Ne demek istediniz? Hiç anlaşılmıyorArkadaşlar istanbul sancaktepe de oturuyorum kadın ebeler varmış tanıyan bilen varmış adetten bakıyormuş adetim dedim bende baktığım bakanın oluyormuş Allahın izninle bilee dönsün
Diyorum ki kadın ebe varmış adetliyken göbekten bakıyormuş İstanbul dada öyle kadın varmı hamile kalmak için yanına gideceğimizNe demek istediniz? Hiç anlaşılmıyor
Gitmeyin öyle yerlere Müge Anlı izlemiyor musunuz siz tek böbrekle geri dönersinizDiyorum ki kadın ebe varmış adetliyken göbekten bakıyormuş İstanbul dada öyle kadın varmı hamile kalmak için yanına gideceğimiz
Ay inşallah kanlı pede muska yapmiyordurArkadaşlar istanbul sancaktepe de oturuyorum kadın ebeler varmış tanıyan bilen varmış adetten bakıyormuş adetim dedim bende baktığım bakanın oluyormuş Allahın izninle bilee dönsün
Göbek düşmesinden mi bahsediyorsun?Diyorum ki kadın ebe varmış adetliyken göbekten bakıyormuş İstanbul dada öyle kadın varmı hamile kalmak için yanına gideceğimiz
Evet ben öyle anladımGöbek düşmesinden mi bahsediyorsun?
Diyorum ki kadın ebe varmış adetliyken göbekten bakıyormuş İstanbul dada öyle kadın varmı hamile kalmak için yanına gideceğimiz
İlk mesajınızı bir okuyun öyle mi yazmışsınız. Resmen 2. Mesajda tercüme ettinizArkadaşlar istanbul sancaktepe de oturuyorum kadın ebeler varmış tanıyan bilen varmış adetten bakıyormuş adetim dedim bende baktığım bakanın oluyormuş Allahın izninle bilee dönsün
Ne? Neye bakıyormuş yahuArkadaşlar istanbul sancaktepe de oturuyorum kadın ebeler varmış tanıyan bilen varmış adetten bakıyormuş adetim dedim bende baktığım bakanın oluyormuş Allahın izninle bilee dönsün