Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 3 aydır denedim olmadı ve çatlatma iğnesi verdi doktorum8 aylık evliyim. 1 yıl dolmadan çatlatma iğnesi yapsam birşey olur mu ? Herhangi bir sorun çıkar mi ? Lütfen yardımcı olun. 8 aydır korunmuyoruz olmuyor. 4 aydır yumurtlamayı takip ediyoruz. Ovulasyon yapıyorum. İğneden birşey olur mu ?
Ben 3 aydır denedim olmadı ve çatlatma iğnesi verdi doktorum
kaç yıllık evlisin canımBen 3 aydır denedim olmadı ve çatlatma iğnesi verdi doktorum
4 aylıkkaç yıllık evlisin canım
Gebelik var mi peki :)4 aylık
İnşallah vardır iğnenin 13. Günü beklemedeyim Bat 17 şubatGebelik var mi peki :)
8 aylık evliyim. 1 yıl dolmadan çatlatma iğnesi yapsam birşey olur mu ? Herhangi bir sorun çıkar mi ? Lütfen yardımcı olun. 8 aydır korunmuyoruz olmuyor. 4 aydır yumurtlamayı takip ediyoruz. Ovulasyon yapıyorum. İğneden birşey olur mu ?
Hamile kaldın mi peki iğneyle4 aylık
Hayır malesef kalmadım.. Herkesin dediği öve öve bitiremediği ebeye gittim bu ay Rahmim dönmüş ne kadar istesem hamile kalamazmışım o durumda bu ay da doktora gitmedim bu ay böyle olsun dedim bakalımHamile kaldın mi peki iğneyle
Gebelik yok malesefGebelik var mi peki :)
Ben 4 aylıkken yaptırdım doktor verdi klomen üstüne ama tutmadı. Ebeye gittim rahmin dönmüş dedi düzeltti biraz bakacaz1 yıl olmadan yapılan çatlatma iğnesinin bir sakıncası olabilir mi ? Birde 1 yıl olmadan yaptıranlar yazabilirler mi ? Hamilelik oldu mu ?
Ne kadar oldu evleneli?Hayır malesef kalmadım.. Herkesin dediği öve öve bitiremediği ebeye gittim bu ay Rahmim dönmüş ne kadar istesem hamile kalamazmışım o durumda bu ay da doktora gitmedim bu ay böyle olsun dedim bakalım
5. Ayımıza girecez ayın 11inde 29 Kasım denemeyw başladıkNe kadar oldu evleneli?
Hım bende de 8 ay oluyor. Doktor vermiyor iğne5. Ayımıza girecez ayın 11inde 29 Kasım denemeyw başladık
Bilmiyorum valla her doktor farklı yöntem uyguluyorHım bende de 8 ay oluyor. Doktor vermiyor iğne