• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadın doktorları neden suratsız bilen varsa cevaplasın lütfennnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kadınlarla uğraşmaktan olabilir:) şaka bir yana suratsızına denk geldiniz bugün galiba.. ben de hamile iken bir erkek doktora gitmiştim.. aman allahım?! hala unutamam.. nasıl suratsız nasıl sinir... cinsiyeti ne acaba demiştim bana demediği laf kalmamıştı..

Ah ah bunun cevabını bır bende bılsem soru sormaya korkuyoruz ama cok haksızlar sayemızde kazanıyorlar

hahah
sayenizde mi kazanıyorlar :))
tabi onların maaşını siz verionuz di mi :27::27:
çok komik yaa :52::52::52:
nolur aman eksik kalmayın parasız kalır garibanlar :ssz:

Aslinda suratsiz degillerde hamileler genelde evhamli olduklari icin soz konusu bebeklerinin sagligi durumu olunca bazi bayan doktorlarin kafasindada sanirim aman bizde yapiyoruz ne var dusuncesi oluyo sanirim.hamileyken gittigim onca doktor arasinda ve henuz 7haftalik hamileyken kalbi duran ilk gebeligimde gittigim bayan doktorlarda bunu gordum benim bebegim ölmüş doktor okdr donuk ve soguk kanliydiki hadi aliskin diyelim ben hüngür hüngür aglarken o hala yaşımı adimi soyadimi soruyor cevap verebilcek durumda bile degilken ustelik.iki bayana gittim ozmanlar ve kurtajimi baska doktora yaptirdim erkek doktor olmasina ragmen okdr babacan ve okdr guzel teselli ettiki beni.eşim kesinlikle erkek doktora gidemezsin derken o saatten sonra gönül rahatligiyla yolladi beni.cok sukur oglum dogdu.bu birazda insanin yapisiyla alakali olan bi durum.yapiniz bozuksa kadin olmus erkek olmus fark etmez

maaşlarını vergilerimizden alıyorlar. :37:

zaten doktorlar vergi vermio:52:
öğretmenler polisler ne bileyim bütün memurların maaşını da drlar verio o zaman :27::27:
bunu söyleyip aşağılamaya çalışan bir kişi ceza aldı hakaretten bu arada gerçektir :ssz:

zaten doktorlar vergi vermio:52:
öğretmenler polisler ne bileyim bütün memurların maaşını da drlar verio o zaman :27::27:
bunu söyleyip aşağılamaya çalışan bir kişi ceza aldı hakaretten bu arada gerçektir :ssz:
evet doktorlar polisler öğretmenler tüm gelirlerini vergi olarak verip kendi maaşlarını çıkarıyorlar canım haklısın. :31: bunun aşağılamakla alakası yok devletin ödemeleri vergilerden finanse ettiği de bir gerçektir. bunun gocunulacak sataşılacak bi tarafı yok, niye rahatsız oluyorsunuz bu gerçekten anlamadım. ben vergi vermesem maaşlarını alamazlar gibi bir mantık sözkonusı değil zaten.

konuyu açtım ama çok doldum yani artık .. bilinçli bi insan olarak dogum kontrol ilacı kulllanmadanda dr danıştım 2 sene oldu evleneli ilacı bırakıp smear testi oldum kabus bi kere hamile kalmadan ilgimi olmuyo acaba insanın yüzüne bakmıyorlar benim gittiğim tavsiye üzerine öyleydi soru sormaya çekindim yani.

2. denememiz geçen aydı ve geçen hafta pazartesi lekelenmem oldu salı idrar testi yaptım biri silik çıktı muhtemel hastalanma günüm geçen cuma en son dündü hala hastalanmadım neyse cuma dr gittim kan testi vermeye

ay bi ters bi suratsız kan testide verme çok erken nolmuş lekelenmen olduysa silik çıkmış ne var bunda dedi :D hafta sonu hamilemiyim neyim tedirgin oldum merakta cabası Özelde sigortam var gördüğüm muameleye bak çok doğru biz olmasak nerden kazancaklar sonuçta canımızı emanet edicez yani

bugün hastane kalabalık diye gitmedim yarın bakalım hala hastalanmadım muhtemelen hamileyim ama

HANGİ DR GİDİCEM NE HALT EDİCEM ALLAH BİLİYO :((((((

hamilesin ve nie böle mutsuzsun tatlm yawww aman taktığına bak şimdi işine severek yapıp neşeli olan var sevmeyip maaş için yapan var her doktoru aynı kefeye koyamaız . Belki canlarımı skkın bilemeiz:) ama benm ilk dktorum kadın aman dedm kapalıyım kadına gideim ama muayene soru sorma 5dk bide özele gidiyorum heee ne dediginide anlamadığm cabası :) ondan snra dahada gtmedim şimdi doktorum erkek hemde psikiyatri görevide görüo işini inanlmaz aşık böylesini duymadım görmedim ve pozitif güler yüzlü :)

3 hastane,6 doktor değiştirdim sırf bu yüzden
Benimde cevabını bulamadığım bir durumdu.
Allahım hepsimi aynı olur.Biz hamileyiz,extra motivasyonagüler yüze ihtiyacımız varken bu tiplerle karşılaşmak öldürüyor insanı.

Back