Kadın hastalıkları mı, gebelik mi???

Hurtbulle

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2024
5
2
32
Selam herkese!

İlk hamileliğimde bat günü test yaptım pozitif çıkmıştı. Reglim hep çok düzenlidir beklenen tarihte hep geldi. Ama bu ay bat 6 Kasım hala regl olamadım. 12 ve 14 kasımda gebelik testi yaptım, ikisi de negatif. Korunmadan ilişki filan da yaşamadık zaten hiç. Araştırmalarıma göre 7 gün gecikince doktora gidilmesi gerekiyormuş. Ben yurtdışında yaşıyorum. Gitsem mi gitmesem mi bilemedim. Bu kadar negatife ve korunmaya rağmen hamile olabilir miyim? Yoksa bir hastalık, kist vs midir? Ya da normal midir salmalı mıyım? Bana bir akıl lütfen. 🥹🥹🥹

geç döllenme olabilir ama hep korundum diyorsunuz. korunmaya rağmen gebe kalan örnekler var. bence bekleyin ayın 18’i gebelik var ise testte çıkacağını düşünüyorum en geç. o gün de negatif görürseniz gidersiniz. yurtdışında sağlık hizmetlerinin çok zor olduğunu bildiğimden bu öneriyi yaptım. kolay ise hemen gidin tabii.

geç döllenme olabilir ama hep korundum diyorsunuz. korunmaya rağmen gebe kalan örnekler var. bence bekleyin ayın 18’i gebelik var ise testte çıkacağını düşünüyorum en geç. o gün de negatif görürseniz gidersiniz. yurtdışında sağlık hizmetlerinin çok zor olduğunu bildiğimden bu öneriyi yaptım. kolay ise hemen gidin tabii.
Çok çok teşekkürler öneriniz için. Tamamdır 18 ine kadar bekleyeceğim. Bu arada evet, gerçekten çok zor o yüzden önce buraya danıştım. Çok teşekkür ederim. Haberdar edeceğim!!

Bazen mevsimsel olarak geç yumurtlayabılıyoruz ve dogal olarak regl tarıhımızde gecıkebılıyor ki benim arada oluyor..Korunmaya rağmen hamilelik çok küçük bir ihtimal bence..Bence gelecektir ama hala gelmezse tabı kı de gıdın doktora..

Bazen mevsimsel olarak geç yumurtlayabılıyoruz ve dogal olarak regl tarıhımızde gecıkebılıyor ki benim arada oluyor..Korunmaya rağmen hamilelik çok küçük bir ihtimal bence..Bence gelecektir ama hala gelmezse tabı kı de gıdın doktora..
Teşekkürler. Umarım dediğiniz gibi olur ve gelir.

Çok çok teşekkürler öneriniz için. Tamamdır 18 ine kadar bekleyeceğim. Bu arada evet, gerçekten çok zor o yüzden önce buraya danıştım. Çok teşekkür ederim. Haberdar edeceğim!!
Rica ederim umarım gönlünüzdeki gibi olur.🌸 Stres de mühim faktör stresten uzak durmanızı tavsiye ederim. Haberlerinizi bekliyorum.

X