden bu başlıkta epey doktor ismi önerilmiş, cok faydalı ve bilgi verici.. ama başlıgın altındaki msjlara bakarken sanki kayboldum yani bnm gayem kadın hastalıkları doktoru ismi öğrenmek olsa ordan içim rahat bir şekilde ayrılamazdım heralde.. çünkü çoğu sadece doktor ismi ve hastanesini yazmışşş (böyle durumda, onu netten de almıs olabılır yada birisinden de duymus olabılır, tavsiyesini dikkate alınabilecek bir durum doğurmuyor böyle öneriler bence), hem bu başlıkta kısırlıktan, gebeliğe, kadın hastalıgından, kadın-doğum uzmanına kadar epey geniş yelpazede bi öneri başlığıı olmuş.:44:.

O zaman lütfen buradan devam edelim:)

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...ji-doktorlarimizi-buradan-tavsiye-edelim.html

Bu topiği beğeneceğinize eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…