Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar merhaba 31+2 hamileyim izmir bornova şifa hastanesinde doğum yapan var mı önerilerinizi ve yorumlarınızı beekliyorum ilk doğumum olucak normal düşünüyorum
arkadaşlar merhaba 31+2 hamileyim izmir bornova şifa hastanesinde doğum yapan var mı önerilerinizi ve yorumlarınızı beekliyorum ilk doğumum olucak normal düşünüyorum
Canım sanırım doğum yaptın bebeğini sağlıkla büyüt inşallah Allah bağışlasın. Ben sana birşey soracağım nerede doğum yaptın ve sgk ya fiyatını biliyor musun yardımcı olursan çok sevinirim :18:
cnm evet bebeğim şuan iki aylık onunla ilhilenmekten geç cevap verdm kusura bakma bornova şifada yaptım fakat bnm doktorum özeldi ücretli yaptım sezaryen olarak 2 bin sgk fiyatlrında o hastanede epey değişiklik oluyor sürekli en son ozaman sorduğumuzda sgk lı nrmal soğum 1,500 dü