Gebeliğe Hazırlık Kadın hastalıkları , çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aysnr344

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
27
27
24
8 aylık evliyim. 1 yıl dolmadan çatlatma iğnesi yapsam birşey olur mu ? Herhangi bir sorun çıkar mi ? Lütfen yardımcı olun. 8 aydır korunmuyoruz olmuyor. 4 aydır yumurtlamayı takip ediyoruz. Ovulasyon yapıyorum. İğneden birşey olur mu ?

Kendi kafanıza göre iğne alıp yapmamalısınız ve tecrübeniz yoksa doktor verse de iğneyi kendiniz yapmamalısınız. 8 ay uzun bir zaman değil ayrıca. Çok sabırsızsanız doktora gidip muayene olun. Daha bir sorun var mı yok mu onu bile bilmeden vücudunuza nasıl hormon yüklemesi yapmayı istiyorsunuz anlayamadım

8 aylık evliyim. 1 yıl dolmadan çatlatma iğnesi yapsam birşey olur mu ? Herhangi bir sorun çıkar mi ? Lütfen yardımcı olun. 8 aydır korunmuyoruz olmuyor. 4 aydır yumurtlamayı takip ediyoruz. Ovulasyon yapıyorum. İğneden birşey olur mu ?
Ben 3 aydır denedim olmadı ve çatlatma iğnesi verdi doktorum

Saat 10.11gibi çatlatma ignemi olacam yumurta 17.89mm sagda 1 adet. Yarin aksam iliski onerdi. Ben yarin aksam ve takip eden 3gunde iliski dusunuyorum. Sonra 1bos 1dolu
Tecrubesi olanlar dikkat etmem gereken bisey varmi sonuc alanlar bana detayli bilgi verebilirmi?

ben 4. Ayimda yaptirdim 🙈

Doktora kontrole gittim ve sıkıntı olmadığını söyledi. Ama 9 ay olacak. Sizce bayanlar iğnenin 1 sene dolmadan yapılmasında herhangi bir sıkıntısı olur mu. Devlet hastanesinde bir tanıdık doktor yaparız dedi. Sakıncası olur mu ?

1 yıl olmadan yapılan çatlatma iğnesinin bir sakıncası olabilir mi ? Birde 1 yıl olmadan yaptıranlar yazabilirler mi ? Hamilelik oldu mu ?

Hamile kaldın mi peki iğneyle 😀
Hayır malesef kalmadım.. Herkesin dediği öve öve bitiremediği ebeye gittim bu ay Rahmim dönmüş ne kadar istesem hamile kalamazmışım o durumda bu ay da doktora gitmedim bu ay böyle olsun dedim bakalım

1 yıl olmadan yapılan çatlatma iğnesinin bir sakıncası olabilir mi ? Birde 1 yıl olmadan yaptıranlar yazabilirler mi ? Hamilelik oldu mu ?
Ben 4 aylıkken yaptırdım doktor verdi klomen üstüne ama tutmadı. Ebeye gittim rahmin dönmüş dedi düzeltti biraz bakacaz

X