Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayan doktor oldukları için tatlım
kadın doktorları neden suratsız bilen varsa cevaplasın lütfennnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ah ah bunun cevabını bır bende bılsem soru sormaya korkuyoruz ama cok haksızlar sayemızde kazanıyorlar
maaşlarını vergilerimizden alıyorlar.
hahah
sayenizde mi kazanıyorlar :))
tabi onların maaşını siz verionuz di mi
çok komik yaa
nolur aman eksik kalmayın parasız kalır garibanlar
maaşlarını vergilerimizden alıyorlar.
evet doktorlar polisler öğretmenler tüm gelirlerini vergi olarak verip kendi maaşlarını çıkarıyorlar canım haklısın. bunun aşağılamakla alakası yok devletin ödemeleri vergilerden finanse ettiği de bir gerçektir. bunun gocunulacak sataşılacak bi tarafı yok, niye rahatsız oluyorsunuz bu gerçekten anlamadım. ben vergi vermesem maaşlarını alamazlar gibi bir mantık sözkonusı değil zaten.zaten doktorlar vergi vermio
öğretmenler polisler ne bileyim bütün memurların maaşını da drlar verio o zaman
bunu söyleyip aşağılamaya çalışan bir kişi ceza aldı hakaretten bu arada gerçektir
hamilesin ve nie böle mutsuzsun tatlm yawww aman taktığına bak şimdi işine severek yapıp neşeli olan var sevmeyip maaş için yapan var her doktoru aynı kefeye koyamaız . Belki canlarımı skkın bilemeiz:) ama benm ilk dktorum kadın aman dedm kapalıyım kadına gideim ama muayene soru sorma 5dk bide özele gidiyorum heee ne dediginide anlamadığm cabası :) ondan snra dahada gtmedim şimdi doktorum erkek hemde psikiyatri görevide görüo işini inanlmaz aşık böylesini duymadım görmedim ve pozitif güler yüzlü :)